Nasza strona do poprawnego działania wymaga włączonej obsługi JavaScript. Bez włączonego JavaScriptu nie można korzystać w pełni możliwości sklepu.
Kiedyś bym polecił ale to co teraz jest w castorama to tragedia nie wytrzymuje nawet pol roku trzyletnia wiertarka lepiej działa niż dwumiesięczną a...
Nie naciągaj na olej firmowy. Znam lepszej jakości olej do H i tańszy - ważne aby parametry były a nie dochód H tylko sie liczył
To są narzędzia jednorazowe po gwarancji można wyrzucić na śmietnik
To jest nauczka, by nie kupować badziewia. Tez mam taki kłopot to są narzędzia jednorazowe Pisałem do Niemiec odpisali mi bym kontaktował sie z OBI a OBI...
Firma solidna i prządna. Ze sprzętu, zadowolony i serwis w porządku a myślałem że się wpakowałem w jakieś badziewie.
Witam, mam pytanie: potrzebuję narzędzie akumulatorowe wiertarko-wkrętarkę z udarem. Będe ją wykożystywał głównie do wiercenia (cegła pustak czasem beton) oraz do wkręcania wkrętów rozporowych o średnicy 5-10 mm. Zajmuje się montażem telewizorów na ścianach więc potrzebuje w miarę uniwersalnego urządzenia myślałem o użądzeniu akumulatorowym ponieważ często montuje wieszaki w różnych dziwnych i trudno dostępnych miejscach (bary, kluby itp.)Myślałem o AEG BSB 14 STX Li akumulator Litowo jonowy szybka ładowarka 63Nm, chciał bym prosić o opinię o tym sprzęcie porade, polecenie ewentyalnie podobnego sprzętu...
DEWALT DC756KA DEWALT XRP DC925KB MAKITA 8434DWDE, 8414DWDE takie powinny ci wystarczyć wszystko z górnej półki (cenowej) na te AEG bym nie stawiał słyszałem ze są nie udane (słyszałem!! jeszcze tego nie potwierdziłem ;>)
Witaj, Napewno co mogę polecić tobie wkrętarki Makita z serii LXT. Nowe baterie li-ion , lekkie, mocne i wytrzymałe. NIe wiem na jaki koszt jesteś przygotowany ale proponuję inwestycję 1159 zł w akumulatorowa wiertarko-wkrętarka udarowa BHP442RFE 14,4V firmy Makita. Jest promocja na ten model makity na stronie www.narzedzia.pl Pozdrawiam
A czy mugł byś mi coś dokładniej powiedzieć o tym AEG i o firmie wogule. Nie ukrywam że jestem bardzo zainteresowany akurat tą wkrętarką, znalazłem ją nawet w jednym z marketów w dobrej cenie :)
jutro w robocie się zapytam z czym był problem z ta AEG
PROFESIONALNA WKRĘTARKA 18V RYOBI CDI 180 + UDAR polecam telefon 600-872-629 moja cena to 290zł. Pozdrawiam
handlujcie sobie na allegro albo na jakiś innych portalach internetowych. jezeli chodzi o aeg to europejska cześć fitmy MILWAUKEE. tyle ze ta druga zaczela ładować sie na teren UE i wychodzi kocioł. ci ze znajomościa tej firmy wiedza ze starsze modele akumulatorowek MILWAUKEE i AEG maja takie same akumulatory. od 2007 juz nie pasuja. jezeli chodzi o sam system zaczepienia aukumulatora to dewalt jest najbardziej uniwersalny. to znaczy: do wkretarki 18V pasuja akumulatory kadmowe, wodorkowe, litowo-jonowe, i na kazdej pracuje. zaczep sie nie zmienil. to tak wrazie jak bys chcial kiedys dokupic sobie jakies inne urządzonko akumulatorowe ps niedlugo kadmówki wypadają z obiegu i nie bedzie mozna ich kupić. to bedzie trzeba utylizowac i baterie i sprzet, bo nie bedzie użyteczny pozdro
dowiedziałem się (ale nie do końca) z czym jest problem z tym AEG ten przełącznik na udar jest problemowy często nie zaskakuje coś się tam wyciera ;/
ok. tylko że w tym modelu wkrętarki AEG jest pierścień i udar jest ostatnią z opcji obrotu tego pierścienia, mogł byś zprecyzować o co chodzi z tym "wyrabianiem się przełącznika"??
