Nasza strona do poprawnego działania wymaga włączonej obsługi JavaScript. Bez włączonego JavaScriptu nie można korzystać w pełni możliwości sklepu.
Kiedyś bym polecił ale to co teraz jest w castorama to tragedia nie wytrzymuje nawet pol roku trzyletnia wiertarka lepiej działa niż dwumiesięczną a...
Nie naciągaj na olej firmowy. Znam lepszej jakości olej do H i tańszy - ważne aby parametry były a nie dochód H tylko sie liczył
To są narzędzia jednorazowe po gwarancji można wyrzucić na śmietnik
To jest nauczka, by nie kupować badziewia. Tez mam taki kłopot to są narzędzia jednorazowe Pisałem do Niemiec odpisali mi bym kontaktował sie z OBI a OBI...
Firma solidna i prządna. Ze sprzętu, zadowolony i serwis w porządku a myślałem że się wpakowałem w jakieś badziewie.
Witam, Jestem majsterkowiczem i potrzebuje wsparcia przed zakupem szlifierki oscylacyjnej. Czy warto jest zainwestować w ten model: EOS-2410N Jednoręczna szlifierka oscylacyjna RYOBI 110x114mm 240W http://www.ryobipower.com.pl/index.php?narzedzia=szlifierka_oscylacyjna Widze że na Alledrogo można go nabyć za 69 lub 90 zl - jest wystawionych po kilka sztuk. Dziwne że producent ma w cenie około 200 zl - skąd taka różnica ? Chce mieć szlifierke oscylacyjna na dłużej i jestem ograniczony cenowo do 200 zl na ten cel. Chce też mieć w miare optymalną moc szlifierki oraz płaszczyzne pod papier o powierzchni kwadratowej (bardziej uniwersalna do "penetracji zakamarków" ;) Prosze o uczciwe porady znawców tematu - z góry dziekuje.
Czy ktoś jest użytkownikiem tego modelu ?
do "penetracji zakamarków" to jest szlifierka typu "delta". Jestem posiadaczem takich. Mam starego zielonego Boscha a w tamtym roku kupiłem Skila. Do szlifowania powierzchni polecam Makitę na papier 93x230 ale jest ciut droższa
Witam, Czy ten zielony Bosch to coś takiego: http://www.neo24.pl/szlifierka-bosch-psm-80-a-%280-603-354-020%29.html czy 80 W to nie za mało ? Nie staje przy docisku do powierzchni podczas szlifowania ? Pozdr.
80W to maławo jak na szlifierkę. Mam ten sprzęt: http://www.allegro.pl/item945433360_szlifierka_delta_260w_7115_skil_papiery_walizka.html
Mam także taką i jest rewelacyjna do większych powierzchni: http://www.allegro.pl/item962244996_szlifierka_oscylacyjna_makita_bo3700_wa_wa.html. Ten zielony Bosch o który pytałeś to według mnie zabawka.
Pytanko: gdzie można kupić po za alledrogo taką szlifierkę w sklepie ? SZLIFIERKA DELTA 260W 7115 SKIL
Czy papier scierny mozna zrobic samemu na wymiar nożyczkami ? czy trzeba kupowac orginalny ? Co gdy producent zaprzestanie robic taki model i papier ? Pozdr.
Szlifierkę Skil typu "Delta" kupisz w Leroy Merlin jeżeli masz taki w pobliżu. Ja właśnie tam ją zakupiłem za 139zł. Mieli ten droższy model w cenie tańszego. Na allegro ceny też dobre szczególnie u tego sprzedawcy co Ci link przesłałem. Papiery to standard wszystkich producentów (nawet chińskich). Aby było taniej kupuję krążki fi 125mm i z nich starymi nożyczkami wycinam papiery. Mnie ta szlifierka służy przede wszystkim do matowienia lakieru przed następnym malowaniem. Jak coś nie wiesz to pytaj a chętnie doradzę.
A wracając do głownego pytania, ten sprzęt Ryobi jest taki tani bo na 99% jest sprowadzony z UK, widać to po wtyczkach.
Panowie, Musze się z wami tym podzielić i pochwalić: KUPIŁEM SKILA 7115 w Leroy Merlin w cenie promocyjnej za 139 zl (zestaw ze skrzynka i papierami) o MOCY 260 W !!! W domu sprawdziłem jej normalna cena: 250 zl !!! Testowałem ją w sklepie na drewnianej palecie - ma regulacje predkosci od 1 do 6 - jestem z niej zadowolony a szczególnie z promocyjnej ceny - zaoszczedziłem 111 zl ! Zatem polecam wam skorzystać z promocji bo warto - jej moc czuje sie przy pracy. Dzieki za porady.
