Nasza strona do poprawnego działania wymaga włączonej obsługi JavaScript. Bez włączonego JavaScriptu nie można korzystać w pełni możliwości sklepu.
dzień dobry, Chodzi o piłę łańcuchowa Parkside Performance PPKSA40Li (IAN 494217). Gdzie można dostać zdejmowaną część obudowy piły łańcuchowej, tę...
Kiedyś bym polecił ale to co teraz jest w castorama to tragedia nie wytrzymuje nawet pol roku trzyletnia wiertarka lepiej działa niż dwumiesięczną a...
Nie naciągaj na olej firmowy. Znam lepszej jakości olej do H i tańszy - ważne aby parametry były a nie dochód H tylko sie liczył
To są narzędzia jednorazowe po gwarancji można wyrzucić na śmietnik
To jest nauczka, by nie kupować badziewia. Tez mam taki kłopot to są narzędzia jednorazowe Pisałem do Niemiec odpisali mi bym kontaktował sie z OBI a OBI...
Mam pytanie obecnie przebywam w anglii i mam okazje kupic zestaw dewalt mlotowiertarka 2kg moc 2,4j i aku 14,4v 2x baterie ladowarka 40 min dokladne numery modeli nie jestem w stanie okreslic ogolnie zestaw to DEWALT DC733KA TWIN PACK.Przymierzam sie do kupna z mysla o remoncie mieszkania w przyszlosci, ogolnie jestem nastawiony na aku 18v lit-jon z udarem i mlotek 3 kg minimum 3,1j MAKITA,DEWALT,HITACHI,AEG ale wlasie znajomy namawia mnie na ten zestaw poniewaz kupil go i jest zadowolony tylko nie wiem czy to nie jest za slaby sprzet a chce go kupic go na lata aha cena to 149 funtow na promocji czyli 600-700 zl prosze o opinie co na ten temat sadzicie
Owszem jako zestaw jest dość tanio. Ale tą wkretarke na lata raczej nie bedziesz miał, akumulator 1,3NiCd moze starczy ci na 2-3lata uzytkowania. A jak sam napisałeś przydałoby by się Li-ion;)
a co sadzisz o mlocie sds 2,4j wystarczy czy moze cos mocniejszego?
a co sadzisz o mlotowiertarce 2,4j wystarczy czy lepiej cos mocniejszego
witam od niedawna jestem szczęśliwym posiadaczem młotowiertarki Dewalt25114K moim skromnym zdaniem mistrz , makita się chowa. za granicą naszego pięknego kraju są naprawde dwie szanowane firmy młotowiertarek Hilti i Dewalt,, hilti drogie ale dewalt jest najlepszy . polecam
Hehe Dewalt? Ciekawe gdzie za granicą? Może SDS MAXy a nie sds plus;) poza tym Panowie z B&D(dewalt) inaczej mierzą siłę udaru, dlatego sa niby takie mocne np: D25113(3,4J) - a czemu? bo mierzą go na końcówce wiertła(długiego) a nie na maszynie. A Każdy kto zna sie na narzędziach to wie, że z wiertłem siła udaru jest ciut większa;) czyli należy przyjąć że dewalt ma zawsze jakieś pewnie 0,2j mniej niż piszą. Zresztą Podobniejak w Dewalt robią w Hitachi. Za to Metabo, Kress, Makita czy AEG mierzą udar na głowicy sds.
aaa np w skandynawi a np w belgii , gdzie pracyje, makita jest półka wyżej, wiem wiem ludzie podniecają się niezdrowo makitą bo mało kto miał styczność z dewalt. bosch był najlepszy ale modele starszej daty te nowe to szmelc. pozdrawiam
a porównaj cenę dewalt makita, a co do tego że B&D to tak jak bosch zielony i niebieski, tak B&D ma dewalta.