AEG nie jest żadną europejską częścią Milwaukee tylko osobną firmą. Obie są w tej samej grupie kapitałowej TTI, do której należy również RYOBI, fabryka AEG jest w Niemczech w Winnenden a Milwaukee w mieście Milwaukee w stanie Wisconsin i w w/w Winnenden stąd kompatybilność pewnych akumulatorów, prawdę mówiąc są one kompatybilne również z urządzeniami ATLAS COPCO bo swojego czasu MILWAUKEE i AEG siedziały pod skrzydłami ATLAS COPCO. Co do wkrętarki moim zdaniem to solidny sprzęt o przyzwoitych parametrach a na dodatek posiada 3 lata gwarancji. Jutro do mnie przyjdzie BS 12X AEG i C12D MILWAUKEE. Klienci nie narzekają na ten sprzęt, fakt zapłacą za niego więcej ale chwalą sobie trwałość i małą awaryjność. Do serwisu poszły mi ze dwie wkrętarki MILWAUKEE i jedna AEG. Wszystko wymieniono bezpłatnie w ciągu tygodnia.
No to muszę przyznać że mnie zachęciłeś. Chyba się zdecyduje na to AEG BSB 14 STX Li. A mogę mieć w cenie 690zł, orientuje się ktoś czy to atrakcyjna cena??
Ta wkrętarka katalogowo kosztuje 1300pln brutto. 690pln to atrakcyjna cena, napewno nie powinieneś się obawiać, że sprzęt jest jakiś wybrakowany, AEG nie sprzedaje narzędzi w ten sposób. Jest to narzędzie złożone z takich samych bebechów jak to, które kupiłbyś za 1300pln. Powiem ci tak,jakbyś kupował u mnie tą wkrętarkę mógłbym ci ją sprzedać najtaniej za 1200pln (ok 7% rabatu). Także bierz póki jest.
Więc postanowione jutro ją kupie, odrazu będe na niej pracował więc coś napiszę o tej wkrętarce!
Korzystamy z plików cookies w celu zapewnienia prawidłowego funkcjonowania strony internetowej. Zgadzając się na wszystkie pliki cookies pozwolisz nam na dopasowanie treści do Twoich potrzeb podczas dokonywania zakupów na podstawie Twoich preferencji. W zakładce „Ustawienia” możesz dobrowolnie zdecydować, na który typ plików cookies chciałbyś zezwolić. Klikając „Akceptuję”, wyrażasz zgodę na stosowanie ciasteczek zgodnie z ustawieniami Twojej przeglądarki. W dowolnym momencie, możesz dokonać zmiany swojego wyboru klikając opcję „Ustawienia” w Polityce Cookies.
Poniżej możesz sprawdzić, jakie dane zbieramy w ciasteczkach i po co je zbieramy. Nie na wszystkie musisz się zgodzić.
Są niezbędne, by nasza strona działała prawidłowo, dlatego nie możesz z nich zrezygnować. Są wykorzystywane przez podstawowe funkcję strony.
Ciasteczka, które pozwalają na przesyłanie anonimowych danych o zachowaniu użytkowników na stronie. Dzięki temu możemy ulepszać naszą stronę, aby była łatwiejsza w obsłudze.
Ciasteczka, które przechowują informacje o Twoich wybranych ustawieniach i danych dotyczących personalizacji np. rozmiar opony.
Sprawdzamy co przeglądasz i kupujesz na naszej stronie, aby lepiej dopasować do Ciebie reklamy. Dzięki temu możesz zobaczyć te reklamy, które mogą Ci się przydać i być dla Ciebie interesujące.
Możesz zostawić pytanie na czacie, odpowiemy w najbliższym czasie. Nie zapomnij podać swojego adresu email lub telefonu.