Maariusz dzieki za porade- szczerze nie czytałem Twej porady tylko przypadkiem dziś kupiłem ta szlifierka i patrze żę i Ty miją doradzasz. Widze że mamy ten sam gust. Dzieki za podwójne wsparcie. Ale jaja , też wybrałem tą samą i jestem zadowolony bo ją mogłem w sklepie testowac. Cena jest super. Też mieli model droższy ale o mocy 240 W zamiast 260W , pytalem sie dlaczego tak jest że gorsza jest droższa a i model starszy. Powiedzieli że to promocja i dlatego nowa jest tansza. Udało sie kupić i się ciesze. Cena jest super w porównaniu z jej moca i możliwościami. Jeszcze raz dzieki !
To byłe ten gorszy ale i droższy model 240W : http://www.leroymerlin.pl/produkty/szlifierka-oscylacyjna-delta-f0157110aa-skil,1166449582,1167402533.html oraz ten w promocji lepszy i tańszy o mocy 260 W i cenie 139 zl w Leroy Merlin (jeszcze nie dodali do promocji): http://www.kupujemy.pl/7115-cena-sklep.html właśnie ten model kupiłem.
Ja mam 60 km do najbliższegp hipermarketu Leroy Merlin i wiele promocji mnie ominęło. Majsterkuję od bardzo dawna i pamiętam jak dawniej trudno było kupić jakieś elektronarzędzie. Teraz sprzęt można wypróbować w sklepie z czego nie raz korzystam przed zakupem. Jak się dorobisz to kup polecaną makitę a jeszcze bardziej będziesz zadowolony. Zadowolenia z użytkowania życzę
Dzieki , Tobie również miłej pracy. Słuchaj czy zauważyłeś że podczas pracy ten papier na rzepie ma tendencje do przesuwania się ? Wiesz jak temu zapobiec? Znasz sie może na renowacji starego poniemieckiego krzesła- chodzi mi o sposób zakładania siatki (plecionki) takiej z żyłek "słomianych" jak to używano do wypełnienia siedziska w krześle zamiast tapicerki. Czasem to jest w fotelach bujanych. Nie znam fachowej nazwy tej "wikliny" - ponoć moczy się ją przymocowuje i jak ona schnie to potem się naciąga sama.Ale jakją mocować do krzesła, jakoś z a pomocą wyciągniętej nitki (włókna) ? Pozdrawiam
Korzystamy z plików cookies w celu zapewnienia prawidłowego funkcjonowania strony internetowej. Zgadzając się na wszystkie pliki cookies pozwolisz nam na dopasowanie treści do Twoich potrzeb podczas dokonywania zakupów na podstawie Twoich preferencji. W zakładce „Ustawienia” możesz dobrowolnie zdecydować, na który typ plików cookies chciałbyś zezwolić. Klikając „Akceptuję”, wyrażasz zgodę na stosowanie ciasteczek zgodnie z ustawieniami Twojej przeglądarki. W dowolnym momencie, możesz dokonać zmiany swojego wyboru klikając opcję „Ustawienia” w Polityce Cookies.
Poniżej możesz sprawdzić, jakie dane zbieramy w ciasteczkach i po co je zbieramy. Nie na wszystkie musisz się zgodzić.
Są niezbędne, by nasza strona działała prawidłowo, dlatego nie możesz z nich zrezygnować. Są wykorzystywane przez podstawowe funkcję strony.
Ciasteczka, które pozwalają na przesyłanie anonimowych danych o zachowaniu użytkowników na stronie. Dzięki temu możemy ulepszać naszą stronę, aby była łatwiejsza w obsłudze.
Ciasteczka, które przechowują informacje o Twoich wybranych ustawieniach i danych dotyczących personalizacji np. rozmiar opony.
Sprawdzamy co przeglądasz i kupujesz na naszej stronie, aby lepiej dopasować do Ciebie reklamy. Dzięki temu możesz zobaczyć te reklamy, które mogą Ci się przydać i być dla Ciebie interesujące.
Możesz zostawić pytanie na czacie, odpowiemy w najbliższym czasie. Nie zapomnij podać swojego adresu email lub telefonu.