Nasza strona do poprawnego działania wymaga włączonej obsługi JavaScript. Bez włączonego JavaScriptu nie można korzystać w pełni możliwości sklepu.
Macie do polecenia jakieś zbiorniki na wodę? będę zbierała deszczówkę z dachu 2x4, powinna schodzić na bieżąco, więc nie musi być jakiś duży. miejsce...
Hej ekipo! Mam pytanie do wszystkich, którzy spędzają czas w warsztacie: czy Wasze narzędzia też czasem "znikają" w skrzynkach i szafkach?...
Cześć szukam w miarę taniego kompresora do sporadycznego użytkowania w garażu mianowicie głownie będę używał go do Pompowania kół Samochód/Rower i...
Witam Od jakiegoś czasu rozpocząłem sprzedaż narzędzi oraz akcesorii do domu i ogrodu Na sklepie https://narzedzia.pl/ możecie znaleźć spory wybór...
Może ktoś mi wyjaśni pewną tajemnicę. Kupiłem "mini pilarkę tarczową" w Action Chciałem zamontować tarczę. Czytam dokładnie instrukcję w...
Liczba znalezionych tematów: 2602
Jaka jest różnica co do wydajności akumulatorów bo od strony mechanicznej chyba się nie róznią między wkrętarką Makity 8270DWAE Napięcie robocze: 12V Pojemność akumulatora: 2Ah a 8280DWAE Napięcie akumulatora : 14,4 V Pojemność...
Chcę kupić dobrą kosę elektryczną (niezawodną, na długie lata) do 300 zł. Mam niewielki ogródek ale trawa rośnie dosyć gęsto. Co byście polecili. W Internecie znalazłem dwa modele podobne cenowo ale o różnej mocy). A może coś...
zamierzam kupić wiertarke firmy EUROTEC czy to będzie dobry sprzęt
Witam Mam pytanie! Chciałbym kupić kompresor j.w. do użytku zaawansowanego amatorskiego. Czy poradzi sobie z piaskowaniem powierzchni,uruchomieniem narzędzi(wiertarki, szlifierki pneumatycznej) ze swoją wydajnością l/min. Poza tym jak z jego...
Czy ma ktoś informacje na temat jakości tego sprzętu ?
Czytając wypowiedzi na temat osprzętu do tych narzędzi informuję ze co jakiś czas na allegro pokazują się zamienniki do tych narzędzi w bardzo korzystnej cenie. pozdrawiam
Proszę o pomoc i wskazówkę jak ograniczyć podawanie oleju w Makicie UC3503A, chcę używać zwykłego oleju silnikowego, a nie zagęszczonego.
Witam. Mam trochę robót remontowych. Nie wiem jaką kupić profesjonalną młotowiertarkę (2 amatorskie już mi poszły i wiecej nie chce) Główną robotą będzie wykucie w stropie żelbetonowym 24 cm - otworu pod klatkę schodową o wielkości...
WITAM!!! MAM PYTANIE-PEWIEN SPRZEDAJĄCY TWIERDZI ŻE DO GWARANCJI NIE POTRZEBNY JEST DOWÓD ZAKUPU. CHODZI KONKRETNIE O MŁOTO-WIERTARKE HITACHI DH24PC3- CZY TO PRAWDA? POZDRO!!!
Poszukuję wirnika do młotka SDS+ TOYA. Gdzie można kupić części zamienne ?
witam mam prośbe gdzie mogę zakupić wzornik kształtów regulowany przydatny do kładzenia glazury, dziękuje z góry za pomoc
Witam! Proszę o pomoc. Posiadam pilarkę elektryczną do drewna Partner 1436. Niestety uszkodzeniu uległa pompka podająca olej na łańcuch tnący. Potrzebuję namiarów na firmę, lub osobę, która jest w stanie mi pomóc w tej...
Mam pytanie do obecnych tutaj osob. Nie znam sie kompletnie na tym sprzecie. Potrzebna mi wiertarka do wykonywania roznego typy instalacji - zazwyczaj sprowadza sie to do wywiercenia paru otworow, przewiercenia sie przez sciane itp. Podsumowaujac,...
WITAM!!!~ MAM ZAMIAR KUPIĆ ROCZNEGO MŁOTA BOSCH GSH 10 -PONOĆ 100% SPRAWNY. I DLATEGO CHCIAŁBYM SIĘ DOWIEDZIEĆ CZY TO DOBRA MASZYNA. MOŻE KTOŚ TAKIM PRACOWAŁ I MÓGŁBY GO ZAOPINIOWAĆ? POZDRAWIAM!!!
Witam Czeka mnie zakup wkrętarki. Założenia są następujące: - maxymalna kwota 400 zł - maksymalna nieprzekraczalna i ostateczna (to dla osób które powiedzą żebym się zastanowił nad metabo albo niebieskim boschem :-) - zastosowanie - domowy...
Korzystamy z plików cookies w celu zapewnienia prawidłowego funkcjonowania strony internetowej. Zgadzając się na wszystkie pliki cookies pozwolisz nam na dopasowanie treści do Twoich potrzeb podczas dokonywania zakupów na podstawie Twoich preferencji. W zakładce „Ustawienia” możesz dobrowolnie zdecydować, na który typ plików cookies chciałbyś zezwolić. Klikając „Akceptuję”, wyrażasz zgodę na stosowanie ciasteczek zgodnie z ustawieniami Twojej przeglądarki. W dowolnym momencie, możesz dokonać zmiany swojego wyboru klikając opcję „Ustawienia” w Polityce Cookies.
Poniżej możesz sprawdzić, jakie dane zbieramy w ciasteczkach i po co je zbieramy. Nie na wszystkie musisz się zgodzić.
Są niezbędne, by nasza strona działała prawidłowo, dlatego nie możesz z nich zrezygnować. Są wykorzystywane przez podstawowe funkcję strony.
Ciasteczka, które pozwalają na przesyłanie anonimowych danych o zachowaniu użytkowników na stronie. Dzięki temu możemy ulepszać naszą stronę, aby była łatwiejsza w obsłudze.
Ciasteczka, które przechowują informacje o Twoich wybranych ustawieniach i danych dotyczących personalizacji np. rozmiar opony.
Sprawdzamy co przeglądasz i kupujesz na naszej stronie, aby lepiej dopasować do Ciebie reklamy. Dzięki temu możesz zobaczyć te reklamy, które mogą Ci się przydać i być dla Ciebie interesujące.
Możesz zostawić pytanie na czacie, odpowiemy w najbliższym czasie. Nie zapomnij podać swojego adresu email lub telefonu.