Skil czy Celma a może dołożyć do Bosch'a

G
grześ 2013-01-01 22:33

Skil czy Celma a może dołożyć do Bosch'a

Witam:)
Planuję kupić wkrętarkę 10,8V Li-Ion.
Wkrętarkę będę użytkował amatorsko, lecz jestem majsterkowiczem i nie będzie ona leżała miesiącami nieużywana. Do wydania mam 350 zł.
W kręgu moich zainteresowań jest Skil seria Masters i Celma obie w cenie ok 350 zł.
A może warto dopłacić jeszcze 150 zł. i kupić niebieskiego Bosch'a?
A może podacie jeszcze jakieś inne propozycje?
Z góry dziękuję za odpowiedzi i pozdrawiam - grześ.

G
Bel-ami 2013-01-01 23:26

Re: Skil czy Celma a może dołożyć do Bosch'a

Jestem użytkownikiem Bosch'a o którego pytasz. U mnie służy dosyć intensywnie już trochę ponad rok i muszę napisać, że jestem zadowolony. Działa, nie psuje się, wkręca, wierci prosto, podsumowując sprawuje się wzorowo. Z czystym sumieniem mogę polecić Bosch'a, u mnie się sprawdził, co mogło mu dolegać to już by się ujawniło, wytrzymuje w pracy zawodowej więc i w domu też się raczej sprawdzi. Swoją drogą to za 350zł już kupisz GSR, jednak tylko z jednym akumulatorem. Ostatecznie jak jeden nie będzie wystarczający to będziesz mógł z czasem dokupić drugi. Kosztują w okolicach 100zł za sztukę.

G
grześ 2013-01-02 18:00

Re: Skil czy Celma a może dołożyć do Bosch'a

Dziękuję za odpowiedź:)
W zasadzie już się zdecydowałem na Bosch'a, a co za tym przemawia 3-letnia gwarancja (Skil 2 lata, a Celma na fakturę zaledwie 1 rok), bardzo pozytywne opinie wśród użytkowników i właśnie to, że kupię zestaw z jednym aku a jak dozbieram to kupię drugi (jeżeli będzie niezbędny) takie pseudo raty:))
Pozdrawiam - grześ.

G
kazek 2013-02-23 10:25

Post został usunięty w związku z naruszeniem regulaminu forum.

G
MR 2015-09-17 23:02

Post został usunięty w związku z naruszeniem regulaminu forum.

1