Nasza strona do poprawnego działania wymaga włączonej obsługi JavaScript. Bez włączonego JavaScriptu nie można korzystać w pełni możliwości sklepu.
dzień dobry, Chodzi o piłę łańcuchowa Parkside Performance PPKSA40Li (IAN 494217). Gdzie można dostać zdejmowaną część obudowy piły łańcuchowej, tę...
Kiedyś bym polecił ale to co teraz jest w castorama to tragedia nie wytrzymuje nawet pol roku trzyletnia wiertarka lepiej działa niż dwumiesięczną a...
Nie naciągaj na olej firmowy. Znam lepszej jakości olej do H i tańszy - ważne aby parametry były a nie dochód H tylko sie liczył
To są narzędzia jednorazowe po gwarancji można wyrzucić na śmietnik
To jest nauczka, by nie kupować badziewia. Tez mam taki kłopot to są narzędzia jednorazowe Pisałem do Niemiec odpisali mi bym kontaktował sie z OBI a OBI...
Korzysta ktoś z taśmówki ? Co możecie polecić ? Zastanawiam się nad RT-BS 75 (einhell red)
Ten einhell chyba z tego co widzę nie ma możliwości obrócenia jej na plecy i przymocowania ściskami do blatu stołu aby użyć jako ściernicy itp. a bardzo się taka możliwość nieraz przydaje. Niby takie jak by 3 wypustki na tych rękojmiach ma ale to nie to samo co porządna możliwość przymocowania szlifierki a za 300 zł to takie coś powinna mieć w standardzie.
Niby nie ma w standardzie ale te które to mają nie mają zacisków w w standardzie;] w dodatku kosztują powyżej 400zł a zaciski można kupić osobno za kolejne kilkadziesiąt złotych. Super interes, płacić dodatkową kase za funkcję, którą prawdopodobnie sie nie wykorzysta. Zwłaszcza ze podobny model B&D jest znacznie droższy(słabszy) i też nie ma takiej możliwości.
Niby nie ma w standardzie ale te które to mają nie mają zacisków w w standardzie;] w dodatku kosztują powyżej 400zł
dla tego to nie priorytet przy zakupie ale warto to rozważyć żeby nie było potem: kurwa szkoda że się jej na plecy nie da przewrócić aby ten kawałek boazerii przy szlifować...
wiesz od biedy każdą szlifierkę da się zamontować tak;)
Dzięki wszystkim za opinie. W sumie zastanawiam się czy funkcję wykorzystam. Napiszcie co w ten sposób(do góry nogami) szlifowaliście Einhell ok 250 pln. Skil 7650 jest u Mistamy z Kielc na alledrogo za 285pln. Ma trochę większą moc, możliwość obrócenia na plecy, prędkość przesuwu taśmy za to niższą, w wyposażeniu metalowa ramka., adapter do odkurzacza. Jest jeszcze Skil Masters 7640( 331 zł) Duża jest różnica pomiędzy tymi narzędziami - Masters a seria dla domu ?
a co ty tym będziesz robił? Z doświadczenia amatorsko bo mam kupe domu w drewnie to taki 600W czołg spokojnie dawał rade z różnymi papierami i na różnych obrotach czyli znów w tysiąc-pićset wat bym się nie pchał. Parę dech, dużo boazerii, belki i takie pierdoły nią robiłem na razie.
Digi Einhell tez ma adapter do odkurzacza, a wysoka prędkość daje lepsze efekty. Zresztą ta szlifierka z Einhella nazywana jest często wysoko-obrotową. tutaj ocena czołowego pisma dla majsterkowiczów i profesjonalistów w dziedzinie elektronarzędzi. http://www.selbst.de/test-technik-artikel/selbst-ausprobiert/selbst-ausprobiert-bandschleifer-rt-bs75-von-einhell-141283.html Ten mocniejszy skil tez dobry, ale jest już troche większy i cięższy.
radio chciałem np. stolarkę okienną w piwnicy odnowić i zmienić kolor na taki jak reszta okien, bo wymieniałem. To jest malowane kilkukrotnie drewnochronem - dość gruba warstwa - do gołego drewna muszę drzeć. Drzwi na balkon - j/w zmienić kolor pod resztę stolarki. Drzwi do piwnicy zdrapał pies. Psa już nie ma a drzwi podniszczone. Muszę mocno je zedrzeć, pewnie jeszcze szpachlą uzupełnić ubytki. Poza tym elewację z modrzewia robię. Jest co szlifować - mam mimośrodówkę metabo, ale na 2 ręce chciałem robić, druga mimośrodówka mi się nie widzi... JK einhella nie odrzucam już jakiś czas temu chciałem zobaczyć jak narzędzia z linii red są wykonane tylko ciągle się jakoś nie składa, żeby coś z nich wybrać. Lux tools to jest na pewno dokładnie to samo ?
Tak;) Lux tools to to samo, tylko z tego co widzialem to akurat Lux nie posiada szlifierki taśmowej;P ale może się to zmieniło.
Korzystamy z plików cookies w celu zapewnienia prawidłowego funkcjonowania strony internetowej. Zgadzając się na wszystkie pliki cookies pozwolisz nam na dopasowanie treści do Twoich potrzeb podczas dokonywania zakupów na podstawie Twoich preferencji. W zakładce „Ustawienia” możesz dobrowolnie zdecydować, na który typ plików cookies chciałbyś zezwolić. Klikając „Akceptuję”, wyrażasz zgodę na stosowanie ciasteczek zgodnie z ustawieniami Twojej przeglądarki. W dowolnym momencie, możesz dokonać zmiany swojego wyboru klikając opcję „Ustawienia” w Polityce Cookies.
Poniżej możesz sprawdzić, jakie dane zbieramy w ciasteczkach i po co je zbieramy. Nie na wszystkie musisz się zgodzić.
Są niezbędne, by nasza strona działała prawidłowo, dlatego nie możesz z nich zrezygnować. Są wykorzystywane przez podstawowe funkcję strony.
Ciasteczka, które pozwalają na przesyłanie anonimowych danych o zachowaniu użytkowników na stronie. Dzięki temu możemy ulepszać naszą stronę, aby była łatwiejsza w obsłudze.
Ciasteczka, które przechowują informacje o Twoich wybranych ustawieniach i danych dotyczących personalizacji np. rozmiar opony.
Sprawdzamy co przeglądasz i kupujesz na naszej stronie, aby lepiej dopasować do Ciebie reklamy. Dzięki temu możesz zobaczyć te reklamy, które mogą Ci się przydać i być dla Ciebie interesujące.
Możesz zostawić pytanie na czacie, odpowiemy w najbliższym czasie. Nie zapomnij podać swojego adresu email lub telefonu.