uwaga uwaga uwaga części hilti bosch itp

G
paweł 2008-08-16 00:00

uwaga uwaga uwaga części hilti bosch itp

witam wszystkich mam dla was informacje promot włocławek to oszuści sprzedają części do prawie wszystkich modeli ale to chinskie gówno niedajcie się naciąć miałem wirnik do hilti te 75 pracowałem nanim tydzień a kupiłem od innej firmy z włocławka orginalny i niebyło mocno drogo
oszuści oszuści i jeszcze raz oszuści

G
zbigniew klos 2008-08-18 00:00

Re:uwaga uwaga uwaga części hilti bosch itp

Drogi kolego nie masz prawa tak się wyrażać. Jeśli masz wątpliwości to znasz telefon i adres. Poza tym nie obsługujemy detalu, Paweł zastanów się ponieważ nie przypominam sobie abyś kupował od nas części. Dla mnie używanie pseudoreklamy o kimś to kompletny absurd. Jeśli reprezentujesz firmę to podaj nr. faktury w przeciwnym razie uważam że jesteś przypadkowym gościem który manipuluje nie jasnym interesem. Dla mnie jesteś poprostu osobą nic nie mającą wspólnego z biznesem. Przemyśl swoją głupotę.

G
paweł 2008-08-19 00:00

Re:uwaga uwaga uwaga części hilti bosch itp

witam pana ale jeśli pan niejest w temacie to prosze najpierw sie z nim zapoznac dzwoniłem i puszczałem fax i miała reklamacja zostać załatwiona a dotej pory nic
kolega potwierdzi co miał zakupić uwas części do młotów i rozmawiał z jakimś przedstawicielem hilti sam z panem dzwonił szkoda pisać na wasz temat

1