Nasza strona do poprawnego działania wymaga włączonej obsługi JavaScript. Bez włączonego JavaScriptu nie można korzystać w pełni możliwości sklepu.
Kiedyś bym polecił ale to co teraz jest w castorama to tragedia nie wytrzymuje nawet pol roku trzyletnia wiertarka lepiej działa niż dwumiesięczną a...
Nie naciągaj na olej firmowy. Znam lepszej jakości olej do H i tańszy - ważne aby parametry były a nie dochód H tylko sie liczył
To są narzędzia jednorazowe po gwarancji można wyrzucić na śmietnik
To jest nauczka, by nie kupować badziewia. Tez mam taki kłopot to są narzędzia jednorazowe Pisałem do Niemiec odpisali mi bym kontaktował sie z OBI a OBI...
Firma solidna i prządna. Ze sprzętu, zadowolony i serwis w porządku a myślałem że się wpakowałem w jakieś badziewie.
Witam Mam dylemat który mnie kosztuje 600 - 700 zł poszukuje dobrej szlifierki kontowej o śr. tarczy 230mm. Badz zestawu duży + mały do 1000 zł .Upatrzyłem 2 szlifierki topowych producentów ale nie wiem która okaże się mniej zawodna i posłuży mi bardzo długo. Mam także pytanie dotyczące Makity zauważyłem że podobnie jak Bosch ma 2 kolorystyki urządzeń zielony i niebieski rozumie ze działa to tak samo jak w przypadku Boscha czyli Niebieski - profesjonalne, Zielone - nie profesjonalne czy w przypadku Makity to to samo ? Bądź ewentualne Wasze sugestie i propozycje oraz opinie. Urządzenie będzie wykorzystywane hmm w miarę często to ciecia betonu lub elementów stalowych zwykła praca przy budowie domu. Oraz kolejne pytanie szukam także " małej szlifierki " tu raczej tez oczekuje niezawodności: Oto modele: Szlfierki " Małe " Bosch GWS 850 C Makita 9558HN Oto modele: Szlifierek 2200Vat Bosch GWS 22-230 JH Makita GA9020
Obejrzyj 230-stki Kress'a i Metabo, modele bez 'bajerów' kupisz za 600PLN. Z małych wziąłbym Boscha niebieskiego, dewalta albo Kressa(ale te lepsze 125-tki mają droogie)
daruj sobie boscha ja polecam metabo tak jak pisał poprzednik proste modele to kwota ok650zł a gwarancja 3 lata i metabo robi naprawde solidne katówki
a makita raczej nie robi 2 lini produktów chyba że mówisz o czerwonym macteku
Pierwszy raz słyszę o firmach Kress'a i Metabo odwiedziłem ich główne strony obejrzałem oferty i zaciekawiło mnie nadal mam dystans ponieważ nie ma opinii na temat produktów tych producentów, konstrukcje wyglądają solidnie gwarancja na 3 lata co w przypadku Makity wynosi 1 rok. Poczekam na dodatkowe opinie, sugestie od Was, może więcej osób doradzi :)
A co do kolorystyki otóż mam 2 zdjecia. Jedno urządzenie jest zielone a 2 niebieskie na czym polega ogólna różnica oczywiście nie chodzi mi o parametry.
dodanie 2 zdjęć się nie udało zdjęcie 2 urzadzenia
Obydwie te szlifierki są niebieskie, to tylko różnica na zdjęciach. Makita ma taki turkusowy kolor, inny od Boscha. Szkoda że nie słyszałeś o Metabo i Kress bo to firmy co najmniej tak samo solidne o ile nie lepsze niż Bosch i Makita. ;) Kress jest podwykonawcą młotów dla Hilti, to chyba o czymś świadczy.
Pierwszy raz słyszę o firmach Kress'a i Metabo
mam dystans ponieważ nie ma opinii na temat produktów tych producentów
co w przypadku Makity wynosi 1 rok.
z tym kolorem to zależy chyba od wielkości i może czasami starsze modele sie mogą różnić
Po pierwsze oczywiste; makita ma tylko JEDEN kolor narzędzi od masy czasu, więc nie ma mowy o innej linii, jest czerwony amatorski Maktec i w WB pod troche inną nazwą;) Po Drugie nie śpieszyłbym się z określaniem co jest TOP, bo popularność nie znaczy odrazu najlepszej jakości. A TOP jakościowy kątówek 230mm to Hilti, Metabo, Fein, Milwaukee. Z Tym że metabo, bosch czy Hilti opiera się na silnikach Kressa i tak.;)
Korzystamy z plików cookies w celu zapewnienia prawidłowego funkcjonowania strony internetowej. Zgadzając się na wszystkie pliki cookies pozwolisz nam na dopasowanie treści do Twoich potrzeb podczas dokonywania zakupów na podstawie Twoich preferencji. W zakładce „Ustawienia” możesz dobrowolnie zdecydować, na który typ plików cookies chciałbyś zezwolić. Klikając „Akceptuję”, wyrażasz zgodę na stosowanie ciasteczek zgodnie z ustawieniami Twojej przeglądarki. W dowolnym momencie, możesz dokonać zmiany swojego wyboru klikając opcję „Ustawienia” w Polityce Cookies.
Poniżej możesz sprawdzić, jakie dane zbieramy w ciasteczkach i po co je zbieramy. Nie na wszystkie musisz się zgodzić.
Są niezbędne, by nasza strona działała prawidłowo, dlatego nie możesz z nich zrezygnować. Są wykorzystywane przez podstawowe funkcję strony.
Ciasteczka, które pozwalają na przesyłanie anonimowych danych o zachowaniu użytkowników na stronie. Dzięki temu możemy ulepszać naszą stronę, aby była łatwiejsza w obsłudze.
Ciasteczka, które przechowują informacje o Twoich wybranych ustawieniach i danych dotyczących personalizacji np. rozmiar opony.
Sprawdzamy co przeglądasz i kupujesz na naszej stronie, aby lepiej dopasować do Ciebie reklamy. Dzięki temu możesz zobaczyć te reklamy, które mogą Ci się przydać i być dla Ciebie interesujące.
Możesz zostawić pytanie na czacie, odpowiemy w najbliższym czasie. Nie zapomnij podać swojego adresu email lub telefonu.