Poszukiwania

G
Tadeusz 2009-10-09 00:00

Poszukiwania

Witam odrazu na samym początku powiem oco chodzi. Byłem z moją pilarką stihl ms660 w 3 serwisach, wydałem na remonty już ponad tysiąc zł i nic. Czytałem wiele postów na tym forum które związane są z pilarkami i zainteresował mnie jeden mechanik który jest w wielu tematach i zazwyczaj dobrze doradza. Chodzi o niejakiego Nikosia. Czy ktoś wie gdzie ma serwis i czy by mi pomugł. Prosze o porade.

G
Sławomir Kalinowski 2009-10-09 00:00

Re:Poszukiwania

Witam
Wprawdzie nie jestem P.Nikosiem, ale z klopotami w sprawie pilarki proszę zajrzec do "Feliks i syn" -forum , "FIS" z Kamiennej Góry. Jest to wspaniale forum praktyków. Znajdziesz tam praktycznie wszystkie materiały w temacie pilarek róznych firm oraz podpowiedzi postępowania z pilarkami (naprawy, konserwacja, regulacja, rozkladowki itd).
Polecam , bo wiem,że znajdziesz tam poradę w każdym temacie., a pieniążków szkoda tym bardziej,że trafileś na hm... "fachowców".
pozdrawiam Sławek!

G
Tadeusz 2009-10-10 00:00

Ja tam samemu zato wole się nie zabierać bo może być gorzej:). Znalazłem forum serwisowe i już wiem gdzie ma ten serwis a jeden wysłał mi nawet zdięcie jakiegoś ich spotkania grupowego było ich tam ponad 30 a pan Nikoś chyba najmłodszy ale karzdy go chwalił. Dzięki za pomoc.

G
Niewiadomski.com.pl 2009-10-17 00:00

Zastanów sie nad kupnem nowej pilarki,dałes juz tysiąc zł an naprawy ,wiec nie wiem czy jest sens brnąc w to dalej. Co o tym sądzisz??

1