Szlifierka kątowa do prac domowych

G
kosmonauta 2011-07-08 15:26

Szlifierka kątowa do prac domowych

A gdyby tak kupić najlepszy sprzęt do zastosowań domowych, to którą wybieracie? Założmy że nie musięlibyście za nią zapłacić.

G
Maariusz 2011-07-08 19:44

Re: Szlifierka kątowa do prac domowych

Ja jak coś upatrzę to kupuję. Polecam bo mam szlifierki Kress i Bosch.

G
RobertM 2011-08-03 00:40

Polecam narzędzia firmy Bahco. Miałem z nimi styczność i jestem bardzo zadowolony z jakości ich wykonania oraz funkcjonalności. Mam nadzieję, że i wam przypadną do gustu.

G
anty-spam 2011-08-03 14:20

Bahco to przereklamowane gówno.

G
Griswald 2011-10-25 11:54

Najlepsze szlifierki produkuje nasz rodzima firma rodem z Polski- Celma. Kosztują niewiele, są tańsze niż zagraniczne narzędzia, jednak są solidniejsze i służą przez długie lata. Dobrą szlifierkę kątową do małego warsztatu jesteś w stanie kupić za 150zł .

G
Gibson 2011-10-26 13:25

o tak, zdecydowanie. Celmy, to sprzęt godny polecenia głównie ze względu na wytrzymałość i niezawodność. Moja szlifierka Celmy ma już 12 lat i używam jej codziennie. Poza czyszczeniem nie wymagała nigdy żadnej naprawy.

G
eryk7 2011-10-26 15:37

dokładnie kolego "od 12 lat.." i będzie pracować jeszcze drugie tyle jak będziesz to robił z głową, mam na stanie jeszcze starszą wiertarkę Celmy i używam ją jako mieszadło jest mocne jak koń, Ale to już nie ta sama firma panowie proszę was w cenie teraźniejszego gówna w opakowaniu marki Celma kupisz makitę lub inną dobrą markę , ja kupiłem dewalta a teraz mój nowy nabytek na tarczę fi 230 Parkside używam tego Parka bardzo sporadycznie dlatego nie inwestowałem w coś lepszego ale sprzęt godny polecenia, pozdrawiam

G
Ajej 2011-10-27 11:31

Jestem zadowolonym użytkownikiem szlifierki marki Celma, Sprzęt, który posiadam to najwyższa jakość, z dbałością o detale. Materiały użyte do jej produkcji solidne. Moc większa niż chińskie zabaweczki.

G
Nero 2011-12-26 22:39

Generalnie chyba najbardziej ufam firmie Bosh - myślę, że kupisz szlifierkę 125 za jakieś 400 zł. I masz 100% pewność, że Ci będzie dobrze służyć. Do prac w domu spokojnie wystarczy nieco tańsza - za jakieś 350 zł jest na hurtowniabudowlana24.pl szlifierka Dewalt - też ok.

G
JK. 2011-12-28 01:37

ajej - celma też jest chińska, poza tym co znaczy "większa moc niż chińskie zabaweczki"? jak masz napisane 800w to jest 800w niezależnie czy w celmie, boschu, einhellu czy topexie!

G
rainstrike 2011-12-29 12:27

Kiedyś robiliśmy z kolegą pewien test. Wzięlismy dwie szlifierki tej samej mocy- Celme i Bosha. Przy takim samym nacisku i takim samym materiale Bosh zaczynał kaszleć, a Celma nie sprawiała żadnych problemów. To, że masz napisane, nie znaczy że jakkolwiek przekłąda się to na rzeczywistość.

1