Nasza strona do poprawnego działania wymaga włączonej obsługi JavaScript. Bez włączonego JavaScriptu nie można korzystać w pełni możliwości sklepu.
Kiedyś bym polecił ale to co teraz jest w castorama to tragedia nie wytrzymuje nawet pol roku trzyletnia wiertarka lepiej działa niż dwumiesięczną a...
Nie naciągaj na olej firmowy. Znam lepszej jakości olej do H i tańszy - ważne aby parametry były a nie dochód H tylko sie liczył
To są narzędzia jednorazowe po gwarancji można wyrzucić na śmietnik
To jest nauczka, by nie kupować badziewia. Tez mam taki kłopot to są narzędzia jednorazowe Pisałem do Niemiec odpisali mi bym kontaktował sie z OBI a OBI...
Firma solidna i prządna. Ze sprzętu, zadowolony i serwis w porządku a myślałem że się wpakowałem w jakieś badziewie.
POtrzebuje strug elektryczny do stosowania w domu do majsterkowania teraz naprzyklad robie regal i potzebuje wyrownac deski cena ok 300 zl maks 400 Chcialbym aby strug posluzyl z kilka lat Myslalem nad boschem tym z zielonej linii lub ryobi 750 W Co byscie polecili?
Ryobi sobie odpuść, cięzko z serwisem, zamiast tego wolałbym coś o wiele tańszego;P jak się popsuje kupie nowy. W Obi jest bardzo fajny sturg z NuToola, MP710 kosztuje niecałe 90zł, fakt to tani chińczyk, ale wiem że ten model jest calkiem dobry jak na tą kasę. On w innych sklepach potrafi kosztować i 160zł. Ma 710 W, 82mm szerokość strugania, 2 mm grubość wióra. Jeśl chcesz coś lepszego dobry jest też Einhell RT-PL82, też chińczyk ale mocniejszy znacznie, można już nim popracować sporo i ma opcje też wręgu. W cenie ok 250zł. MOżesz też wziąć boscha czy B&D ale cena tych strugów to ponad 300, bosch jest malutki, tylko 550w, B&D ma 650 W. Odczujesz różnice po gwaracji, gdzie Bosch czy B&D ma dostępne części, Einhell troche gorzej ale też da się, Nutool w zasadzie kupiesz nowy;P Są jeszcze strugi Skila, coś jak Einhell tylko z lepszym serwisem.
Wiesz co ja mam pare kilometrow obok siebie dilera ryobi i jak sie okaze ze maja serwis i z czesciami jest w miare to go wezme Bo mi sie jego wyglad podoba a przede wszystkim ma to czego potrzebuje w strugu. ten strug ryobi to dobra maszyna? JAk jes z jej wytrzymaloscia?
Korzystamy z plików cookies w celu zapewnienia prawidłowego funkcjonowania strony internetowej. Zgadzając się na wszystkie pliki cookies pozwolisz nam na dopasowanie treści do Twoich potrzeb podczas dokonywania zakupów na podstawie Twoich preferencji. W zakładce „Ustawienia” możesz dobrowolnie zdecydować, na który typ plików cookies chciałbyś zezwolić. Klikając „Akceptuję”, wyrażasz zgodę na stosowanie ciasteczek zgodnie z ustawieniami Twojej przeglądarki. W dowolnym momencie, możesz dokonać zmiany swojego wyboru klikając opcję „Ustawienia” w Polityce Cookies.
Poniżej możesz sprawdzić, jakie dane zbieramy w ciasteczkach i po co je zbieramy. Nie na wszystkie musisz się zgodzić.
Są niezbędne, by nasza strona działała prawidłowo, dlatego nie możesz z nich zrezygnować. Są wykorzystywane przez podstawowe funkcję strony.
Ciasteczka, które pozwalają na przesyłanie anonimowych danych o zachowaniu użytkowników na stronie. Dzięki temu możemy ulepszać naszą stronę, aby była łatwiejsza w obsłudze.
Ciasteczka, które przechowują informacje o Twoich wybranych ustawieniach i danych dotyczących personalizacji np. rozmiar opony.
Sprawdzamy co przeglądasz i kupujesz na naszej stronie, aby lepiej dopasować do Ciebie reklamy. Dzięki temu możesz zobaczyć te reklamy, które mogą Ci się przydać i być dla Ciebie interesujące.
Możesz zostawić pytanie na czacie, odpowiemy w najbliższym czasie. Nie zapomnij podać swojego adresu email lub telefonu.