Serwis Hitchi w polsce

G
Adam 2009-01-18 00:00

Serwis Hitchi w polsce

Czy posiadacie elektronarzędzia Hitach . . .. . jaki one mają serwis
mam kilka elektronarzędzi Makita są dobre ale jak się popsują to tak naprawdę nie ma dobrego serwisu.
znajomy ma Hitachi i sobie je chwali ale co z serwisem.

G
Paweł Cinek 2009-01-22 00:00

Re:Serwis Hitchi w polsce

Sorry dopiero teraz do mnie dotarło że szukasz opinii o serwisie, a nie samych serwisów ale i tak przejrzyj tą listę, sprawdź czy jest jakiś serwis w Twoim mieście, nie zaszkodzi przed zakupem sprzętu, przejechać się do nich i zapytać o kilka rzeczy np. czy naprawiają na miejscu czy wysyłają do Warszawy (u niektórych dystrybutorów serwis jest tylko z nazwy, a de facto to tylko punkty przyjęć) lub czy naprawiają w Warszawie czy odsyłają do producenta/przedstawiciela na Europę, bo takie przypadki też się zdarzają. Pozdrawiam

G
jarek 2009-01-26 00:00

A tak w ogóle to nie kupuj Hitachi
To tani szmelc nastawiony na życie w ciągu jednego roku
Czasem roku nie wytrzymują

G
paweł 2009-01-28 00:00

z własnego doświadczenia wiesz że to szmelc? jeśli można to chciałbym sie dowiedzieć coś więcej na temat tej firmy. musze kupić pare elektronarzędzi i nie wiem co wybrać...

G
p000trek 2009-03-17 00:00

Generalnie calkiem spoko mam 4 ich maszyny (duze mlotki DH40MR) od blisko dwoch lat i wymieniałem tylko w jednym kabel i taka gumke od kabla czy cos tam takiego w autoryzowanym serwisie, odreki i tanio (same czesci chodz naszyna była po gwarancji) okolo 20zł.

G
paweł 2009-03-23 00:00

a czym konkretnie się zajmujesz? chce kupić młot hitachi DH40MRY do prac przy montażu instalacji elektrycznych. powinien starczyć z dużym zapasem. ale po przeczytaniu kilku postów na tym forum zgłupiałem. wychodzi na to że żadna firma nie robi dobrych elektronarzędzi makita do dupy, bosch do dupy, hitachi do dupy, hilti do dupy... możnaby wymieniać w nieskończoność. najlepiej kupić młotek i przecinak... o dziwo mam od 8 miesięcy dh24pc3 i jakoś szlag jej nie bierze... wybaczcie słownictwo ale naczej tego opisać się nia da. pozdrawiam

1