Nasza strona do poprawnego działania wymaga włączonej obsługi JavaScript. Bez włączonego JavaScriptu nie można korzystać w pełni możliwości sklepu.
Kiedyś bym polecił ale to co teraz jest w castorama to tragedia nie wytrzymuje nawet pol roku trzyletnia wiertarka lepiej działa niż dwumiesięczną a...
Nie naciągaj na olej firmowy. Znam lepszej jakości olej do H i tańszy - ważne aby parametry były a nie dochód H tylko sie liczył
To są narzędzia jednorazowe po gwarancji można wyrzucić na śmietnik
To jest nauczka, by nie kupować badziewia. Tez mam taki kłopot to są narzędzia jednorazowe Pisałem do Niemiec odpisali mi bym kontaktował sie z OBI a OBI...
Firma solidna i prządna. Ze sprzętu, zadowolony i serwis w porządku a myślałem że się wpakowałem w jakieś badziewie.
Witam Prosze o opinie na temat pił spalinowych dostępnych w Obi. Bizon 3041. Jest w cenie 350zł. Podpisała się pod nią firma Agroma, ale na jej stronie i w google nie ma żadnej informacji o tej pile. Z góry dzieki za każdą informacje.
Bizon,NAC,Einhell,Ryobi,Steel,Harder,Schwartz czyli mydło i powidło - chińskie.A to się zaraz urwie linka rozrusznika,olej nie dochodzi,to znów wycieka.
Ma pytanie jak rozkrecic sprzegło w pile spalinowej Bizon (do rżnięcia drzewa )
Filmik to jedna sprawa,natomiast w instrukcji obsługi powinieneś mieć szczegółowo rozpisaną każdą z poszczególnych części. Poza tym jak wspomnieli Przedmówcy: to nic innego jak chiński wyrób,wiec musisz uwazac.
Co tak krytykujecie Bizona !. ja jestem bardzo zadowolony . Mam Bizona już ponad rok . Leży sobie ładnie w garażu jak nówka .......ładnie wygląda na półce . Leży tak sobie juz prawie rok bo się kółko do rozrusznika wyje....chało ...a paragon wyblakł i gwarancji ni huhu. Zima zaczyna mrozić ,piła leży a ja napier......wszy ogień siekierę wziąłem . Ta przynajmniej pare lat przeleci no chyba ,że trzonek połamie . :))
paragon pokaże się po podgrzaniu w piekarniku
Bizon jest o.k.kosztuje tylko 3,5 koła ja kupiłem agromę chyba też 30 40 i padłem na 6,5koła i pomyślcie jesteście 3 koła do przodu,a że nie chodzi to inna sprawa.
ja mam piłę bizon kupowaną w obi dużo nią tnę drewna i nic się nie popsuło tylko świecę wymieniłem na boschowską bo nie chciała odpalić a tak to większość elementów jest metalowa i nadaje się do długiej pracy jak ktoś nie wierzy to jego sprawa
nie kupie złomu napewno
Post został usunięty w związku z naruszeniem regulaminu forum.
Wiecie morze jaką prowadnice i łańcuch do bizona dokupić i jakiej firmy?
Jestem posiadaczem piły spalinowej Bizon jestem jak najbardziej zadowolony ma 4 lata i co naprawiane bylo to sprzęgło za 10zł i gaznik za 35 zł i śmiga jak głupia wiadomo w domowych potrzebach
Ja tez mam Bizona i ciśnie ino gwizdo. Za ta cene to nie ma nic lepszego. Ino lancuch wyminie bo juz sie zuzyl i bede dalaj cisnal. Dobra pilarka.
MAM BIONA ROK TNIE BARDZO DOBRZE I MALO PALI JRDYNE CO SIADLO TO POMPKA OLEJU KOSZT 9 ZŁ NA ALLEGRO I SWIECE JUZ PIATA ALE SWIECE TO NIE WINA SILNIKA POLECAM TA PILE
Korzystamy z plików cookies w celu zapewnienia prawidłowego funkcjonowania strony internetowej. Zgadzając się na wszystkie pliki cookies pozwolisz nam na dopasowanie treści do Twoich potrzeb podczas dokonywania zakupów na podstawie Twoich preferencji. W zakładce „Ustawienia” możesz dobrowolnie zdecydować, na który typ plików cookies chciałbyś zezwolić. Klikając „Akceptuję”, wyrażasz zgodę na stosowanie ciasteczek zgodnie z ustawieniami Twojej przeglądarki. W dowolnym momencie, możesz dokonać zmiany swojego wyboru klikając opcję „Ustawienia” w Polityce Cookies.
Poniżej możesz sprawdzić, jakie dane zbieramy w ciasteczkach i po co je zbieramy. Nie na wszystkie musisz się zgodzić.
Są niezbędne, by nasza strona działała prawidłowo, dlatego nie możesz z nich zrezygnować. Są wykorzystywane przez podstawowe funkcję strony.
Ciasteczka, które pozwalają na przesyłanie anonimowych danych o zachowaniu użytkowników na stronie. Dzięki temu możemy ulepszać naszą stronę, aby była łatwiejsza w obsłudze.
Ciasteczka, które przechowują informacje o Twoich wybranych ustawieniach i danych dotyczących personalizacji np. rozmiar opony.
Sprawdzamy co przeglądasz i kupujesz na naszej stronie, aby lepiej dopasować do Ciebie reklamy. Dzięki temu możesz zobaczyć te reklamy, które mogą Ci się przydać i być dla Ciebie interesujące.
Możesz zostawić pytanie na czacie, odpowiemy w najbliższym czasie. Nie zapomnij podać swojego adresu email lub telefonu.