Nasza strona do poprawnego działania wymaga włączonej obsługi JavaScript. Bez włączonego JavaScriptu nie można korzystać w pełni możliwości sklepu.
dzień dobry, Chodzi o piłę łańcuchowa Parkside Performance PPKSA40Li (IAN 494217). Gdzie można dostać zdejmowaną część obudowy piły łańcuchowej, tę...
Kiedyś bym polecił ale to co teraz jest w castorama to tragedia nie wytrzymuje nawet pol roku trzyletnia wiertarka lepiej działa niż dwumiesięczną a...
Nie naciągaj na olej firmowy. Znam lepszej jakości olej do H i tańszy - ważne aby parametry były a nie dochód H tylko sie liczył
To są narzędzia jednorazowe po gwarancji można wyrzucić na śmietnik
To jest nauczka, by nie kupować badziewia. Tez mam taki kłopot to są narzędzia jednorazowe Pisałem do Niemiec odpisali mi bym kontaktował sie z OBI a OBI...
szukam opini o tym spszęcie może ktoś tym pracował więcej bardzo jest5em zainteresowany. mój adres artkrip@o2.pl
pilarka ma zamałe obroty ciełem metrowe topole za długo schodziło
pilarka dobrze tnie głowy oraz ręce a takrze nogi
szukam opini o tym spszęcie może ktoś tym pracował więcej bardzo jest5em zainteresowany. mój adres artkrip@o2.pl piła dobra lecz chyba niema tej mocy co pisze utrudniony dostęp do świecy.ciełem topole kloce o średicy 1m szło dobrze.
szukam opini o tym spszęcie może ktoś tym pracował więcej bardzo jest5em zainteresowany. mój adres artkrip@o2.pl piła dobra lecz chyba niema tej mocy co pisze utrudniony dostęp do świecy.ciełem topole kloce o średicy 1m szło dobrze. jednak gdy piła śię dotarła rżnie ładnie sama wchodzi w drzewo. trochę są problemy naciągim łańcucha nieraz się zatnie.
dalej posiadam tą piłe troche są problemy z ustawieniem obrotów ale jak się rozgrzeje to idzie,czy to problem gaznika albo naciongu łańcucha,bo spadaja obroty
Ta pilarka napewno nie ma tej mocy!!mam inna pilarke znanej firmy o wiele mniejsza i tnie 5 razy lepiej od tej!Ciągłe problemy z obrotami za długa i nieporęczna prowadnica duże spalanie!!!Dużo huku mało efektów!!Lepiej kupic mniejszą pilarkkkkkkę s lub h i miec święty spokój!!Nie polecam tego sprzętu!!Wiem co piszę bo zajmuje sięwycinką drzew!!Pozdrawiam
Karolu, piszesz o pilarkach "s" i "h" - nie jestem wtajemniczony w te skróty. Domyślam się, że chodzi o niemieckiego Sti... i szwedzkiego Husq... Przyznam szczerze, że od jakiegoś czasu jestem ciekaw jakiejś tańszej pilarki o przyzwoitej mocy - min. 3 KM. Wcześniej mieliśmy "s" 023 - trochę za słaba jak dla nas i teraz po bodajże 13-tu latach pracy rozsypała się na dobre - nie warto naprawiać. Ten Homelite z opisu mi pasuje, cena jest super! tylko informacji o tym co to takiego miałem nie za wiele. Z tego co piszesz wygląda, że cena tego Homelite w pełni odzwierciedla jej możliwości, czyli po prostu lipa i szkoda sobie głowę zawracać. Czy potwierdzasz? Możesz nieco bliżej opisać tego Homelite, najlepiej w porównaniu z jakąś dobrze znaną "s" lub "h" :-) Pozdrawiam Jaca
naprawiam rózne piarki chyba juz niema nic gorszego od homelite
W sklepie i serwisie jednocześnie sprzedawca miał jeden model Stihla (dla reklamy), Makitę (dolmar) -profi, Oleo-mac - amatorskie, Echo (profi) i Shindaiwę(profi). Kupiłem tą ostatnią(3,2KM, model 446), gdyż i tak będzie ją serwisował więc sprzęt wadliwy przysporzyłby mu więcej kłopotu niż pożytku. Nie polecam zakupu takich urządzeń w halach chyba że masz upatrzony model a cena atrakcyjniejsza. Homelite to marka chyba z USA ale zanim zakupiłem Shindaiwę (też popularna w USA - fora internetowe) przewertowałem z tysiąc postów. Wnioski: jeśli piła to tylko marki ww. a jeśli o mocy ok. 3 KM to musi kosztować od 1200 - do 1500. Marka nie jest na tyle ważna byle serwis był fachowy i blisko. A do powyższych marek można doliczyć jedynie tylko Stihla i HSQ. Jak zapłacisz mniej to albo wyrzucisz za chwilę na śmietnik albo poznasz dokładnie drogę do serwisu. Shindiwa pracuje na razie dopiero 6 miesiąc (ok. 30 godzin) ale jest ok.
