Tania wkrętarka. Czy warto?

G
martino 2008-12-04 00:00

Tania wkrętarka. Czy warto?

Witam,
Chciałbym kupić tanią ale nie najtańszą wkrętarkę do zastowosowań domowych aby spordaczynie coś przykręcić bez trudu. Nie potrzebuję funkcji wiertarki bo mam.
Co polecacie?
Cy warto oglądać sie za modelami w granicach 100-130zł na Allegro? Na jakie parametry patrzeć?
Jeżeli nie warto kupowac w tej cenie to proszę o uzasadnienie. Ewetualnie konkretne propozycje
http://www.allegro.pl/search.php?string=wkr%C4%99tarka&location_radio=2&distance=1&st=gtext&order=pd&listing_sel=2&listing_interval=7&p=7
Dzieki
Pozdr

G
P 2008-12-04 00:00

Re:Tania wkrętarka. Czy warto?

polecam ta wkrętarkę http://www.allegro.pl/item493379032_wkretarka_einhell_le_as_18_2.html nie jest to szal ale niezawodna sam taka mam i używamy takiej w serwisie elektro narzędzi ale w takiej cenie w jakiej jest ona oferowana na allegro kupisz w sklepie i będziesz miał bezproblemowa reklamacje :>

G
Marcin Cieślik 2008-12-11 00:00
G
P 2008-12-11 00:00

http://www.allegro.pl/item503906130_wkretarka_wiertarka_1_2ah_skil_200szt_osprzet.html
Co myślicie o tym?

hy mieliśmy 2 takie wkrętarki nawet dobre tylko wyłączniki często siada xD, a zestaw narzędzi hy złom sprzedasz w cenie złomu albo pójdziesz na bazarek i opchniesz to kupisz za zarobioną kasę kilka dobrych wierteł i bitów :>

G
P 2008-12-11 00:00

1 Częściej będzie w serwisie niż używana.
2 Solidna ale jak taką naprawiałem wydawała się nieporęczna.
3 Skil tanie są oryginalne części ale często te wyłączniki lecą ;/
4 to samo co 3 xD
5 Polecam jakiś czas takiej używałem i fajnie bzyka :>
6 Spojrzysz i popsuta ;/ mamy z 20 takich leżeć na złomie

G
slaw1 2008-12-13 00:00

co sadzicie o wkretarce Eurotec CD 222 czy do domowego zastosowania wystarczy?

G
P 2008-12-13 00:00

co sadzicie o wkretarce Eurotec CD 222 czy do domowego zastosowania wystarczy?
jak masz zamiar ożywać jej od czasu do czasu i będziesz pilnował żeby akumulator(ki) będą naładowane nie powinieneś narzekać (oczywiście jak nie będziesz jej obciążał)

G
slaw1 2008-12-14 00:00

CZy ladujac akumulatorki standardowa ladowarka, beda one normalnie eksploatowane,tzn nie uszkodza sie przedwczesnie?
Czy przechowywac akumulatorki w pelni naladowane czy maja byc do pewnego stopnia rozladowane?
Czy stosowac rozladowywanie akumulatorka zarowka 12V?
Dzieki za wszelkie info.

G
P 2008-12-14 00:00

CZy ladujac akumulatorki standardowa ladowarka, beda one normalnie eksploatowane,tzn nie uszkodza sie przedwczesnie?
Czy przechowywac akumulatorki w pelni naladowane czy maja byc do pewnego stopnia rozladowane?
Czy stosowac rozladowywanie akumulatorka zarowka 12V?
Dzieki za wszelkie info.
tak będą one normalnie eksploatowane
najlepiej jak by były bezprzerwowy naładowane nie na max ale naładowane bo jak leżą (puste) to się psuja ;/

1

Kategorie :