Nasza strona do poprawnego działania wymaga włączonej obsługi JavaScript. Bez włączonego JavaScriptu nie można korzystać w pełni możliwości sklepu.
Macie do polecenia jakieś zbiorniki na wodę? będę zbierała deszczówkę z dachu 2x4, powinna schodzić na bieżąco, więc nie musi być jakiś duży. miejsce...
Hej ekipo! Mam pytanie do wszystkich, którzy spędzają czas w warsztacie: czy Wasze narzędzia też czasem "znikają" w skrzynkach i szafkach?...
Cześć szukam w miarę taniego kompresora do sporadycznego użytkowania w garażu mianowicie głownie będę używał go do Pompowania kół Samochód/Rower i...
Witam Od jakiegoś czasu rozpocząłem sprzedaż narzędzi oraz akcesorii do domu i ogrodu Na sklepie https://narzedzia.pl/ możecie znaleźć spory wybór...
Może ktoś mi wyjaśni pewną tajemnicę. Kupiłem "mini pilarkę tarczową" w Action Chciałem zamontować tarczę. Czytam dokładnie instrukcję w...
Mam problem z moją pilarką husqvarną 357xp. Mam ja prawie rok i cały czas mnie zaskakuje. Piła cały czas szaleje na obrotach dławi się gdy się jej wciska gaz a na wolnych obrotach faluje. Prosze pomocy bo niemam zamiaru już płacić za naprawe ktura nic nie zmienia. MOŻE MI KTOŚ POMÓC?????!!!!
regulowałeś gaźnik??
witam mam prawie ten sam problem z tym samym modelem moja na wolnych obrotach nagle wchodzi na wysokie i gasnie tak jaby jej brakowalo paliwa a po odpaleniu gdy sie wciska gas dlawi sie tez mam ja rok i pare miesiecy i duzo nia nie pracowelem
Witam takie objawy jak podajecie to ewidentnie występuje nieszczelność silnika silnik pobiera fałszywe powietrze.Trzeba sprawdzić uszczelniacze wału lub łącznik gumowy gażnika . Pozdrawiam
Posłuchajcie Stacha-ma racje. "lewe"powietrze. Tylko serwis,jak dotychczasowy nie daje rady to go zmieńcie :) Pozdrawiam
Witam was przeglądałem różne tematy i zainteresował mnie ten cały Nikoś, czy wie ktoś może gdzie on ma serwis i czy ma ktoś do niego jakiś kątakt. Prosze o informacje jeśli ktoś coś wie na jego temat?
kolega stach ma racje ale także może to być odpowietrzenuie zbiornika paliwa niby mała usterka ale nie wykryta robi problemy jeśli servis nie wykrył przyczyny tej usterki to byli to servisanci pokroju NIKOSIa zmień kolego servis.
kolego marcinie nie słuchaj tego szrlatana nikosia !! napisz z kąt jesteś jeśli podkarpacie to mogę luknąć na twoją 357xp.
Nie nazywaj mnie szarlatanem bo to ty się na niczym nieznasz UCHO. A ty marcin jesli chcesz się dowiedzieć gdzie mamy serwis to poszukaj na innym forum związanym z STIHLem tam dowiesz sie omnie więcej i będziesz mugł poczytać opinie innych serwisantuw omnie. Tam tesz dowiesz się co morze być przyczyną twojego problemu i będziesz mugł sprubować samemu ją naprawić bo to nic trudnego. Pozdrawiam
Dzięki uchu za pomoc ale w tym serwisie gdzie bylem to też słyszalem obelrzywe slowa na temat innego serwisu a o sobie mowili ze niema lepszych w okolicy. Skroili mnie 600zł a piła chodzi jak chodziła więc nie jestem zainteresowany twoją pomocą. Nikoś widze ze się odezwales, moze jednak powiesz gdzie masz ten serwis co???????
Witam jak masz problem i zapłaciłeś za naprawę pilarki i to nie pomogło to masz pełne prawo reklamacji usługa naprawy jest towarem .Serwis podejmując się naprawy zawarł z tobą umowę cywilno-prawną i nie wywiązał się z niej masz prawo żądać ponownej nie odpłatnej naprawy lub zwrotu kosztów niedokonanej usługi i egzekwuj to niech takie nie rzetelne serwisy przestaną istnieć.Jeśli to był serwis HUSQVARNY to możesz złożyć skargę u importera marki.
Niestety moge tylko pomażyć o tej reklamacji z bardzo prostej przyczyny. Podpisałem karte odbioru maszyny w kturej było napisane jak byk " ODBIERAM SPRZET SPRAWNY TECHNICZNIE" wiec niemam naco liczyc.
Jesli masz nadal ten problem to wykręc jej gaznik, odkręc pokywke tą ktura jest przykręcona na 4 subki, zdejmij membrane. tam jest takie wachadełko kture będziesz musiał ustawic. A więc musisz miec coś idealnie płaskiego( nie za grubego i szerokości 1 cm). Między tym wachadełkiem są takie dwa wystające punkty, wes ten płaski pzyżąd i przyłuż go nanie. Gdy wachadełko będzie za nisko to kekko odegnij to do gury tak abyaby zetkneło się z tym przyżądem a jesli będzie za wysoko to zegnij to naduł. jak już to ustawisz to wstaw gaznik spowrotem do pilarki tylko nie zapomnij włożyc membran tak jak były. Pozdrawiam
Witam to że podpisałeś że odbierasz sprawną to nie znaczy że nie masz prawa reklamować.W serwisie nie byłeś w stanie sprawdzić poprawności naprawy.Jeżeli serwis odmówi uznania roszczenia proponuje udać się do lokalnego Rzecznika Praw Konsumęta.
Zrobiliśmy tak jak pisaleś i piła ruszyła to wachadełko było za wysoko. Dziękuje jak kiedyś sie spotkamy to masz browca
Korzystamy z plików cookies w celu zapewnienia prawidłowego funkcjonowania strony internetowej. Zgadzając się na wszystkie pliki cookies pozwolisz nam na dopasowanie treści do Twoich potrzeb podczas dokonywania zakupów na podstawie Twoich preferencji. W zakładce „Ustawienia” możesz dobrowolnie zdecydować, na który typ plików cookies chciałbyś zezwolić. Klikając „Akceptuję”, wyrażasz zgodę na stosowanie ciasteczek zgodnie z ustawieniami Twojej przeglądarki. W dowolnym momencie, możesz dokonać zmiany swojego wyboru klikając opcję „Ustawienia” w Polityce Cookies.
Poniżej możesz sprawdzić, jakie dane zbieramy w ciasteczkach i po co je zbieramy. Nie na wszystkie musisz się zgodzić.
Są niezbędne, by nasza strona działała prawidłowo, dlatego nie możesz z nich zrezygnować. Są wykorzystywane przez podstawowe funkcję strony.
Ciasteczka, które pozwalają na przesyłanie anonimowych danych o zachowaniu użytkowników na stronie. Dzięki temu możemy ulepszać naszą stronę, aby była łatwiejsza w obsłudze.
Ciasteczka, które przechowują informacje o Twoich wybranych ustawieniach i danych dotyczących personalizacji np. rozmiar opony.
Sprawdzamy co przeglądasz i kupujesz na naszej stronie, aby lepiej dopasować do Ciebie reklamy. Dzięki temu możesz zobaczyć te reklamy, które mogą Ci się przydać i być dla Ciebie interesujące.
Możesz zostawić pytanie na czacie, odpowiemy w najbliższym czasie. Nie zapomnij podać swojego adresu email lub telefonu.