Nasza strona do poprawnego działania wymaga włączonej obsługi JavaScript. Bez włączonego JavaScriptu nie można korzystać w pełni możliwości sklepu.
dzień dobry, Chodzi o piłę łańcuchowa Parkside Performance PPKSA40Li (IAN 494217). Gdzie można dostać zdejmowaną część obudowy piły łańcuchowej, tę...
Kiedyś bym polecił ale to co teraz jest w castorama to tragedia nie wytrzymuje nawet pol roku trzyletnia wiertarka lepiej działa niż dwumiesięczną a...
Nie naciągaj na olej firmowy. Znam lepszej jakości olej do H i tańszy - ważne aby parametry były a nie dochód H tylko sie liczył
To są narzędzia jednorazowe po gwarancji można wyrzucić na śmietnik
To jest nauczka, by nie kupować badziewia. Tez mam taki kłopot to są narzędzia jednorazowe Pisałem do Niemiec odpisali mi bym kontaktował sie z OBI a OBI...
Mam spawarkę elektryczną, która z niewiadomych powodów padła.Nie mam firmy czy warsztatu sam jedynie potrzebowałem mieć w domu jakąś spawarkę dla potrzeb majsterkowania.Przez ok. 6 lat była urzywana może 8-10 razy /nadmienie,że to jest 160A/220,symbolu nie pamietam/.Dwa dni temu chciałem odnowić grill,wyciąłem spód i bez problemu wspawałem punktowo, wziąłem się za boki i tu niespodzinka.Po przerwie na obiad i prubie uruchomienia głucha cisza.Przy punktowym spawaniu nie mogłem jej zajechać, tym bardziej, że szanowałem ją bo kupiłem za ciężko zarobione pieniądze i wlokłem ze sobą 4000 kilometrów/z południa Hiszpanii/.Więc nie mam dobrej opini o tej marce, bo tak jak wspomniałem na tyle pracy co nią wykonałem,wygląda jak nowa, nie powinno być najmniejszych problemów z jej urzytkowaniem.Nie jest to profesjonal, ale do drobnych prac domowych typu ramka,rurka,kątownik raz na rok czy żadziej, powinna mi posłurzyć do śmierci,a tu kicha.Muszę też zaznaczyć,że ma wbudowany termostat przeciążeniowy i nie było fizycznej możliwości jej zajechania.
Mam spawarkę elektryczną, która z niewiadomych powodów padła.Nie mam firmy czy warsztatu sam jedynie potrzebowałem mieć w domu jakąś spawarkę dla potrzeb majsterkowania.Przez ok. 6 lat była urzywana może 8-10 razy /nadmienie,że to jest 160A/220,symbolu nie pamietam/.Dwa dni temu chciałem odnowić grill,wyciąłem spód i bez problemu wspawałem punktowo, wziąłem się za boki i tu niespodzinka.Po przerwie na obiad i prubie uruchomienia głucha cisza.Przy punktowym spawaniu nie mogłem jej zajechać, tym bardziej, że szanowałem ją bo kupiłem za ciężko zarobione pieniądze i wlokłem ze sobą 4000 kilometrów/z południa Hiszpanii/.Więc nie mam dobrej opini o tej marce, bo tak jak wspomniałem na tyle pracy co nią wykonałem,wygląda jak nowa, nie powinno być najmniejszych problemów z jej urzytkowaniem.Nie jest to profesjonal, ale do drobnych prac domowych typu ramka,rurka,kątownik raz na rok czy żadziej, powinna mi posłurzyć do śmierci,a tu kicha.Muszę też zaznaczyć,że ma wbudowany termostat przeciążeniowy i nie było fizycznej możliwości jej zajechania. Jeśli ktoś może mi pomóc z tą spawarką będę wdzięczny, mój adres to duszek12@gmail.com
Zalecam zdjąć obudowę, obejrzeć w środku oczywiście bez napięcia i sprawdzić wszelkie połączenia przewodów. Ja w ten sposób uratowałem żelazko i 2 elektronarzędzia.
a tak na marginesie.. moge ci wyslac nowa...mailem :))
drogi duszku masz powazny problem ale nie ze spawarka tylko z mozgiem opowiedziales kawal zycia i jestem zaintrygowany twoja opowiescia poprosze o wiecej
Przepraszam, wygłupiłem się, przecież w tym temacie minęło już niemal 3,5 roku. Nie zauważyłem, kolega wyżej mnie podpuścił. Ale miałem dobre intencje i jestem taki życzliwy.
zyczliwosc dla spawarek to niezwylke pozadana cecha
a na marginesie co u spawarki?
wlokłem ze sobą 4000 kilometrów/z południa Hiszpanii/ ile trwala podroz?
hej skad klikacie?
wiem czemu nie dziala !! nie trzeba jej bylo wlec to dlatego
Zamiast klepać (nieudolnie zresztą) w klawiaturę, przyznaj się 'miszczu o wielu imionach', że bierzesz leki na schizofrenię i Parkinsona, a twoja walka jaźni z rzeczywistością to walka o dzień jutrzejszy. Szkoda, że akurat dzisiaj, ale dla ciebie jutro to już dzisiaj. Wnuki tobie chociaż trochę pomagają (jak im setkę odpalisz), bo emeryturę pewnie jeszcze masz i masz ten, no jak mu tam - INTERNET. Siejesz zamęt, dziadku, ale INTERNETA masz, to fakt! P.S. Weź używaj może jednej nazwy własnej, np. "Leśny dziadek", wszyscy będą wiedzieli z kim mają do czynienia.
to ja o wielu imonach pisze do cie z interneta dobra zes mi powiedzial cvom za jeden bom nie wiedzial a skad kilkasz?
bom zapomnial jak spojrzalem tera bez okno tom kogos widzial to ty?
bom zapomnial miszczu:))
Korzystamy z plików cookies w celu zapewnienia prawidłowego funkcjonowania strony internetowej. Zgadzając się na wszystkie pliki cookies pozwolisz nam na dopasowanie treści do Twoich potrzeb podczas dokonywania zakupów na podstawie Twoich preferencji. W zakładce „Ustawienia” możesz dobrowolnie zdecydować, na który typ plików cookies chciałbyś zezwolić. Klikając „Akceptuję”, wyrażasz zgodę na stosowanie ciasteczek zgodnie z ustawieniami Twojej przeglądarki. W dowolnym momencie, możesz dokonać zmiany swojego wyboru klikając opcję „Ustawienia” w Polityce Cookies.
Poniżej możesz sprawdzić, jakie dane zbieramy w ciasteczkach i po co je zbieramy. Nie na wszystkie musisz się zgodzić.
Są niezbędne, by nasza strona działała prawidłowo, dlatego nie możesz z nich zrezygnować. Są wykorzystywane przez podstawowe funkcję strony.
Ciasteczka, które pozwalają na przesyłanie anonimowych danych o zachowaniu użytkowników na stronie. Dzięki temu możemy ulepszać naszą stronę, aby była łatwiejsza w obsłudze.
Ciasteczka, które przechowują informacje o Twoich wybranych ustawieniach i danych dotyczących personalizacji np. rozmiar opony.
Sprawdzamy co przeglądasz i kupujesz na naszej stronie, aby lepiej dopasować do Ciebie reklamy. Dzięki temu możesz zobaczyć te reklamy, które mogą Ci się przydać i być dla Ciebie interesujące.
Możesz zostawić pytanie na czacie, odpowiemy w najbliższym czasie. Nie zapomnij podać swojego adresu email lub telefonu.