Nasza strona do poprawnego działania wymaga włączonej obsługi JavaScript. Bez włączonego JavaScriptu nie można korzystać w pełni możliwości sklepu.
Macie do polecenia jakieś zbiorniki na wodę? będę zbierała deszczówkę z dachu 2x4, powinna schodzić na bieżąco, więc nie musi być jakiś duży. miejsce...
Hej ekipo! Mam pytanie do wszystkich, którzy spędzają czas w warsztacie: czy Wasze narzędzia też czasem "znikają" w skrzynkach i szafkach?...
Cześć szukam w miarę taniego kompresora do sporadycznego użytkowania w garażu mianowicie głownie będę używał go do Pompowania kół Samochód/Rower i...
Witam Od jakiegoś czasu rozpocząłem sprzedaż narzędzi oraz akcesorii do domu i ogrodu Na sklepie https://narzedzia.pl/ możecie znaleźć spory wybór...
Może ktoś mi wyjaśni pewną tajemnicę. Kupiłem "mini pilarkę tarczową" w Action Chciałem zamontować tarczę. Czytam dokładnie instrukcję w...
Liczba znalezionych tematów: 2602
Czy ktos już pracował nową zakrętarką makity 6319DWDE , chodzi mi o tą z trzema biegami.
mam taką do odsprzedania razem z gwarancją, cena 1500 pln. (w sklepie 3000 pln) !!!
Czym się różnią od siebie wiertarki METABO 20, METABO 22... Co kupić METABO UHE 22, czy METABO UHE 28 ?
Zastanawiam się , czy elektroanrzędzia perles dzielą sie na profesjonalne i dla majsterkowiczów.W necie widzę ten sprzęt w czerwonej obudowie , natomiast w sklepie był koloru żółtego z roczną gwarancją ...???
chcę kupić pilarke stołową która ma służyć do kafelkowania i stolarki budowlanej tz.uniwersalna
Witam Chciałem zapytać czy wie ktoś gdzie można kupić dłuta do tej młotowiertarki. Z tego co wiem to są to dłuta sześciokątne 16mm.
Mam małe pytanko. Czy mogę wiertać otwornicą osadzoną na młocie udarowym (oczywiście bez udaru)z sprzęgłem przeciwblokującym? Dziękuję za waszą pomoc panowie!!!!!!!!!!!!!!!!
Witam, Mam zamiar kupic profesjonalna, silna szlifierke katowa mysle o metabo WX 25-230, jak sadzicie to dobry wybor? Pracuje ktos ta maszyna? Czy tez kupic cos innego? Z gory dziekuje za odpowiedz.
Kto specjalizuje się w naprawie spawarek niemieckich CLOOS napisz dyrjan@wp.pl
Czy ktoś skupuje elektrody zbędne głównie FOX napisz jandyrda@wp.pl
Witam wszystkich potrzebuje kupić włącznik do elektrycznej wkrętarki HILTI SD 45. Czy ktoś wie gdzie mogę kupić taki włącznik?
Witam mam do Państwa pytanie czy ktoś wie gdzie znajduje się serwis firmy GLEASON oraz jakie detale można wykonywać na obrabiarkach typ: R 606 G , F 607 G oraz R 116 P f-my GLEASON. Bardzo proszę o informację.
Proszę o informację , czy ktoś z forumowiczów korzysta ze spawarek flora i czy warto taka kupić do domu
Witam wszystkich i z góry dziękuję za porady. Szukam Młoto wiertarki do remonru domu. Będzie trzeba skuć tynk, glazurę, posadzkę, wybić kilkanaście dziur na puszki do elektryczności, oraz przebić srtop aby zamontować nową rurę...
Firma Budowlana FACHBUD 35-060 Rzeszów ul. Słowackiego 24 NIP 813-240-61-40 REG: 690517088 Mobile: +480601415999 E-mail: tomaszczepanski@wp.pl Tel./fax. +48/ 0178552776 / 0178552758 Oferuję usługi Koparko-Ładowarką NEW HOLLAND LB 110 B -...
Korzystamy z plików cookies w celu zapewnienia prawidłowego funkcjonowania strony internetowej. Zgadzając się na wszystkie pliki cookies pozwolisz nam na dopasowanie treści do Twoich potrzeb podczas dokonywania zakupów na podstawie Twoich preferencji. W zakładce „Ustawienia” możesz dobrowolnie zdecydować, na który typ plików cookies chciałbyś zezwolić. Klikając „Akceptuję”, wyrażasz zgodę na stosowanie ciasteczek zgodnie z ustawieniami Twojej przeglądarki. W dowolnym momencie, możesz dokonać zmiany swojego wyboru klikając opcję „Ustawienia” w Polityce Cookies.
Poniżej możesz sprawdzić, jakie dane zbieramy w ciasteczkach i po co je zbieramy. Nie na wszystkie musisz się zgodzić.
Są niezbędne, by nasza strona działała prawidłowo, dlatego nie możesz z nich zrezygnować. Są wykorzystywane przez podstawowe funkcję strony.
Ciasteczka, które pozwalają na przesyłanie anonimowych danych o zachowaniu użytkowników na stronie. Dzięki temu możemy ulepszać naszą stronę, aby była łatwiejsza w obsłudze.
Ciasteczka, które przechowują informacje o Twoich wybranych ustawieniach i danych dotyczących personalizacji np. rozmiar opony.
Sprawdzamy co przeglądasz i kupujesz na naszej stronie, aby lepiej dopasować do Ciebie reklamy. Dzięki temu możesz zobaczyć te reklamy, które mogą Ci się przydać i być dla Ciebie interesujące.
Możesz zostawić pytanie na czacie, odpowiemy w najbliższym czasie. Nie zapomnij podać swojego adresu email lub telefonu.