to ciekawostka...jak można po marce oceniać czy jest profesjonalna czy amatorska??? makita?? prof??? śmiech na sali...makita robi dobre elektro-narzędzia pilami i kosami zepsuła sobie opinie...echo?? wtf?? zabawka marketowa.. stihl i husq są drogie w zakupie jak i w naprawie, a psują sie tak samo jak inne.. oleo-mac amatorski..ciekawe..947 3,15 konia piła nie do zaj***** tak samo jak alpina np 460 lub 510...95% "reklamacji" to jest tylko nieznajomoiść instrukcji obsługi...pozostałe 5% sa to wady fabryczne i montażowe...wiem to z doświadczenia bo pracuje w serwisie od lat...pozdrawiam
jestem w posiadaniu pilarki o dzwiecznej nazwie j/w i nie polecam jaj zakupu gdyz nie jest dobrym produktem jast zbyt slaba na ta ilosc km jak pdaja i zbyt wolno tnie drewno mimo nowego lancucha nie nadaje sie do ciezkich prac wycinkowych jedynie do obcinania galazek nie plecam
A wczoraj ćiełem sosne o grubośći 1metra tym homelaitem poszła pomału
Korzystamy z plików cookies w celu zapewnienia prawidłowego funkcjonowania strony internetowej. Zgadzając się na wszystkie pliki cookies pozwolisz nam na dopasowanie treści do Twoich potrzeb podczas dokonywania zakupów na podstawie Twoich preferencji. W zakładce „Ustawienia” możesz dobrowolnie zdecydować, na który typ plików cookies chciałbyś zezwolić. Klikając „Akceptuję”, wyrażasz zgodę na stosowanie ciasteczek zgodnie z ustawieniami Twojej przeglądarki. W dowolnym momencie, możesz dokonać zmiany swojego wyboru klikając opcję „Ustawienia” w Polityce Cookies.
Poniżej możesz sprawdzić, jakie dane zbieramy w ciasteczkach i po co je zbieramy. Nie na wszystkie musisz się zgodzić.
Są niezbędne, by nasza strona działała prawidłowo, dlatego nie możesz z nich zrezygnować. Są wykorzystywane przez podstawowe funkcję strony.
Ciasteczka, które pozwalają na przesyłanie anonimowych danych o zachowaniu użytkowników na stronie. Dzięki temu możemy ulepszać naszą stronę, aby była łatwiejsza w obsłudze.
Ciasteczka, które przechowują informacje o Twoich wybranych ustawieniach i danych dotyczących personalizacji np. rozmiar opony.
Sprawdzamy co przeglądasz i kupujesz na naszej stronie, aby lepiej dopasować do Ciebie reklamy. Dzięki temu możesz zobaczyć te reklamy, które mogą Ci się przydać i być dla Ciebie interesujące.
Możesz zostawić pytanie na czacie, odpowiemy w najbliższym czasie. Nie zapomnij podać swojego adresu email lub telefonu.