Nasza strona do poprawnego działania wymaga włączonej obsługi JavaScript. Bez włączonego JavaScriptu nie można korzystać w pełni możliwości sklepu.
dzień dobry, Chodzi o piłę łańcuchowa Parkside Performance PPKSA40Li (IAN 494217). Gdzie można dostać zdejmowaną część obudowy piły łańcuchowej, tę...
Kiedyś bym polecił ale to co teraz jest w castorama to tragedia nie wytrzymuje nawet pol roku trzyletnia wiertarka lepiej działa niż dwumiesięczną a...
Nie naciągaj na olej firmowy. Znam lepszej jakości olej do H i tańszy - ważne aby parametry były a nie dochód H tylko sie liczył
To są narzędzia jednorazowe po gwarancji można wyrzucić na śmietnik
To jest nauczka, by nie kupować badziewia. Tez mam taki kłopot to są narzędzia jednorazowe Pisałem do Niemiec odpisali mi bym kontaktował sie z OBI a OBI...
Witam, potrzebuję kupić sprzęt jak w temacie. Sprzęt używany będzie przy robieniu szafy (otwory pod kołki, zawiasy) do otworów w kątownikach stalowych, przykręcania płyt gipsowych do profili. Wcześniej miałem jakiegoś euroteca ale podczas wkręcania wkrętu upalił się przewód! i tylko był błysk, sprzęt i ja przeżyliśmy ale nie chcę ryzykować.
Ile chcesz wydac? Takie cos ma skil tylko nie wiem czy jest to warte uwagi. W zasadzie to wiertarko-wkretarek sieciowych to raczej nie ma.
A może KRESS -500-BS
To jest wiertarka;) nie wiertarko-wkrętarka.;))
Kwota jaką chcę przeznaczyć to 400zł.
Taką wkrętarkę ma tylko Skil (z firm markowych) - wpisz na YouTube "skil wkrętarka" - zobaczysz filmik z komentarzem. Nie zachęcające do kupna, ale nic lepszego nie znajdziesz - producenci jakby się umówili, że jak wkrętarka, to akumulatorowa.
Dużą ofertę wkrętarek sieciowych znajdziesz tutaj http://www.narzedzia.pl/Wkrętarki-sieciowe,c3508/
http://www.makita.pl/2-wiertarki___wiertarko_wkretarki-12.html
Znowu mylicie narzędzia. Wiertarko-wkrętarkę sieciową(sprzęgło, uchwyt wiertarski) ma w zasadzie tylko Skil. Wkrętarki sieciowe(brak sprzęgła tylko specjalna głowica z regulacją głębokości na bit) to ma prawie każdy producent sprzęty profi(AEG, Bosch, Makita, Metabo...) oraz niektórzy producenci sprzętu amatorskiego np: Einhell, Graphite. To co pokazują powyżej linki to wiertarki bezudarowe(Makita) nie mylić z wiertarko-wkrętarką. Przykłady: 1) Wiertarko-wkrętarka sieciowa http://allegro.pl/wiertarko-wkretarka-sieciowa-6222-skil-osprzet-i1647335758.html 2) Wkrętarka sieciowa http://allegro.pl/nowa-wkretarka-aeg-se4000-za-350zl-wyprzedaz-i1648479030.html 3) Wiertarka bezudarowa http://allegro.pl/wiertarka-bez-udaru-makita-6413-450w-wa-wa-i1635277995.html Myślę że chyba każdy teraz widzi różnicę;]
Skil to (przepraszam) kupa. Mam, używam, ale nie polecę. Ma swoje zalety, ale wady przeważają. Dużo lepszy jest zielony Bosch PSB 1000 RPE, jako jedyny chyba obecnie spełnia wymagania co do bycia wiertarko-wkrętarką sieciową. Ogranicznik momentu obrotowego jest elektroniczny, ale precyzyjny, uchwyt z auto-lockiem to rewelacja. Tyle że się do końca w tych zadanych 400 zł nie mieści, ale jakoś strasznie ich nie przekracza ;)
Skil ten mocnejszy jest już nie tak zły;P poza tym jest kilka innych wiertarek z regulacją moment obrotowego, ale to duże, cięzkie i drogie konstrukcje. Nie tylko bosch PSB 1000, ale seria GSB, milwaukee(AEG) i metabo.
No chyba że Skila poprawili, bo mam ten model co był nowością i pracowań nim jako wkrętarką bardzo nie lubię, jako wiertarka natomiast ma stanowczo za niskie obroty. Wszystko zależy też od przewidywanego zastosowania, bo seria GSB to seria niebieska, większa i cięższa od PSB, no i niemal trzykrotnie droższa. Jeśli ktoś potrzebuje sprzętu do bardziej intensywnego stosowania to pewnie że GSB, natomiast PSB jest mniejsza, lżejsza, tańsza i pomyślana jako wiertarko-wkrętarka. Niby ma jeden bieg, ale wyposażona jest w dwupozycyjny przełącznik wiercenie/wkręcanie który przy tym drugim ustawieniu znacznie ogranicza maksymalną prędkość obrotową, ogólnie jako wkrętarka sprawdza się całkiem fajnie. Wywaliłbym z niej tylko udar, którego i tak nie używam, to by ją jeszcze odchudziło :)
ja bym wybrał Makitę wkrętarka 6823 lub FS4300 - koszt zbliżony pierwsza ok 400zł , druga ok 500
Korzystamy z plików cookies w celu zapewnienia prawidłowego funkcjonowania strony internetowej. Zgadzając się na wszystkie pliki cookies pozwolisz nam na dopasowanie treści do Twoich potrzeb podczas dokonywania zakupów na podstawie Twoich preferencji. W zakładce „Ustawienia” możesz dobrowolnie zdecydować, na który typ plików cookies chciałbyś zezwolić. Klikając „Akceptuję”, wyrażasz zgodę na stosowanie ciasteczek zgodnie z ustawieniami Twojej przeglądarki. W dowolnym momencie, możesz dokonać zmiany swojego wyboru klikając opcję „Ustawienia” w Polityce Cookies.
Poniżej możesz sprawdzić, jakie dane zbieramy w ciasteczkach i po co je zbieramy. Nie na wszystkie musisz się zgodzić.
Są niezbędne, by nasza strona działała prawidłowo, dlatego nie możesz z nich zrezygnować. Są wykorzystywane przez podstawowe funkcję strony.
Ciasteczka, które pozwalają na przesyłanie anonimowych danych o zachowaniu użytkowników na stronie. Dzięki temu możemy ulepszać naszą stronę, aby była łatwiejsza w obsłudze.
Ciasteczka, które przechowują informacje o Twoich wybranych ustawieniach i danych dotyczących personalizacji np. rozmiar opony.
Sprawdzamy co przeglądasz i kupujesz na naszej stronie, aby lepiej dopasować do Ciebie reklamy. Dzięki temu możesz zobaczyć te reklamy, które mogą Ci się przydać i być dla Ciebie interesujące.
Możesz zostawić pytanie na czacie, odpowiemy w najbliższym czasie. Nie zapomnij podać swojego adresu email lub telefonu.