ryobi

G
whitedj 2008-09-21 00:00

ryobi

pilarki ryobi są dostępne w sieci CASTORAMA!!

G
Wiktor 2010-03-08 21:42

Re:ryobi

Nigdy nie kupuj pilarki w CASTORAMIE a szczególnie firmy RYOBI. Po awari CASTORAMA stwierdza, że jest jedynie sprzedawcą a gwarancje wydaje AGROMA i tam przekazuje sprzęt. Tam odpowiedzieli mi, że piła nawaliła z mojej winy (złe paliwo)i moga mi teraz naprawić ją na mój koszt. Tym samym jedni i drudzy umyli ręce a ja pozostałem z problemem.

G
Sasza 2010-03-09 17:49

Nigdy nie kupuj pilarki w CASTORAMIE a szczególnie firmy RYOBI. Po awari CASTORAMA stwierdza, że jest jedynie sprzedawcą a gwarancje wydaje AGROMA i tam przekazuje sprzęt. Tam odpowiedzieli mi, że piła nawaliła z mojej winy (złe paliwo)i moga mi teraz naprawić ją na mój koszt. Tym samym jedni i drudzy umyli ręce a ja pozostałem z problemem.
To reaczej normalene bo gwarantem zawsze jest producent lub dystrybutor.
Jak kupisz sprzęt w innym sklepie to też zostanie on przekazany do Agromy !

G
Luminar 2010-03-12 17:30

Ja takze przychylam się do opinii,żeby lepiej nie kupowac narzędzi w tych dużych marketach. Zdecydowanie lepiej i taniej jest w sklepach internetowych.

G
vero 2010-03-12 20:46

Zdecydowanie lepiej i taniej jest w sklepach internetowych.
Pod warunkiem, że to solidny sklep.

G
Maariusz 2010-03-12 21:59

Na allegro nie kupować. W dużych marketach nie kupować. Tylko w sklepie internetowym Luminar. To brzmi jak reklama. Ja jednak jej nie wierzę i dobrze na tym wychodzę.

G
JK. 2010-03-13 23:18

A ktoś tu narzekał że ktoś coś poleca.
A tu atak sklepu;)))

1