Nasza strona do poprawnego działania wymaga włączonej obsługi JavaScript. Bez włączonego JavaScriptu nie można korzystać w pełni możliwości sklepu.
Kiedyś bym polecił ale to co teraz jest w castorama to tragedia nie wytrzymuje nawet pol roku trzyletnia wiertarka lepiej działa niż dwumiesięczną a...
Nie naciągaj na olej firmowy. Znam lepszej jakości olej do H i tańszy - ważne aby parametry były a nie dochód H tylko sie liczył
To są narzędzia jednorazowe po gwarancji można wyrzucić na śmietnik
To jest nauczka, by nie kupować badziewia. Tez mam taki kłopot to są narzędzia jednorazowe Pisałem do Niemiec odpisali mi bym kontaktował sie z OBI a OBI...
Firma solidna i prządna. Ze sprzętu, zadowolony i serwis w porządku a myślałem że się wpakowałem w jakieś badziewie.
Witam. Ostatnio wykonuje dużo gładzi i zastanawiam się na kupnem takiego sprzętu. Festool ? Flex ? Dedra ? model ? Czy szlifowanie takim sprzętem szkodzi na jakości gładzi ? (zwłaszcza ostrych krawędzi ) Mam odkurzacz Makita 447l a może mam oszczędzić kasę i kupić dedre ded7748 Czekam na wypowiedzi korzystający z takiego sprzętu
Też jestem zainteresowany ded7748.trzymałem ja w ręce w Castoramie i wyglądała całkiem przyzwoicie.sprzedawca powiedział mi że jest to "następca" ded7749,mocniejsza a mimo to lżejsza i posiadająca lepszej jakości linkę napędową. dzisiaj napisałem do dedry maila z pytaniem czy to prawda, bo w sieci opinii na temat tego modelu jak na razie nie ma zbyt wiele.
dzisiaj dostałem maila z DEDRY "DED7748 można nazwać następcą DED7749, gdyż ta druga została wycofana z oferty, a na jej miejsce został wprowadzony nowy produkt." niestety linka napędowa jest taka sama a to był podobno największy minus żyraf dedry, przynajmniej w razie zerwania nowa kosztuje tylko 50 zł. Czy ktoś z was ma nową DED7748? jak się sprawuje na co dzień.
ostatnio uzywalem dedry z silnikiem blizej krązka i powiem wam ze jest w miare lekka ale nie polecam bo trzeba dzwigac ten silnik, strasznie męczace, pozbylem sie jej po pierwszej robocie. teraz kupiłem najnowsza dedre i jest bardzo poreczna, cos jak flex, zobaczymy tylko jak z wytrzymaloscia linki. nie polecam kupna innych modeli bo maja grube rury i zle sie trzyma, ta nowa dedra ma jajowata rure tak ze sie nie obkreca w dloni.
Witam wszystkich lubiących dużo oszczędzać nie koniecznie tracąc dużo na jakości sprzętu. Po dobrym zakupie i inwestycji w przecinarke DEDRY DED7827 zakupiłem żyrafe ded7748 i odkurzacz dedry -jestem mega zadowolony .
Chłopie zawsze oszczędzając dużo tracisz dużo na jakości sprzętu - jakość musi kosztować. Popracował byś szlifierką Flex`a albo Festool`a to nie chciał byś wrócić do tej chińskiej zabaweczki dedry. To trzeba przetestować żeby zobaczyć że nie ma porównania do chińskiego złomu.
Pamiętajcie o odpowiednim odkurzaczu bo gips wdychany w płuca jest gorszy od palenia paczki fajek dziennie. Pamietam, ze dawniej protool mial swietne odkurzacze... teraz produkuje je bodajże festool.
Korzystamy z plików cookies w celu zapewnienia prawidłowego funkcjonowania strony internetowej. Zgadzając się na wszystkie pliki cookies pozwolisz nam na dopasowanie treści do Twoich potrzeb podczas dokonywania zakupów na podstawie Twoich preferencji. W zakładce „Ustawienia” możesz dobrowolnie zdecydować, na który typ plików cookies chciałbyś zezwolić. Klikając „Akceptuję”, wyrażasz zgodę na stosowanie ciasteczek zgodnie z ustawieniami Twojej przeglądarki. W dowolnym momencie, możesz dokonać zmiany swojego wyboru klikając opcję „Ustawienia” w Polityce Cookies.
Poniżej możesz sprawdzić, jakie dane zbieramy w ciasteczkach i po co je zbieramy. Nie na wszystkie musisz się zgodzić.
Są niezbędne, by nasza strona działała prawidłowo, dlatego nie możesz z nich zrezygnować. Są wykorzystywane przez podstawowe funkcję strony.
Ciasteczka, które pozwalają na przesyłanie anonimowych danych o zachowaniu użytkowników na stronie. Dzięki temu możemy ulepszać naszą stronę, aby była łatwiejsza w obsłudze.
Ciasteczka, które przechowują informacje o Twoich wybranych ustawieniach i danych dotyczących personalizacji np. rozmiar opony.
Sprawdzamy co przeglądasz i kupujesz na naszej stronie, aby lepiej dopasować do Ciebie reklamy. Dzięki temu możesz zobaczyć te reklamy, które mogą Ci się przydać i być dla Ciebie interesujące.
Możesz zostawić pytanie na czacie, odpowiemy w najbliższym czasie. Nie zapomnij podać swojego adresu email lub telefonu.