Nasza strona do poprawnego działania wymaga włączonej obsługi JavaScript. Bez włączonego JavaScriptu nie można korzystać w pełni możliwości sklepu.
Kiedyś bym polecił ale to co teraz jest w castorama to tragedia nie wytrzymuje nawet pol roku trzyletnia wiertarka lepiej działa niż dwumiesięczną a...
Nie naciągaj na olej firmowy. Znam lepszej jakości olej do H i tańszy - ważne aby parametry były a nie dochód H tylko sie liczył
To są narzędzia jednorazowe po gwarancji można wyrzucić na śmietnik
To jest nauczka, by nie kupować badziewia. Tez mam taki kłopot to są narzędzia jednorazowe Pisałem do Niemiec odpisali mi bym kontaktował sie z OBI a OBI...
Firma solidna i prządna. Ze sprzętu, zadowolony i serwis w porządku a myślałem że się wpakowałem w jakieś badziewie.
WITAM JESTEM Z WŁOCŁAWKA I NAPRAWIAM ELEKTRONARZĘDZIA NIEBEDE ROBIŁ REKLAMY W MOJEJ FIRMIE ZNAM PRAWIE WSZYSTKIE FIRMY Z CZĘŚCIAMI PROMOT NAPRAWE BROMET BIMEX TO SĄ TAKIE 4 FIRMY Z WŁOCŁAWKA CO MAJOM W OFERCIE CZĘŚCI ZGIERZ DASTON HANMAR I WIELE INNYCH ALE CO JAK CO NIEUKRYWAM ZE PROMOT MA WSZYSTKIE CZĘSCI DO ELEKTRONARZĘDZI CHIŃSKIE OCZYWIŚCIE DLA TANICH SERWISÓW ALE POSIADAJOM W SWOJEJ OFERCIE ORGINALNE CZĘŚCI NAPRAWA Z TEGO CO WIEM A SPORO BIORE TYCH CZĘŚCI MA TYLKO ORGINALNE CZĘŚCI DO HILTI TYLKO ZE ONI MAJOM JAKIEŚ INNE PODEJSCIE DO KLIJĘTA UMIĄ DORADZIĆ CO I JAK I WYTŁUMACZYĆ CO JEST LEPRZE A CO NIE POPROSTU MAJOM DOŚWIADCZENIE ALE DOSZŁY MNIE SŁUCHY ZE NAPRAWA SIE POWOLI ZWIJA NIEWIEM TYLKO DLACZEGO MUWIONO MI ZE Z POWODÓW ZDROWOTNYCH ZGIERZ SIE ZEPSUŁ MIAŁ DOBRE CZĘŚCI ALE WOLE TERAZ TE CHIŃSKIE JAK ICH A PROMOT BROMET I BIMEX ORAZ ZGIERZ STEGO CO USŁYSZAŁEM ALE NIEWIEM NA ILE TO JEST PRAWDOM BIOROM ORGINALNE CZĘŚCI HILTI OD NAPRAWY ALE SAMI WIEMY CO KUPUJEMY CENA MÓWI ZA SIEBIE
Panie Unger co pan wyprawia, Pana znam jest pan z Włocławka i wypisuje Pan same brednie. Daj sobie Pan spokój, my idziemy tam gdzie jesteśmy zadowoleni. A widzę że Promotem pan gra, to nie ładnie. Wyślę do nich maila co pan wypisuje o nich.
I po co to było
promot jest ok
witam na jakieś brednie niebęde pisał ja sam moge napisać że promont jest oki to pisze ja jako damian unger a jak bym miał coś donich to bym to ja sam napisał głośni i wyraznie pozdrawiam
Dziwna dyskusja…Z przykrością bierzemy w niej udział. Jednak jako kierownictwo firmy Jota s.c. czujemy, że mamy obowiązek udzielenia wyjaśnień. Jak wiadomo osobom z nami współpracującym, Jota s.c., a nie P.P. Promot, zajmuje się sprzedażą części do elektronarzędzi. Nie jesteśmy ich producentami. Towary nabywamy tylko od zidentyfikowanych dostawców. Zarówno dostawcy, jak i dostawy są przez nas na bieżąco monitorowane. Nie prowadzimy sprzedaży detalicznej. Nie oferujemy naszych towarów w sklepach internetowych i różnych giełdach. Zakupy i sprzedaż dokumentujemy wyłącznie fakturami VAT. Naszymi Klientami są inne podmioty gospodarcze. Ogólnie wiadomo, że prawa i obowiązki dotyczące transakcji typu sprzedaż-zakup zawieranych między przedsiębiorcami regulują przepisy Kodeksu cywilnego. Klientów niezadowolonych z jakości zakupionych u nas towarów (udokumentowanych naszą fakturą VAT) zapraszamy do skorzystania z przysługujących im praw zgodnie z art. 556-576 Kodeksu cywilnego. Pozdrawiamy naszych obecnych i przyszłych Klientów oraz Dostawców. Kierownictwo Jota s.c.
Korzystamy z plików cookies w celu zapewnienia prawidłowego funkcjonowania strony internetowej. Zgadzając się na wszystkie pliki cookies pozwolisz nam na dopasowanie treści do Twoich potrzeb podczas dokonywania zakupów na podstawie Twoich preferencji. W zakładce „Ustawienia” możesz dobrowolnie zdecydować, na który typ plików cookies chciałbyś zezwolić. Klikając „Akceptuję”, wyrażasz zgodę na stosowanie ciasteczek zgodnie z ustawieniami Twojej przeglądarki. W dowolnym momencie, możesz dokonać zmiany swojego wyboru klikając opcję „Ustawienia” w Polityce Cookies.
Poniżej możesz sprawdzić, jakie dane zbieramy w ciasteczkach i po co je zbieramy. Nie na wszystkie musisz się zgodzić.
Są niezbędne, by nasza strona działała prawidłowo, dlatego nie możesz z nich zrezygnować. Są wykorzystywane przez podstawowe funkcję strony.
Ciasteczka, które pozwalają na przesyłanie anonimowych danych o zachowaniu użytkowników na stronie. Dzięki temu możemy ulepszać naszą stronę, aby była łatwiejsza w obsłudze.
Ciasteczka, które przechowują informacje o Twoich wybranych ustawieniach i danych dotyczących personalizacji np. rozmiar opony.
Sprawdzamy co przeglądasz i kupujesz na naszej stronie, aby lepiej dopasować do Ciebie reklamy. Dzięki temu możesz zobaczyć te reklamy, które mogą Ci się przydać i być dla Ciebie interesujące.
Możesz zostawić pytanie na czacie, odpowiemy w najbliższym czasie. Nie zapomnij podać swojego adresu email lub telefonu.