Nasza strona do poprawnego działania wymaga włączonej obsługi JavaScript. Bez włączonego JavaScriptu nie można korzystać w pełni możliwości sklepu.
Kiedyś bym polecił ale to co teraz jest w castorama to tragedia nie wytrzymuje nawet pol roku trzyletnia wiertarka lepiej działa niż dwumiesięczną a...
Nie naciągaj na olej firmowy. Znam lepszej jakości olej do H i tańszy - ważne aby parametry były a nie dochód H tylko sie liczył
To są narzędzia jednorazowe po gwarancji można wyrzucić na śmietnik
To jest nauczka, by nie kupować badziewia. Tez mam taki kłopot to są narzędzia jednorazowe Pisałem do Niemiec odpisali mi bym kontaktował sie z OBI a OBI...
Firma solidna i prządna. Ze sprzętu, zadowolony i serwis w porządku a myślałem że się wpakowałem w jakieś badziewie.
Dzień dobry! Już od pewnego czasu kompletuje narzędzia do swojego warsztatu i chciałem poradzić się Was jaką wiertarkę kolumnową (stołową) moglibyście mi polecić? Myślę, że będzie ona dość intensywnie eksploatowana - sądzę, że będę wiercić kilkadziesiąt otworów co dwa, trzy tygodnie we wszystkich materiałach - stali, metalach kolorowych, drewnie i polimerach (może raz na czas w ceramice). Chciałbym by praca z nią była znośna i możliwie bezstresowa - chcę po prostu wiercić a nie denerwować się, że kiedy chce zrobić otwór w stalowym profilu to się kolumna wygina i zastanawiać się które z nich się pierwsze podda. Mam nadzieję, że rozumiecie o co mi chodzi? ;) Na wiertarkę chciałbym wydać maksymalnie 800 zł.
Witam. Nie chcę Cię zmartwić jednak za 800zł nie kupisz jakiegoś szału. W tej cenie mieścisz się z maszynami raczej amatorskimi czyli DEDRA, EINHELL, GRAPHITE. Coś lepszego zaczyna się od kwoty ok. 1400zł i jest to np PROMA. Z drugiej strony wiertarka stołowa to nie jest jakaś skomplikowana maszyna i ciężko jest to uszkodzić jeżeli dobierzemy odpowiedni model do naszych potrzeb. Wiadomo, jeżeli wiertarka ma uchwyt do 13mm to nie wrzucajmy do niej stoczonej 18mm. Na pewno maszyna dostaje przy takiej średnicy w tyłek. Postaraj się poszukać w tej cenie jak najmocniejszej maszyny, której producent oczywiście zapewni Ci podstawowy pogwarancyjny serwis, ażebyś nie miał problemu z dokupieniem np. głupiego paska, który w naturalny sposób się z czasem zużywa. Nara
Post został usunięty w związku z naruszeniem regulaminu forum.
Korzystamy z plików cookies w celu zapewnienia prawidłowego funkcjonowania strony internetowej. Zgadzając się na wszystkie pliki cookies pozwolisz nam na dopasowanie treści do Twoich potrzeb podczas dokonywania zakupów na podstawie Twoich preferencji. W zakładce „Ustawienia” możesz dobrowolnie zdecydować, na który typ plików cookies chciałbyś zezwolić. Klikając „Akceptuję”, wyrażasz zgodę na stosowanie ciasteczek zgodnie z ustawieniami Twojej przeglądarki. W dowolnym momencie, możesz dokonać zmiany swojego wyboru klikając opcję „Ustawienia” w Polityce Cookies.
Poniżej możesz sprawdzić, jakie dane zbieramy w ciasteczkach i po co je zbieramy. Nie na wszystkie musisz się zgodzić.
Są niezbędne, by nasza strona działała prawidłowo, dlatego nie możesz z nich zrezygnować. Są wykorzystywane przez podstawowe funkcję strony.
Ciasteczka, które pozwalają na przesyłanie anonimowych danych o zachowaniu użytkowników na stronie. Dzięki temu możemy ulepszać naszą stronę, aby była łatwiejsza w obsłudze.
Ciasteczka, które przechowują informacje o Twoich wybranych ustawieniach i danych dotyczących personalizacji np. rozmiar opony.
Sprawdzamy co przeglądasz i kupujesz na naszej stronie, aby lepiej dopasować do Ciebie reklamy. Dzięki temu możesz zobaczyć te reklamy, które mogą Ci się przydać i być dla Ciebie interesujące.
Możesz zostawić pytanie na czacie, odpowiemy w najbliższym czasie. Nie zapomnij podać swojego adresu email lub telefonu.