Nasza strona do poprawnego działania wymaga włączonej obsługi JavaScript. Bez włączonego JavaScriptu nie można korzystać w pełni możliwości sklepu.
dzień dobry, Chodzi o piłę łańcuchowa Parkside Performance PPKSA40Li (IAN 494217). Gdzie można dostać zdejmowaną część obudowy piły łańcuchowej, tę...
Kiedyś bym polecił ale to co teraz jest w castorama to tragedia nie wytrzymuje nawet pol roku trzyletnia wiertarka lepiej działa niż dwumiesięczną a...
Nie naciągaj na olej firmowy. Znam lepszej jakości olej do H i tańszy - ważne aby parametry były a nie dochód H tylko sie liczył
To są narzędzia jednorazowe po gwarancji można wyrzucić na śmietnik
To jest nauczka, by nie kupować badziewia. Tez mam taki kłopot to są narzędzia jednorazowe Pisałem do Niemiec odpisali mi bym kontaktował sie z OBI a OBI...
czy to ważnę jakie oznaczenie? jest świetnym narzędziem, lepszym niż aeg a napewno lepsze od kress. proponuję sprawdzić na róznych sklepach internetowych jakie szlifierki ludzie kupują ile dewalt, makita, bosch a ile aeg i kress made in china no i oczywiście m jak milwaukee. 3 ostatnie zamykają peleton zakupowy reszta jest świetna bo... jest sprawdzona przez fachowców w praktyce.
Jesteś w tyle z wiadomościami. Najnowsze szlifierki kątowe Kress dostępne np. w LM są produkcji koreańskiej. Potwierdził to nawet pracownik marketu na stoisku z elektronarzędziami.
Pracownik się trochę myli-Koreańska była tylko WS 710/115. Może w LM jeszcze ją mają ,ale generalnie Kress wprowadził w jej miejsce model WS 750/125 a ten model robiony jest w Niemczech. Tak przynajmniej twierdzą przedstawiciele dystrybutora czyli firmy Lange Łukaszuk. Swoją drogą WS 710 to fantastycznie wygodna w użyciu szlifierka -ma bardzo małą średnice korpusu w związku z czym bardzo dobrze się nią operuje podczas pracy. Jak jeszcze pracowałem w handlu to sprzedawały się jak ciepłe bułeczki.
ludzie, te forum nie ma sensu, tu nie ma doradzania i wyrażania swojej opini komuś kto naprawdę jej potrzebuje, jest przemądrzanie się, cwaniakowanie i prowokowanie do kłótni. te forum spada na dno a szkoda. dewalt też ba bardzo małą średnicę korpusu i dobrze leży z dłoni. praktycznie każde narzędzia są produkowane u skośnookich w większym lub mniejszym stopniu.
Kupiłem ją na promocji za bodajże 159 zł kiedy wcześniej kosztowała 224 zł. Wykorzystuję tę szlifierkę do cięcia tarczami które zostały nie do końca zużyte na szlifierce Hitachi. Jest bardzo poręczna.
Sam żałuję że jej sobie nie kupiłem :) Lange ją wyprzedawał do marketów gdzie pchali ją w ilościach paletowych za naprawdę małe pieniądze. Podobnie mały przekrój poprzeczny korpusu ma Makita GA5030- też bardzo wygodna-taką włąśnie mam w domu więc mogę z czystym sumieniem polecić. Pozdr.
Tez mam tego kressa;), ale moim zdaniem troche lepiej się go trzyma niż makitę. Bardziej do tego kressa porównywałbym Boscha GWS 7-115 lub Metabo W-780. Co to koreańskości kressa juz się wypowiadałem, wspominałem też, że lepiej aby producenci obecnie darowali sobie napisy made in.... Moim znadniem nie powinno się pisać Made in germany, skoro np: łożska są chińskie, i na odwrót. Ostatnio byłem w pewnym sklepie mieli wiertarkę hitachi "made in Ireland" - wszystko pieknie, tylko czemu futerko jest niemieckie?
Röhm sprzedaje uchwyty narzędziowe dla wielu producentów elektronarzędzi to samo dotyczy FIXTEC-a od AEG (nawet Einhell ma FIXTEC-a) Ale to tak na marginesie :)
Posiadam szlifierkę kątową Hitachi "made in Ireland''. Fajna maszyna do szlifowania grubymi tarczami. Bardzo dobrze wykonana i mocna. Czy będzie trwała to się okaże.
Rufus włąsnie w tym rzecz, skoro Hitachi ma niemieckie futerko Rohma, to czy jest produktem irlandzkim? Już nie chcialbym doszukiwac się w tej wiertarce chińczyka, ale moim zdanie "Made in..." powinno tyczyć 100% produktu z danego kraju. ( A co do marginesu, to dlatego wole Einhella Red z uchwytami Rohma, albo mocniejsze Skile, niż boscha z kiepskimi plastikowymi uchwytami;)
Korzystamy z plików cookies w celu zapewnienia prawidłowego funkcjonowania strony internetowej. Zgadzając się na wszystkie pliki cookies pozwolisz nam na dopasowanie treści do Twoich potrzeb podczas dokonywania zakupów na podstawie Twoich preferencji. W zakładce „Ustawienia” możesz dobrowolnie zdecydować, na który typ plików cookies chciałbyś zezwolić. Klikając „Akceptuję”, wyrażasz zgodę na stosowanie ciasteczek zgodnie z ustawieniami Twojej przeglądarki. W dowolnym momencie, możesz dokonać zmiany swojego wyboru klikając opcję „Ustawienia” w Polityce Cookies.
Poniżej możesz sprawdzić, jakie dane zbieramy w ciasteczkach i po co je zbieramy. Nie na wszystkie musisz się zgodzić.
Są niezbędne, by nasza strona działała prawidłowo, dlatego nie możesz z nich zrezygnować. Są wykorzystywane przez podstawowe funkcję strony.
Ciasteczka, które pozwalają na przesyłanie anonimowych danych o zachowaniu użytkowników na stronie. Dzięki temu możemy ulepszać naszą stronę, aby była łatwiejsza w obsłudze.
Ciasteczka, które przechowują informacje o Twoich wybranych ustawieniach i danych dotyczących personalizacji np. rozmiar opony.
Sprawdzamy co przeglądasz i kupujesz na naszej stronie, aby lepiej dopasować do Ciebie reklamy. Dzięki temu możesz zobaczyć te reklamy, które mogą Ci się przydać i być dla Ciebie interesujące.
Możesz zostawić pytanie na czacie, odpowiemy w najbliższym czasie. Nie zapomnij podać swojego adresu email lub telefonu.