Nasza strona do poprawnego działania wymaga włączonej obsługi JavaScript. Bez włączonego JavaScriptu nie można korzystać w pełni możliwości sklepu.
Nie naciągaj na olej firmowy. Znam lepszej jakości olej do H i tańszy - ważne aby parametry były a nie dochód H tylko sie liczył
To są narzędzia jednorazowe po gwarancji można wyrzucić na śmietnik
To jest nauczka, by nie kupować badziewia. Tez mam taki kłopot to są narzędzia jednorazowe Pisałem do Niemiec odpisali mi bym kontaktował sie z OBI a OBI...
Firma solidna i prządna. Ze sprzętu, zadowolony i serwis w porządku a myślałem że się wpakowałem w jakieś badziewie.
Zgadzam sie, pracuje zawodowo koszac boboczy drog oraz rowy ze skarpami od czerwca do sierpnia po 12 godzin lacznie z sobotami uzywamy tylko wykaszarek Husqvarna...
Zabieram sie za remont domku dzialkowego chociaz wiem ze pora nie najlepsza. W kazdym razie urlop jest to mozna cos podlubac. W budynku czuje sie wilogoc jak tylko wchodze. Zastanawiam sie ze moge w jakis sposob zmierzyc poziom wiglgoci zeby dobrac do niego odpowiednie matreilay. Nigdy tego nie robilem wiec bede wdzieczny za wsyztskie rady i za polecenie jakiegos dobrego, ale nie zbyt drogiego sprzentu.
Ogólnie jeśli czujesz wilgoć to nie potrzbeny Ci juz ten miernik jak jeśli bardzo chcesz to na pewno dobrty i wprawdzony jest stanleya 0-77-030. A tak od strony technicznej, na pewno zrezygnuj z paneli i innych drewnianych wykonczen, bo zgnije raz dwa.. Proponowal bym posadzki zywicze lub poliuretanowe, ale najlepiej poradzic się jakiegos speca w tej sprawie. Bo ejdnow iem - z wilogcia nie jest lekko
Wilgotność powietrza w pomieszczeniu zmierzysz zwykłym higrometrem z marketu. Moim zdaniem dobór wykończenia zależy również od tego, czy w tym domku będzie zimą ciągłe ogrzewanie. Jeżeli w grę wchodzi położenie podłogi, najtaniej byłoby położyć panele. Pewnie znajdziesz w markecie takie po 15-18zł/m2, Od spodu będzie plastik, od góry drewnopodobna okleina, a w środku paździerz lub MDF zmieszana z klejem. W nich drewna jest jak na lekarstwo, więc możesz zaryzykować. Ja takie panele mam na zewnątrz pod dachem i jest OK. Jeżeli w grę wchodzą nowe posadzki, to nie zapomnij położyć ocieplenia.Pozdr
po czasie dodanie postu i błędach w tekście wnioskuję że jesteś jednym i tą samą osobą - handlowcem amatorem.
Nie wiem czmeu twierdzisz ze sam sobie odpowiadam ale moze to fobia wiekszosci osob na fopurm. szkoda ze dzis nie mozna nawet o nic zapytac. w kazdym razie wezme pod uwage rady goscia bo po odpowiedzi olucha niczego sie nie dowiedzialem
A co do ogrzewania, nie jestem w stanie byc tak codziennie ale raz dwa razy w tygodniu mialem w planach podjechac i rozpalic w piecyku.
Korzystamy z plików cookies w celu zapewnienia prawidłowego funkcjonowania strony internetowej. Zgadzając się na wszystkie pliki cookies pozwolisz nam na dopasowanie treści do Twoich potrzeb podczas dokonywania zakupów na podstawie Twoich preferencji. W zakładce „Ustawienia” możesz dobrowolnie zdecydować, na który typ plików cookies chciałbyś zezwolić. Klikając „Akceptuję”, wyrażasz zgodę na stosowanie ciasteczek zgodnie z ustawieniami Twojej przeglądarki. W dowolnym momencie, możesz dokonać zmiany swojego wyboru klikając opcję „Ustawienia” w Polityce Cookies.
Poniżej możesz sprawdzić, jakie dane zbieramy w ciasteczkach i po co je zbieramy. Nie na wszystkie musisz się zgodzić.
Są niezbędne, by nasza strona działała prawidłowo, dlatego nie możesz z nich zrezygnować. Są wykorzystywane przez podstawowe funkcję strony.
Ciasteczka, które pozwalają na przesyłanie anonimowych danych o zachowaniu użytkowników na stronie. Dzięki temu możemy ulepszać naszą stronę, aby była łatwiejsza w obsłudze.
Ciasteczka, które przechowują informacje o Twoich wybranych ustawieniach i danych dotyczących personalizacji np. rozmiar opony.
Sprawdzamy co przeglądasz i kupujesz na naszej stronie, aby lepiej dopasować do Ciebie reklamy. Dzięki temu możesz zobaczyć te reklamy, które mogą Ci się przydać i być dla Ciebie interesujące.
Możesz zostawić pytanie na czacie, odpowiemy w najbliższym czasie. Nie zapomnij podać swojego adresu email lub telefonu.