Nasza strona do poprawnego działania wymaga włączonej obsługi JavaScript. Bez włączonego JavaScriptu nie można korzystać w pełni możliwości sklepu.
Sprzęt kiepski serwis jeszcze gorszy. Miałem obcinarka do gałęzi gdy się zepsuła po gwarancji serwis nie posiadał już do niej części. Od roku używam...
Też kupiłem narzędzia tej firmy. Niestety też mam negatywne doświadczenia. Kupiłem obcinarka do gałęzi. Sprzęt zepsuł się po gwarancji, serwis...
Macie do polecenia jakieś zbiorniki na wodę? będę zbierała deszczówkę z dachu 2x4, powinna schodzić na bieżąco, więc nie musi być jakiś duży. miejsce...
Hej ekipo! Mam pytanie do wszystkich, którzy spędzają czas w warsztacie: czy Wasze narzędzia też czasem "znikają" w skrzynkach i szafkach?...
Cześć szukam w miarę taniego kompresora do sporadycznego użytkowania w garażu mianowicie głownie będę używał go do Pompowania kół Samochód/Rower i...
Proszę o opinię. Czy Skil to dobra wkrętarka? Biorę oczywiście pod uwagę stosunek ceny do jakości, który wydaje mi się dobry. Pytam bo nie wiem czy ją kupić. Jest to wkrętarka 12 V, z dwoma akumulatorami 1,2Ah za 220 zł.
Nie wiem czy promocja obowiazuje w calej Polsce, ale obecnie mozesz kupic Skila o ktorym moiwsz w Leroy-Merlin za 159 zl z tego co pamietam. To tak na marginesie. Jesli chodzi o jakosc, to pewnie plasuje sie na poziomie Kinzo, lepiej niz wszystkie Pegasus,Einhell,Toya,Topex a nizej niz Black&Decker i pozniej juz coraz wyzsza polka.
kupiłem ja w promocji... nie polecam. Lepiej dorzucić pare złoty i sięgnąć na wyższą pułkę... szkoda ze sie dałem złapać!
Wkrętarka Skil to tak jak zielony Bosch,ładnie wygląda, ma ciekawy design i niezły osprzęt ale nic poza tym...a osiągi wręcz słabe.Lepiej dołożyć parę złotych i zdecydować się na coś lepszego to napewno da wymierne kożyści. Pozdrawiam.
Witam Sam ma taką wkrętarkę.Skil to spółka Bosch-a,coś w stylu zielonego.Wkrętarki raczej nie polecam.Ja pracuje nią amatorsko ale mnie i tak denerwuje.Przede wszystkim pojemność akumlatota 1,2Ah to zdecydowanie za mało.Po 1 godz wkręcania wkrętów 4x45 akumlator się rozładował,Na drugim tak samo pociągła.Ładowarka nie wyłącza się po upływie 3h,mimo że w instrukcji pisze że się ma wyłączać.Ciekawe-mi się ani razu nie wyłączyła:-( Co do 2 biegów to chodzą,ale czasami nie chcą zaskoczyć i strasznie trzeszczą po uruchomieniu(trzeba często je "resetować")Sprzęgło bardzo mocne,nawet na 1 ustawieniu nie da się wkręcic małych wkrętów(przeciąga)Reszta OK Ja polecałbym coś z makity albo niebieskiego bosch-a i STANOWCZO POLECAM I DORADZAM AKUMLATORY O POJ.MIN 2Ah(tylko na takich można coś zrobić)
Ja polecałbym coś z makity albo niebieskiego bosch-a Jeśli chodzi o wkrętarki to niebieski bosch od zielonego różni się ... kolorem obudowy. Siedziałem trzy godziny i porównywałem numery części zamiennych, były te same.. Miałem nadzieję, że przynajmniej koła zębate przekładni planetarnej będą z różnych materiałów, okazało się, że niee. Silniki, przekładnie, wrzeciona, włączniki - wszystko to samo. Bosch z nas kpi, panowie.
Witam Jeśli potrzebujesz wkrętarki do prostych i lekkich prac amatorskich czytaj domowych i bedziesz uzywał jej kilka razy w roku, kup skilla. Jesli chciałbyś maszynę 12V mocniejszą, profesjonalną, z większą pojemnoscią akumulatorów, "prawdziwymi" ładowarkami impulsowymi do powazniejszych prac -dołóż trochę i kup MAKITĘ 6270 DWAE lub HITACHI DS12DVF3. To w obecnej chwili najlepszy sprzęt w przystepnej cenie na rynku. Pozdrawiam
Wiertarką skil 500W miałem okazje pracować w zakładzie ś lusarskim. Zwykła promocyjna wiertareczka nie jedno przeszła ,uchwyt sie zuzył przełączniki poluzowały, mineło 6 lat o ona ciagle działa
Troszkę tu błędów w komentarzach. Skil to światowa marka. Ma jak wszystkie inne marki serie dla amatorów, hobbystów i profesjonalistów. Te ostatnie można nabyć tylko w firmowych sklepach. Firma jest z USA i tam jest ceniona przez profesjonalistów jednak na rynek Europy szczególnie naszej części korzysta z zakładów montażowych i podzespołów Boscha a ta firma ma kooperantów w Korei, Argentynie no i oczywiście w Chinach. Kupując więc sprzęt Skila sięgajmy po droższy profesjonalny asortyment bo w nim jest najwięcej części z USA, GB i Niemiec co wcale nie znaczy, że wszystkie. Tylko pokażcie mi markę, która nie robi tak samo i od razu mówię jako serwisant Makita, Still czy Bosch napewno mają taką samą politykę ekonomiczną.
Korzystamy z plików cookies w celu zapewnienia prawidłowego funkcjonowania strony internetowej. Zgadzając się na wszystkie pliki cookies pozwolisz nam na dopasowanie treści do Twoich potrzeb podczas dokonywania zakupów na podstawie Twoich preferencji. W zakładce „Ustawienia” możesz dobrowolnie zdecydować, na który typ plików cookies chciałbyś zezwolić. Klikając „Akceptuję”, wyrażasz zgodę na stosowanie ciasteczek zgodnie z ustawieniami Twojej przeglądarki. W dowolnym momencie, możesz dokonać zmiany swojego wyboru klikając opcję „Ustawienia” w Polityce Cookies.
Poniżej możesz sprawdzić, jakie dane zbieramy w ciasteczkach i po co je zbieramy. Nie na wszystkie musisz się zgodzić.
Są niezbędne, by nasza strona działała prawidłowo, dlatego nie możesz z nich zrezygnować. Są wykorzystywane przez podstawowe funkcję strony.
Ciasteczka, które pozwalają na przesyłanie anonimowych danych o zachowaniu użytkowników na stronie. Dzięki temu możemy ulepszać naszą stronę, aby była łatwiejsza w obsłudze.
Ciasteczka, które przechowują informacje o Twoich wybranych ustawieniach i danych dotyczących personalizacji np. rozmiar opony.
Sprawdzamy co przeglądasz i kupujesz na naszej stronie, aby lepiej dopasować do Ciebie reklamy. Dzięki temu możesz zobaczyć te reklamy, które mogą Ci się przydać i być dla Ciebie interesujące.
Możesz zostawić pytanie na czacie, odpowiemy w najbliższym czasie. Nie zapomnij podać swojego adresu email lub telefonu.