Nasza strona do poprawnego działania wymaga włączonej obsługi JavaScript. Bez włączonego JavaScriptu nie można korzystać w pełni możliwości sklepu.
Cześć szukam w miarę taniego kompresora do sporadycznego użytkowania w garażu mianowicie głownie będę używał go do Pompowania kół Samochód/Rower i...
Witam Od jakiegoś czasu rozpocząłem sprzedaż narzędzi oraz akcesorii do domu i ogrodu Na sklepie https://narzedzia.pl/ możecie znaleźć spory wybór...
Może ktoś mi wyjaśni pewną tajemnicę. Kupiłem "mini pilarkę tarczową" w Action Chciałem zamontować tarczę. Czytam dokładnie instrukcję w...
CAS 12P. Bateria 12 do tego to straszny chłam. Pierwsza działała jakieś 3 mieś. Druga po reklamacji jakieś pół roku (używana sporadycznie). teraz leży...
Witam. Nawet najtańsza markowa pilarka będzie dobra. Ważne, żeby był dostęp do serwisu i części zamiennych. Kurs obsługi pilarki też jest potrzebny,...
Tak tak;) kup sobie GA9020 i za pół roku oddawaj do serwisu, bo padnie;)- bo to jedno z najbardziej reklamowanych narzędzi Makity.
witam. wybór padł na metabo. jest o kilkadziesiąt złotych droższa jednak wolałem nie ryzykować po przeczytaniu wielu niepochlebnych opinii ma temat makity na różnych forach. Mój sąsiad w ostatnim czasie oddawał 2- krotnie młot udarowy makity do serwisu ponieważ uległ poważnym usterkom. Na temat metabo nie znalazłem praktycznie żadnych złych opinii (jednak było ich mniej). Mam nadzieję że szlifierka będzie pracowała długo bez usterek. dziękuję wszystkim którzy pomogli w podjęciu decyzji i proszę o dalsze odpowiedzi w temacie, które mogłyby dopomóc kolejnym niezdecydowanym. Pozdrawiam
Widzisz tu nie chodzi o to która firma jest lepsza(osobiście uważam że Makita) tylko chodzi o konkretne modele narzędzi. Podstawowy model GA9020 ma jedną zasadniczą wadę, brak płynego rozruchu. To czyni szlifierke bardziej podatną na awarię.
Nie wiem czy mogę sie z tym zgodzić. Brak płynnego rozruchu nie zawsze oznacza większe prawdopodobieństwo awarii.
Ale tak jest niestety, w fazie rozruchu szlifierka pobiera duży prąd, to często powoduje awarię komutatora.
Post został usunięty w związku z naruszeniem regulaminu forum.
mam szlifierkę kątową makity pracowałem na niej bardzo intensywnie sprzęt nie do zajechania
mam sprzęt róznych marek w firmie, ale jakbym mial komuś polecać coś to moim nr jeden jet AEG. Mam ich szlifierkę bezprzewodową 18V, jest świetna i do tego w przystępnej cenie, pracuję na niej codziennie. jest bardzo wytrzymała i nawet mocny mróz jej nie straszny, o czym sięjuż kilka razy przekonałem.
Powiem ci tak jeśli chcesz dobry sprzęt to bież metabo pracuje na nim 15 lat jako płytkaż i nie zamienił bym nawet na młodszą kobietę pozdrawiam
Witam. Mam Metabo I Makitę , obie są dobre .Możesz w zamian kupić 10 sztuk Einchela czy coś podobnego - jedną pracujesz, drugą odsyłasz do serwisu a następną odpakowujesz
Korzystamy z plików cookies w celu zapewnienia prawidłowego funkcjonowania strony internetowej. Zgadzając się na wszystkie pliki cookies pozwolisz nam na dopasowanie treści do Twoich potrzeb podczas dokonywania zakupów na podstawie Twoich preferencji. W zakładce „Ustawienia” możesz dobrowolnie zdecydować, na który typ plików cookies chciałbyś zezwolić. Klikając „Akceptuję”, wyrażasz zgodę na stosowanie ciasteczek zgodnie z ustawieniami Twojej przeglądarki. W dowolnym momencie, możesz dokonać zmiany swojego wyboru klikając opcję „Ustawienia” w Polityce Cookies.
Poniżej możesz sprawdzić, jakie dane zbieramy w ciasteczkach i po co je zbieramy. Nie na wszystkie musisz się zgodzić.
Są niezbędne, by nasza strona działała prawidłowo, dlatego nie możesz z nich zrezygnować. Są wykorzystywane przez podstawowe funkcję strony.
Ciasteczka, które pozwalają na przesyłanie anonimowych danych o zachowaniu użytkowników na stronie. Dzięki temu możemy ulepszać naszą stronę, aby była łatwiejsza w obsłudze.
Ciasteczka, które przechowują informacje o Twoich wybranych ustawieniach i danych dotyczących personalizacji np. rozmiar opony.
Sprawdzamy co przeglądasz i kupujesz na naszej stronie, aby lepiej dopasować do Ciebie reklamy. Dzięki temu możesz zobaczyć te reklamy, które mogą Ci się przydać i być dla Ciebie interesujące.
Możesz zostawić pytanie na czacie, odpowiemy w najbliższym czasie. Nie zapomnij podać swojego adresu email lub telefonu.