Nasza strona do poprawnego działania wymaga włączonej obsługi JavaScript. Bez włączonego JavaScriptu nie można korzystać w pełni możliwości sklepu.
Witam Od jakiegoś czasu rozpocząłem sprzedaż narzędzi oraz akcesorii do domu i ogrodu Na sklepie https://narzedzia.pl/ możecie znaleźć spory wybór...
Może ktoś mi wyjaśni pewną tajemnicę. Kupiłem "mini pilarkę tarczową" w Action Chciałem zamontować tarczę. Czytam dokładnie instrukcję w...
CAS 12P. Bateria 12 do tego to straszny chłam. Pierwsza działała jakieś 3 mieś. Druga po reklamacji jakieś pół roku (używana sporadycznie). teraz leży...
Witam. Nawet najtańsza markowa pilarka będzie dobra. Ważne, żeby był dostęp do serwisu i części zamiennych. Kurs obsługi pilarki też jest potrzebny,...
PKS Brzeg – usługi mechaniczne to pewność, że Twój samochód zostanie naprawiony przez fachowców. Ich zaangażowanie i profesjonalizm są na najwyższym...
Witam ostatnio dostałem propozycję kupna dwóch narzędzi tej marki chodzi dokładnie o szlifierkę do ścian i sufitów LP600E i Mieszarkę M1200 ... nie powiem cenę dostałem dobrą ... no ale czy nie lepiej wybrać lepszą (bardziej znaną) firmę czy z tą nie jest tak źle? (chodzi o wykonanie, jak się pracuje no i serwis bo z tym różnie bywa) ... jeśli ktoś może mi pomóc to będę bardzo wdzięczny. pozdrawiam
Stayer to marka, której odpowiedniki znajdziesz też u Keyanga i Celmy. Mają tego samego producenta. Więc pisanie o nich, że to hiszpańskie narzędzia profi jest trochę na wyrost. Niektóre z narzędzie sprzedawanych pod marką Stayer znajdziesz taniej np. w DWT. Więc nie warto przepłacać moim zdaniem.
Witam ja robię narzędziami stayer już ponad 1 rok, i jestem zadowolony, są dobre za rozsądne pieniądze.Polecam młotek hd 5.
no własnie mi zachwalali go bardzo ... ale ciekawe czy to nie przez to, że muszą bo coś tam ... jak to teraz w sklepach jest ... dlatego wolę poznać opinie kogoś kto już na nich robił ... najbardziej interesuje mnie ta LP600 widziałem filmik z testów i wygląda ciekawie ... no ale mogli zapłacić za ten test żeby dobrze wypadł
@uśpiony - uśpiony user, czy uśpiony marketingowiec firmy S? @marekwawa - zachwalają, bo muszą sprzedać. Testy....czy mówisz może o portalunarzedzi/gazecie narzedziowej? Czy są wiarygodne? A czy widziałeś w tym periodyku chociaż raz test jakiegokolwiek narzędzia, w którym pokazano jego wady, bądź niedoskonałości? Czego dowiesz się z testów urządzeń akumulatorowych publikowanych w gazecie i portalu? Ile czasu potrzeba na wkręcenie wkręta w sosnową belkę. Naprawdę, bardzo przydatne i miarodajne te testy... :D:D:D:D:D:D Czy za te testy się płaci? Hmmm...a jak myślisz? Najlepiej zadzwoń do GN i zapytaj - powiedz, że jesteś dystrybutorem i chciałbyś opublikować u nich tekst, bądź test... Dla mnie portal i gazeta nie są nawet w 10% wiarygodnym medium. Z pewnością nie jest to godna rekomendacja dla kogoś, kto szuka narzędzia... Jak chcesz zaryzykować i kupić Stayera to kupuj. Ale miej świadomość, że może znajdziesz to narzędzie z inną nalepką i jeszcze tańsze ;-)
jeszcze jedno w kwestii testów: proponuję poszperać w necie i sprawdzić kto jest autorem tych tekstów i testów: 2012-06-26 | Autor: Marek Pudło, pins http://www.goldenline.pl/marek-pudlo2 Fajnie, że elektronarzędzia testuje geolog-freelancer. Może to dlatego są te testy tak ambitne;-)
ethan dzięki za konkretne odpowiedzi ... tak myślałem, że ta GN to nie dokońca wiarygodne źródło ... a Ty robiłeś tym DWT? ja zaraz będę miał Stayera na teście u siebie i zobaczę co to jest ... ktoś chce bardzo mi go sprzedać
Marekwawa sporo czasu mięlo, jeśli jesteś jescze aktywny to daj znac jak sie sprawdziła ta szlifierka stayera...
Zbychu ja mam tę szlifierkę juz trochę czasu. Jestem budowlańcem wiec przydaje się bardzo. Wg mnie jest dobra i warta swojej ceny...
Stayer- stayer-lp600e-szlifierka-do-szpachli taka żyrafka, napisz cos więcej o niej, zmieniam szlifowanie z ręcznego na mechaniczne, na pierwsza szlifierke sie nadaje?
Post został usunięty w związku z naruszeniem regulaminu forum.
Korzystamy z plików cookies w celu zapewnienia prawidłowego funkcjonowania strony internetowej. Zgadzając się na wszystkie pliki cookies pozwolisz nam na dopasowanie treści do Twoich potrzeb podczas dokonywania zakupów na podstawie Twoich preferencji. W zakładce „Ustawienia” możesz dobrowolnie zdecydować, na który typ plików cookies chciałbyś zezwolić. Klikając „Akceptuję”, wyrażasz zgodę na stosowanie ciasteczek zgodnie z ustawieniami Twojej przeglądarki. W dowolnym momencie, możesz dokonać zmiany swojego wyboru klikając opcję „Ustawienia” w Polityce Cookies.
Poniżej możesz sprawdzić, jakie dane zbieramy w ciasteczkach i po co je zbieramy. Nie na wszystkie musisz się zgodzić.
Są niezbędne, by nasza strona działała prawidłowo, dlatego nie możesz z nich zrezygnować. Są wykorzystywane przez podstawowe funkcję strony.
Ciasteczka, które pozwalają na przesyłanie anonimowych danych o zachowaniu użytkowników na stronie. Dzięki temu możemy ulepszać naszą stronę, aby była łatwiejsza w obsłudze.
Ciasteczka, które przechowują informacje o Twoich wybranych ustawieniach i danych dotyczących personalizacji np. rozmiar opony.
Sprawdzamy co przeglądasz i kupujesz na naszej stronie, aby lepiej dopasować do Ciebie reklamy. Dzięki temu możesz zobaczyć te reklamy, które mogą Ci się przydać i być dla Ciebie interesujące.
Możesz zostawić pytanie na czacie, odpowiemy w najbliższym czasie. Nie zapomnij podać swojego adresu email lub telefonu.