Nasza strona do poprawnego działania wymaga włączonej obsługi JavaScript. Bez włączonego JavaScriptu nie można korzystać w pełni możliwości sklepu.
Kiedyś bym polecił ale to co teraz jest w castorama to tragedia nie wytrzymuje nawet pol roku trzyletnia wiertarka lepiej działa niż dwumiesięczną a...
Nie naciągaj na olej firmowy. Znam lepszej jakości olej do H i tańszy - ważne aby parametry były a nie dochód H tylko sie liczył
To są narzędzia jednorazowe po gwarancji można wyrzucić na śmietnik
To jest nauczka, by nie kupować badziewia. Tez mam taki kłopot to są narzędzia jednorazowe Pisałem do Niemiec odpisali mi bym kontaktował sie z OBI a OBI...
Firma solidna i prządna. Ze sprzętu, zadowolony i serwis w porządku a myślałem że się wpakowałem w jakieś badziewie.
witam, planuję zakup wiertarki udarowej do 1200 zł, najciekawsza wydaje mi się Metabo SBE 1300 z powodu swojej mocy. Jakie jest wasze zdanie na ten temat ?
To Metabo miałem nie polecam. Słabo wierci w trybie udarowym. Jak jeszcze gdzieś dostaniesz to polecam Protool PDP 24-2 - najlepsza udarówka na rynku moim zdaniem. Tylko nie kupuj używek z allegro, na 99% będzie miała już tępy udar. Jak nie znajdziesz jako Protool to jest dostępna w Narex EVP 13 H2C. Znajdź dystrybutora. Jak nie to to Bosch GSB 21-2 RCT znajomy używa kilku sztuk przy instalacjach i sobie chwali.
dzięki Mike, rozejrzę się za tym Protoolem, ale widzę, że nie do dostania nowy :/ , jeszcze się zastanawiam nad DeWalt DWD530KS lub DeWalt DWD524KS
Podzwoń po większych dystrybutorach Festool/Protool i popytaj czasami się zostanie jedna powystawowa. Zadzwoń tez do głównego magazynu może coś mają jeszcze. A jak nie to poszukaj dystrybutora Narex na Polskę. Ta wiertarka występuje teraz pod marką Narex. Dokładnie to samo tylko niebieska obudowa. Z serwisem nie będzie problemu bo to jest identyczne narzędzie i jeden koncern. O tych Dewalt`ach nic nie wiem. Sam jestem ciekaw co to za wynalazki.
A najlepiej miło porozmawiaj z Panią sekretarką w Festool i spytaj czy nie mogła by wysłać maila do swoich dystrybutorów z pytaniem: czy mają jeszcze ten model i z twoim numerem telefonu i e-mailem. Pisze e-mail, opcja wyślij do dystrybutorów i masz. Ja tak zrobiłem w innej firmie jak potrzebowałem pewnego wycofanego narzędzia. Co prawda 3 sztuk i droższych niż ta wiertarka. Dostałem z 10 e-maili z ofertami. Obsługa klienta w Festool jest na najwyższym poziomie to jak ładnie zagadasz to ci Pani pomoże. Dla niej to dosłownie minuta.
Mike, dzięki wielkie za pomoc, zrobię tak jak mówisz, może uda mi się ją upolować, ale nadal ciekawi mnie opinia o tym DeWALT'cie, może ktoś używał którejś z ww. wiertarek i mógłby podzielić się doświadczeniami ? Najwyżej, jak żadna z nich, to zostanę przy BOSCH'u.
sam chetnie przyslucham sie tej rozmowie bo tez szukam wiertarki udarowej.oczywiscie nie chodzi mi o sile udaru bo potrzebna jest do metalu.myslalem o jakiejs hitachi,widzialem u kumpla.nawet fajna ale nie wiem jaki model
Widziałem wiertarke DeWalt DWD530KS w akcji na walsne oczy i daje rade nawet w betonie. Nic się nie psuje i na budowie hula nadal. Początkowo pracownicy byli negatywnie natsawieni do marki bo gdalai tylko o hilti, ale jak zobaczyli, ze sprzet naprawde duzo potrafi i jest wytrzymly to zmienili zdanie moge szczerze polecic, udar jest dobry i sama wiertaka w mojej ocenie mocna.
Po co Ci udar do metalu? Kup lepiej dwubiegową bezudarówkę. Albo jednobiegową, ale także bez udaru.
dzięki Kamil za opinie, chyba zaryzykuje i kupię tego DeWALT'a, bo nigdy nie miałem do czynienia z tą firmą, a ludzie dość dobrze oceniają ich narzędzia
Taka mała rada - nie patrzy nigdy ślepo na firmę, a na konkretne narzędzia. Każdy ma w ofercie i perełki i złom. Każdy producent.
Masz rację Mike, do DeWALT'a cięgnie mnie z chęci poznania tej marki, natomiast Bosch GSB 21-2 RCT, zbiera w internecie pozytywne opinie użytkowników i kupując go, myślę, że nie żałowałbym.
Oczywiście,że w pierwszej kolejności należy patrzeć na jakość danych narzędzi,ale kupując je w dobrym sklepie i sprawdzonej firmy jak Metabo czy Makita- raczej nie masz się czego obawiać i posłużą Ci przez lata.
Korzystamy z plików cookies w celu zapewnienia prawidłowego funkcjonowania strony internetowej. Zgadzając się na wszystkie pliki cookies pozwolisz nam na dopasowanie treści do Twoich potrzeb podczas dokonywania zakupów na podstawie Twoich preferencji. W zakładce „Ustawienia” możesz dobrowolnie zdecydować, na który typ plików cookies chciałbyś zezwolić. Klikając „Akceptuję”, wyrażasz zgodę na stosowanie ciasteczek zgodnie z ustawieniami Twojej przeglądarki. W dowolnym momencie, możesz dokonać zmiany swojego wyboru klikając opcję „Ustawienia” w Polityce Cookies.
Poniżej możesz sprawdzić, jakie dane zbieramy w ciasteczkach i po co je zbieramy. Nie na wszystkie musisz się zgodzić.
Są niezbędne, by nasza strona działała prawidłowo, dlatego nie możesz z nich zrezygnować. Są wykorzystywane przez podstawowe funkcję strony.
Ciasteczka, które pozwalają na przesyłanie anonimowych danych o zachowaniu użytkowników na stronie. Dzięki temu możemy ulepszać naszą stronę, aby była łatwiejsza w obsłudze.
Ciasteczka, które przechowują informacje o Twoich wybranych ustawieniach i danych dotyczących personalizacji np. rozmiar opony.
Sprawdzamy co przeglądasz i kupujesz na naszej stronie, aby lepiej dopasować do Ciebie reklamy. Dzięki temu możesz zobaczyć te reklamy, które mogą Ci się przydać i być dla Ciebie interesujące.
Możesz zostawić pytanie na czacie, odpowiemy w najbliższym czasie. Nie zapomnij podać swojego adresu email lub telefonu.