UWAGA

G
WALDEK 2008-08-19 00:00

UWAGA

WITAM JESTEM Z WŁOCŁAWKA I NAPRAWIAM ELEKTRONARZĘDZIA NIEBEDE ROBIŁ REKLAMY W MOJEJ FIRMIE ZNAM PRAWIE WSZYSTKIE FIRMY Z CZĘŚCIAMI PROMOT NAPRAWE BROMET BIMEX TO SĄ TAKIE 4 FIRMY Z WŁOCŁAWKA CO MAJOM W OFERCIE CZĘŚCI ZGIERZ DASTON HANMAR I WIELE INNYCH ALE CO JAK CO NIEUKRYWAM ZE PROMOT MA WSZYSTKIE CZĘSCI DO ELEKTRONARZĘDZI CHIŃSKIE OCZYWIŚCIE DLA TANICH SERWISÓW ALE POSIADAJOM W SWOJEJ OFERCIE ORGINALNE CZĘŚCI
NAPRAWA Z TEGO CO WIEM A SPORO BIORE TYCH CZĘŚCI MA TYLKO ORGINALNE CZĘŚCI DO HILTI TYLKO ZE ONI MAJOM JAKIEŚ INNE PODEJSCIE DO KLIJĘTA UMIĄ DORADZIĆ CO I JAK I WYTŁUMACZYĆ CO JEST LEPRZE A CO NIE POPROSTU MAJOM DOŚWIADCZENIE ALE DOSZŁY MNIE SŁUCHY ZE NAPRAWA SIE POWOLI ZWIJA NIEWIEM TYLKO DLACZEGO MUWIONO MI ZE Z POWODÓW ZDROWOTNYCH
ZGIERZ SIE ZEPSUŁ MIAŁ DOBRE CZĘŚCI ALE WOLE TERAZ TE CHIŃSKIE JAK ICH A PROMOT BROMET I BIMEX ORAZ ZGIERZ STEGO CO USŁYSZAŁEM ALE NIEWIEM NA ILE TO JEST PRAWDOM BIOROM ORGINALNE CZĘŚCI HILTI OD NAPRAWY ALE SAMI WIEMY CO KUPUJEMY CENA MÓWI ZA SIEBIE

G
robert 2008-08-19 00:00

Re:UWAGA

Panie Unger co pan wyprawia, Pana znam jest pan z Włocławka i wypisuje Pan same brednie. Daj sobie Pan spokój, my idziemy tam gdzie jesteśmy zadowoleni. A widzę że Promotem pan gra, to nie ładnie. Wyślę do nich maila co pan wypisuje o nich.

G
irek 2008-08-20 00:00

I po co to było

G
radek 2008-08-20 00:00

promot jest ok

G
damian unger 2008-08-20 00:00

witam na jakieś brednie niebęde pisał ja sam moge napisać że promont jest oki
to pisze ja jako damian unger
a jak bym miał coś donich to bym to ja sam napisał głośni i wyraznie
pozdrawiam

G
jota 2008-08-20 00:00

Dziwna dyskusja…Z przykrością bierzemy w niej udział.
Jednak jako kierownictwo firmy Jota s.c. czujemy, że mamy obowiązek udzielenia wyjaśnień.
Jak wiadomo osobom z nami współpracującym, Jota s.c., a nie P.P. Promot, zajmuje się sprzedażą części do elektronarzędzi. Nie jesteśmy ich producentami. Towary nabywamy tylko od zidentyfikowanych dostawców.
Zarówno dostawcy, jak i dostawy są przez nas na bieżąco monitorowane.
Nie prowadzimy sprzedaży detalicznej. Nie oferujemy naszych towarów w sklepach internetowych i różnych giełdach.
Zakupy i sprzedaż dokumentujemy wyłącznie fakturami VAT.
Naszymi Klientami są inne podmioty gospodarcze.
Ogólnie wiadomo, że prawa i obowiązki dotyczące transakcji typu sprzedaż-zakup zawieranych między przedsiębiorcami regulują przepisy Kodeksu cywilnego. Klientów niezadowolonych z jakości zakupionych u nas towarów (udokumentowanych naszą fakturą VAT) zapraszamy do skorzystania z przysługujących im praw zgodnie z art. 556-576 Kodeksu cywilnego.
Pozdrawiamy naszych obecnych i przyszłych Klientów oraz Dostawców.
Kierownictwo Jota s.c.

1