Nasza strona do poprawnego działania wymaga włączonej obsługi JavaScript. Bez włączonego JavaScriptu nie można korzystać w pełni możliwości sklepu.
dzień dobry, Chodzi o piłę łańcuchowa Parkside Performance PPKSA40Li (IAN 494217). Gdzie można dostać zdejmowaną część obudowy piły łańcuchowej, tę...
Kiedyś bym polecił ale to co teraz jest w castorama to tragedia nie wytrzymuje nawet pol roku trzyletnia wiertarka lepiej działa niż dwumiesięczną a...
Nie naciągaj na olej firmowy. Znam lepszej jakości olej do H i tańszy - ważne aby parametry były a nie dochód H tylko sie liczył
To są narzędzia jednorazowe po gwarancji można wyrzucić na śmietnik
To jest nauczka, by nie kupować badziewia. Tez mam taki kłopot to są narzędzia jednorazowe Pisałem do Niemiec odpisali mi bym kontaktował sie z OBI a OBI...
Witam Nie wiem którą wybrać wiertarkę do prac domowych tzn. muszę zrobić dziury w ścianie nad oknem gdzie mam beton zaś reszta część ścian jest murowane i generalnie chodzi mi głównie o tą część nieszczęsną betonową i która wiertarka byłaby lepsza - wypatrzyłem dwie wiertarki firmy Skil: - Skil 6386 (600W) ORAZ - Skil 6410 (750W) Która będzie dla mnie odpowiedniejsza ???
Generalnie ani jedna, ani druga, bo to zwykłe udarówki. Jeśli nie masz budżetu na elektropneumatyka, to weź mocniejszą i kup dobre wiertło, bo w betonie nie pójdzie takim sprzętem zbyt łatwo. Jakie otwory chcesz wiercić w tym nadprożu? Jak 6-8 mm to może jakoś Ci się uda. Jak większe i więcej, to poszukaj kogoś, kto ma porządną wiertarkę i przygotuje Ci te otwory za flaszkę. Pozdro
Będę wiercił 6mm wiertłem
Dołóż trochę : http://allegro.pl/makita-hp1640-wiertarka-udarowa-dhl-0-2lgw-diler-i1306122596.html 254pln i koniec kosztów.
albo wybierz młotek z SDS http://allegro.pl/mlot-750w-1758-skil-i1293554881.html
Dobrze Ci radzą. Ja poszedłem podobną drogą jak Ty, ale bez konsultacji. Stwierdziłem, że jak kupię wystarczająco mocną wiertarkę udarową, to będę mógł nią wiercić w betonie i w metalu, czy drewnie. Nie chciałem kupować młotowiertarki, bo ktoś mi powiedział, że uchwyt SDS poprzez swoje naturalne luzy powoduje rozbijanie otworów w stali. Może i tak, ale jakie to ma znaczenie dla mnie - majsterkowicza? Kupiłem wiertarkę SKIL MASTERS 6480 950W. Fakt - jest szybka, ale co z tego jak wiercenie w płycie betonowej to wyzwanie?! Może trochę przesadzam. Tak, jak Ci wcześniej napisali: otwory o średnicy do 10mm w betonie wierci bez większych problemów, ale po wywierceniu 6szt. miałem mokre plecy. :-) Teraz szukam czegoś na SDS +.
Korzystamy z plików cookies w celu zapewnienia prawidłowego funkcjonowania strony internetowej. Zgadzając się na wszystkie pliki cookies pozwolisz nam na dopasowanie treści do Twoich potrzeb podczas dokonywania zakupów na podstawie Twoich preferencji. W zakładce „Ustawienia” możesz dobrowolnie zdecydować, na który typ plików cookies chciałbyś zezwolić. Klikając „Akceptuję”, wyrażasz zgodę na stosowanie ciasteczek zgodnie z ustawieniami Twojej przeglądarki. W dowolnym momencie, możesz dokonać zmiany swojego wyboru klikając opcję „Ustawienia” w Polityce Cookies.
Poniżej możesz sprawdzić, jakie dane zbieramy w ciasteczkach i po co je zbieramy. Nie na wszystkie musisz się zgodzić.
Są niezbędne, by nasza strona działała prawidłowo, dlatego nie możesz z nich zrezygnować. Są wykorzystywane przez podstawowe funkcję strony.
Ciasteczka, które pozwalają na przesyłanie anonimowych danych o zachowaniu użytkowników na stronie. Dzięki temu możemy ulepszać naszą stronę, aby była łatwiejsza w obsłudze.
Ciasteczka, które przechowują informacje o Twoich wybranych ustawieniach i danych dotyczących personalizacji np. rozmiar opony.
Sprawdzamy co przeglądasz i kupujesz na naszej stronie, aby lepiej dopasować do Ciebie reklamy. Dzięki temu możesz zobaczyć te reklamy, które mogą Ci się przydać i być dla Ciebie interesujące.
Możesz zostawić pytanie na czacie, odpowiemy w najbliższym czasie. Nie zapomnij podać swojego adresu email lub telefonu.