A to ciekawe rzeczy opowiadasz;) bo ja myślałem że to głównie Dewaltem ludzi się podniecają;) - zawsza gdy porównują go do hilti. na youtubie jest masa filmików odnośnie dewalta jaki to jest super najlepszy we wszystkim. Szkoda że nie ma w nich za grosz obiektywizmu... Zresztą to normalne w tej firmie, skoro panowie tam pracujący wciskają kity ludziom, że B&D w zasadzie jest półprofesjonalny, że jest coś między makitą a boschem, a Dewalt jest duzo wyżej, że AEG czy Kress to narzędzia amatorskie i jednynie Hilti i milwaukee ledwo dorównuje Dewaltowi..... Tak twierdzą przedstawiciele te firmy;)) - szkoda że zapominają dodać, że B&D robi kątówki bliżej skilla czy einhella w jakości, wyrzynarki mają problemy z kółeczkami potrzymującymi brzeszczot, a podstawowe Akumulatorówki są słabe jak no name z marketu. Nie mówiąc o zawyżonych parametrach udaru w młotach dewalta, głosnych i mających zbyt duze wibracje dużych katówkach, przyciężkawych i źle wyważonych niektórych wkretarkach... Wiesz może ja wolę AEG czy Kressa, ale wiem że jak ktoś ma lepsze parametry a tą sama cenę, nie wścikam na siłe mówiąc że: AEG jest najlepsze takie jak hilti.... Poza tym o czym mowa, skoro tuż za naszą zachodnia granicą, przoduje Bosch, Kress, Metabo czy AEG a o Dewalcie mało kto pisze? Zresztą u mnie w regionie przoduje bosch i hitachi;) czy to sprawia że cała Polska jest taka sama? Albo że Hitachi robi najlepsze narzędzia?
pracowałem na kilku młotowiertarkach i o tym się wypowiadam ale fakt, dewalt jak dla mnie najlepszy to szacun dla makity za pilarki łańcuchawe, kres ma niezłe aku ale AEG nawet w ręku nie miałem, nie wypowiem się, mój dewalt pracuje naprawde ciężko i ten udar da się wyczuć, szybkie podkucie nie stanowi żadnego problemy i co ważne zmiana uchwytu naprawde praktyczna rzecz
poczekaj rok lub dwa, popracuj, zanim powiesz co jest lepsze, posłuchaj opini róznych osób na temat narzędzi...wtedy twoja czysto subiektywna ocena będzie miała choć ciut poparcia.;)
witam, więc napisz swoją opinie, czy dewalt czy makita, co lepsze co tańsze w serwisie
Korzystamy z plików cookies w celu zapewnienia prawidłowego funkcjonowania strony internetowej. Zgadzając się na wszystkie pliki cookies pozwolisz nam na dopasowanie treści do Twoich potrzeb podczas dokonywania zakupów na podstawie Twoich preferencji. W zakładce „Ustawienia” możesz dobrowolnie zdecydować, na który typ plików cookies chciałbyś zezwolić. Klikając „Akceptuję”, wyrażasz zgodę na stosowanie ciasteczek zgodnie z ustawieniami Twojej przeglądarki. W dowolnym momencie, możesz dokonać zmiany swojego wyboru klikając opcję „Ustawienia” w Polityce Cookies.
Poniżej możesz sprawdzić, jakie dane zbieramy w ciasteczkach i po co je zbieramy. Nie na wszystkie musisz się zgodzić.
Są niezbędne, by nasza strona działała prawidłowo, dlatego nie możesz z nich zrezygnować. Są wykorzystywane przez podstawowe funkcję strony.
Ciasteczka, które pozwalają na przesyłanie anonimowych danych o zachowaniu użytkowników na stronie. Dzięki temu możemy ulepszać naszą stronę, aby była łatwiejsza w obsłudze.
Ciasteczka, które przechowują informacje o Twoich wybranych ustawieniach i danych dotyczących personalizacji np. rozmiar opony.
Sprawdzamy co przeglądasz i kupujesz na naszej stronie, aby lepiej dopasować do Ciebie reklamy. Dzięki temu możesz zobaczyć te reklamy, które mogą Ci się przydać i być dla Ciebie interesujące.
Możesz zostawić pytanie na czacie, odpowiemy w najbliższym czasie. Nie zapomnij podać swojego adresu email lub telefonu.