Nasza strona do poprawnego działania wymaga włączonej obsługi JavaScript. Bez włączonego JavaScriptu nie można korzystać w pełni możliwości sklepu.
Kiedyś bym polecił ale to co teraz jest w castorama to tragedia nie wytrzymuje nawet pol roku trzyletnia wiertarka lepiej działa niż dwumiesięczną a...
Nie naciągaj na olej firmowy. Znam lepszej jakości olej do H i tańszy - ważne aby parametry były a nie dochód H tylko sie liczył
To są narzędzia jednorazowe po gwarancji można wyrzucić na śmietnik
To jest nauczka, by nie kupować badziewia. Tez mam taki kłopot to są narzędzia jednorazowe Pisałem do Niemiec odpisali mi bym kontaktował sie z OBI a OBI...
Firma solidna i prządna. Ze sprzętu, zadowolony i serwis w porządku a myślałem że się wpakowałem w jakieś badziewie.
Witam wszystkich, Muszę kupić kosiarkę elektryczną do domu , mam jakieś 150 mkw trawy . W ogródku są również drzewka więc muszę mieć dość małą, zwrotną kosiarkę. Zastanawiam się nad modelem Boscha Rotak 32, interesuje mnie w nim, że kosi trawę bardzo blisko trudno dostępnych miejsc. Drugim modelem jaki mnie interesuje to makita elm 3710. Na boscha przemawia również waga prawie o połowę mniejsza - więc raczej będzie się ją lepiej prowadzić i będzie bardziej zwrotna. Co o trym sądzicie ?? a może inny model polecacie ??
Zapomnij o kosiarkach bosch, posiadają one silniki komutatorowe wysoko obrotowe najczęściej dochodzi w nich do zatarcia łożyska w obudowie, a koszt naprawy jest nieopłacalny ( jest to bardzo częste uszkodzenie zazwyczaj 1-2 lat od momentu zakupu) Makita posiada silnik bezszczotkowy niskoobrotowy oraz ma bardzo tani nóż tnący. Z wad makity mogę powiedzieć że kiepsko reguluje się wysokość koszenia trzeba odkręcać koła i ponownie mocować je w innym otworze, bosch ma jedną dźwignie do zmiany wysokości koszenia.
Bierz makitę;] - bosch to zabawka, choć nie znam się na kosiarkach specjalnie, to oba modele są mi znane. Kolega sprzedaje kosiarki i mówi wprost że ten bosch to typowa markowa tandeta, dle tych którzy chcą mieć kosiarkę tanią ale z ładna nazwą. Makita nie jest rewelacyjna ale na pewno lepsza niż ten Bosch.
Lepsza Makita tylko wiem, że Bosch ma lepiej rozwiązane sprawy serwisowe oraz nie ma kłopotu potem z nożami. Tak więc jak miał bym wybierać wybrał bum Bosch-a
Większość serwisów boscha jest serwisami makity, więc to nie problem.
Wiem, że rotak 320 poprzedni model jak i inny modele rotak były nieudane. Ta kosiarka Rotak 32 jest to nowy model wprowadzony w marcu. I może poprawili błędy po sobie ( łożysko osadzone w obudowie z tworzywa). Kusi mnie waga tej kosiarki i jej zdolność cięcia (tym się chwalą ) blisko np murka lub innych elementów. Hmm
Korzystamy z plików cookies w celu zapewnienia prawidłowego funkcjonowania strony internetowej. Zgadzając się na wszystkie pliki cookies pozwolisz nam na dopasowanie treści do Twoich potrzeb podczas dokonywania zakupów na podstawie Twoich preferencji. W zakładce „Ustawienia” możesz dobrowolnie zdecydować, na który typ plików cookies chciałbyś zezwolić. Klikając „Akceptuję”, wyrażasz zgodę na stosowanie ciasteczek zgodnie z ustawieniami Twojej przeglądarki. W dowolnym momencie, możesz dokonać zmiany swojego wyboru klikając opcję „Ustawienia” w Polityce Cookies.
Poniżej możesz sprawdzić, jakie dane zbieramy w ciasteczkach i po co je zbieramy. Nie na wszystkie musisz się zgodzić.
Są niezbędne, by nasza strona działała prawidłowo, dlatego nie możesz z nich zrezygnować. Są wykorzystywane przez podstawowe funkcję strony.
Ciasteczka, które pozwalają na przesyłanie anonimowych danych o zachowaniu użytkowników na stronie. Dzięki temu możemy ulepszać naszą stronę, aby była łatwiejsza w obsłudze.
Ciasteczka, które przechowują informacje o Twoich wybranych ustawieniach i danych dotyczących personalizacji np. rozmiar opony.
Sprawdzamy co przeglądasz i kupujesz na naszej stronie, aby lepiej dopasować do Ciebie reklamy. Dzięki temu możesz zobaczyć te reklamy, które mogą Ci się przydać i być dla Ciebie interesujące.
Możesz zostawić pytanie na czacie, odpowiemy w najbliższym czasie. Nie zapomnij podać swojego adresu email lub telefonu.