Nasza strona do poprawnego działania wymaga włączonej obsługi JavaScript. Bez włączonego JavaScriptu nie można korzystać w pełni możliwości sklepu.
Kiedyś bym polecił ale to co teraz jest w castorama to tragedia nie wytrzymuje nawet pol roku trzyletnia wiertarka lepiej działa niż dwumiesięczną a...
Nie naciągaj na olej firmowy. Znam lepszej jakości olej do H i tańszy - ważne aby parametry były a nie dochód H tylko sie liczył
To są narzędzia jednorazowe po gwarancji można wyrzucić na śmietnik
To jest nauczka, by nie kupować badziewia. Tez mam taki kłopot to są narzędzia jednorazowe Pisałem do Niemiec odpisali mi bym kontaktował sie z OBI a OBI...
Firma solidna i prządna. Ze sprzętu, zadowolony i serwis w porządku a myślałem że się wpakowałem w jakieś badziewie.
Witam. Przeglądam od dłuższego czasu różne fora i nie znalazłem jeszcze porównania systemów elektronarzędzi dla zwykłego zjadacza chleba. Na użytek własny plus jedna - dwie robótki na wiosce w ciagu roku nie potrzeba wypasionego sprzetu od boscha, hilti czy makity. Sam od przeszło roku używam graphite energy+ i poza kilkoma niedomaganiami na poczatku działaja do dziś ;-) chodzi mi o porównanie wspomnianego wcześniej graphite energy+ z dedra SAS+, Parkside 20v team,niteo 20v max, ryobi ONE+, trytonem 20v i reszta ze średniej- niższej półki cenowej. Z graphita mam wkretarke,pilarke tarczowa,latarke,kątówke i szlifierke mimośrodową. I choć służą obecnie,to jeśli są lepsze zestawy za podobne pieniądze to może warto postawić na inna marke? Prosze nie pisać o boschu, hilti, makicie itp. to ma byc tańszy zestaw o zadowalającej wytrzymałości. Na droższych firmach też można się naciąć z jakością. Co o tym myślicie? Do dodacie do tego zestawienia?
Niewątpliwie systemy akumulatorowe to świetne rozwiązanie. Sam posiadam narzędzia z serii Ryobi ONE+ oraz Itamati PowerSystem 18V i póki co tych dwóch marek będę się trzymał.
Ja podobnie mam kilka narzędzi z Energy+ i myślę, że to całkiem dobra opcja dla zwykłego zjadacza chleba. Ale wiadomo apetyt rośnie w miarę jedzenia i od niedawna mam też wkrętarkę i wyrzynarkę Itamati, z systemu PowerSystem18Volt. Co by nie powiedzieć, to kusi trochę żeby innych sprzętów popróbować, dlatego zakupiłem i testuję. Póki co jestem zadowolony, jak na tanie narzędzia to czuć, że są solidnie wykonane (nie ma się wrażenia, że zaraz plastik się rozpadnie w dłoniach). Myślę, że jak się będzie szanować narzędzia, to posłużą przez długi czas. Trzeba wiedzieć, jak się z nimi obchodzić, bo przyznaję, że zdarzyło mi się zajechać kątówkę i nadawała się na śmietnik, no ale to przez własna głupote. Jeszce wspomne o One+ Ryobi, no oni mają o tyle dobrą opcję, że tych narzędzi jest bardzo dużo i można naprawdę nazbierać tych sprzetów. Z opinii innych słyszałem, że sa ok. Wiadomo zdarzają się awarię itp. Jak ktoś chce mieć ten komfort, że będzie mógł pracować na jednej baterii z elektronarzędziami, ogrodówką i jeszcze jakimiś dodatkami, to ten One+ mu się opłaci.
Dzieki za opinie. O itamati nie slyszalem, ale zapoznam sie z ich oferta. Zgadzam sie ze ryobi one+ ma sporo narzedzi w serii, ale sa o wiele drozsze niz graphite, a na naszym rodzimym rynku chyba nie ma nawet ich serwisu. A graphite ma (chyba GTX serwis) i kazda czesc dostaniesz. Choc wiem ze czest dana czesc to polowa wartosci nowego sprzetu. Narazie działam na energy+, ryobi przy roznicy cen i znikomej roznicy w jakosci jakos narazie nie przekonuje. W graphite marne te plastiki :-/
Korzystamy z plików cookies w celu zapewnienia prawidłowego funkcjonowania strony internetowej. Zgadzając się na wszystkie pliki cookies pozwolisz nam na dopasowanie treści do Twoich potrzeb podczas dokonywania zakupów na podstawie Twoich preferencji. W zakładce „Ustawienia” możesz dobrowolnie zdecydować, na który typ plików cookies chciałbyś zezwolić. Klikając „Akceptuję”, wyrażasz zgodę na stosowanie ciasteczek zgodnie z ustawieniami Twojej przeglądarki. W dowolnym momencie, możesz dokonać zmiany swojego wyboru klikając opcję „Ustawienia” w Polityce Cookies.
Poniżej możesz sprawdzić, jakie dane zbieramy w ciasteczkach i po co je zbieramy. Nie na wszystkie musisz się zgodzić.
Są niezbędne, by nasza strona działała prawidłowo, dlatego nie możesz z nich zrezygnować. Są wykorzystywane przez podstawowe funkcję strony.
Ciasteczka, które pozwalają na przesyłanie anonimowych danych o zachowaniu użytkowników na stronie. Dzięki temu możemy ulepszać naszą stronę, aby była łatwiejsza w obsłudze.
Ciasteczka, które przechowują informacje o Twoich wybranych ustawieniach i danych dotyczących personalizacji np. rozmiar opony.
Sprawdzamy co przeglądasz i kupujesz na naszej stronie, aby lepiej dopasować do Ciebie reklamy. Dzięki temu możesz zobaczyć te reklamy, które mogą Ci się przydać i być dla Ciebie interesujące.
Możesz zostawić pytanie na czacie, odpowiemy w najbliższym czasie. Nie zapomnij podać swojego adresu email lub telefonu.