Nasza strona do poprawnego działania wymaga włączonej obsługi JavaScript. Bez włączonego JavaScriptu nie można korzystać w pełni możliwości sklepu.
Sprzęt kiepski serwis jeszcze gorszy. Miałem obcinarka do gałęzi gdy się zepsuła po gwarancji serwis nie posiadał już do niej części. Od roku używam...
Też kupiłem narzędzia tej firmy. Niestety też mam negatywne doświadczenia. Kupiłem obcinarka do gałęzi. Sprzęt zepsuł się po gwarancji, serwis...
Macie do polecenia jakieś zbiorniki na wodę? będę zbierała deszczówkę z dachu 2x4, powinna schodzić na bieżąco, więc nie musi być jakiś duży. miejsce...
Hej ekipo! Mam pytanie do wszystkich, którzy spędzają czas w warsztacie: czy Wasze narzędzia też czasem "znikają" w skrzynkach i szafkach?...
Cześć szukam w miarę taniego kompresora do sporadycznego użytkowania w garażu mianowicie głownie będę używał go do Pompowania kół Samochód/Rower i...
Co myślicie o udarowych wiertarkach akumulatorowych slik (model 2497 - 14,4V) http://www.allegro.pl/item274376500_wkretarka_udarowa_2_biegowa_14_4v_z_2_akum_skil.html z tego co się zorientowałem to jest to najtańsze z firmowych tego typu urządzeń, miałem kupować zwykłą nieudarową ale zauważyłem że za niewiele większą cenę można dostać tego skila, ma być to wiertarka do typowo domowych - amatorskich zastosowań, jak juz kupie z udarem to chciałbym aby zastąpiła sieciową wiertarke B&D (kilkuletnia tania 500W) Czy Skil się nie rozleci po powieszeniu np. kilku(kilkunastu) szafek w kuchni?;-) , jak wiadomo (albo jak mi się wydaje) jakościowo jest to sprzęt z niższej półki niż Bosch czy B&D, ale mam nadzieje ze lepszy niż marketowy chłam po 50zł. Najchetniej to kupilbym B&D ale nie maja w ofercie niedrogich udarowych akumulatorowych, Z góry dzięki za pomoc w wyborze / Olek
a powiedz jeszcze na czym chcesz te szafki zawiesić (mur, beton?) bo jeśli beton to urządzenia z udarem mechanicznym (tradycyjne wiertarki) raczej się do tego nie nadają, a zwłaszcza akumulatorowe.
a powiedz jeszcze na czym chcesz te szafki zawiesić (mur, beton?) bo jeśli beton to urządzenia z udarem mechanicznym (tradycyjne wiertarki) raczej się do tego nie nadają, a zwłaszcza akumulatorowe. mur, cegła, zwykła tania wiertarka dawała rade bez problemów, te szafki to był przykład, ma to być do prostych zastosowań, gdy trzeba cos wywiercić, w murze, drewnie, albo przykręcić, ten sikl ma 2 biegi co mi się podoba bo także jako wkrętarki chciałbym jej używać.
Olku. Skil to dokładnie ta sama półka narzędzi co D&D i Green Bosch. Mówię o jakości. Różnica w cenie polega na nieco starszej technologii ( wcześniej wypróbowanej w boschu). Nie chcę Cię martwić ale aku w tego typu urządzeniach przy wierceniu z udarem niestety nie zdają egzaminu ( szybko padają). Do sporadycznego wiercenia w cegle starczy ale w razie remontu ??? Moim skromnym zdaniem już nie. Poza tym wkrętarki z udarem są nieco większe i nieco cięższe od tych bezudarowych , a to niestety skutkuje mniejszą poręcznością tych narzędzi. Pozdrawiam
Dokładnie, zgadzam sie z Mirkiem, że nawet w przypadku wiercenia w murze, elektronarzędzie akumulatorowe szybko padnie (akumulatory). Do wiercenia w murze zdecydowanie poleciłbym klasyczną wiertarkę udarową, ale deczko mocniejszą (650-700W) a wkrętarkę aku ewentualnie kupiłbym tradycyjną do prac montażowych i wiercenia w drewnie i metalu. Wkrętarko wiertarka udarowa na aku to bardzo specyficzne wręcz niszowe urządzenie do bardzo specyficznych zastosowań. Mógłbyś być dalece niezadowolony z żywotności akumulatorów przy takich zastosowaniach. pozdro
Witam :) Panowie skoro stara wiertarka Olka daje sobie radę z jego ścianami to po co kupować nową (o ile jeszcze wierci a udar się nie wyślizgał :D ) ??? Wkretarka aku + udar jest przydatna tam gdzie jest problem z zasilaniem urządzenia z sieci więc równie dobrze może przydać się do szybkich prac na działce, w garażu czy wokół domu. Zgadzam się, że akumulatorki przy wierceniu z udarem szybko tracą ładunek. Duże obciążenie duże zużycie prądu. Ale jak za tą cenę to rozsądny zakup... (przynajmniej na mój gust).
Korzystamy z plików cookies w celu zapewnienia prawidłowego funkcjonowania strony internetowej. Zgadzając się na wszystkie pliki cookies pozwolisz nam na dopasowanie treści do Twoich potrzeb podczas dokonywania zakupów na podstawie Twoich preferencji. W zakładce „Ustawienia” możesz dobrowolnie zdecydować, na który typ plików cookies chciałbyś zezwolić. Klikając „Akceptuję”, wyrażasz zgodę na stosowanie ciasteczek zgodnie z ustawieniami Twojej przeglądarki. W dowolnym momencie, możesz dokonać zmiany swojego wyboru klikając opcję „Ustawienia” w Polityce Cookies.
Poniżej możesz sprawdzić, jakie dane zbieramy w ciasteczkach i po co je zbieramy. Nie na wszystkie musisz się zgodzić.
Są niezbędne, by nasza strona działała prawidłowo, dlatego nie możesz z nich zrezygnować. Są wykorzystywane przez podstawowe funkcję strony.
Ciasteczka, które pozwalają na przesyłanie anonimowych danych o zachowaniu użytkowników na stronie. Dzięki temu możemy ulepszać naszą stronę, aby była łatwiejsza w obsłudze.
Ciasteczka, które przechowują informacje o Twoich wybranych ustawieniach i danych dotyczących personalizacji np. rozmiar opony.
Sprawdzamy co przeglądasz i kupujesz na naszej stronie, aby lepiej dopasować do Ciebie reklamy. Dzięki temu możesz zobaczyć te reklamy, które mogą Ci się przydać i być dla Ciebie interesujące.
Możesz zostawić pytanie na czacie, odpowiemy w najbliższym czasie. Nie zapomnij podać swojego adresu email lub telefonu.