Piła Spalinowa- Prosze o pomoc

G
papamorgana 2009-10-13 00:00

Piła Spalinowa- Prosze o pomoc

Witam ! Mam w piłę spalinową ale kompletnie sie nie znam na tym. Piszę na niej : Sears CraftsMan ChainSaw 16-in.Bar, 2.2 Cubic Inches. Problem w tym, że niema przy niej tarczy i łacucha i chciałbym się dowiedzieć za ile ją można opchnąć i czy można dokupic do niej tarcze. Bardzo proszę o pomoc.
Pozdrawiam

G
J K 2009-10-13 00:00

Re:Piła Spalinowa- Prosze o pomoc

Ja też nie znam się na piłach, ale intuicja mi podpowiada, że opchniesz ją za 100 tysięcy lub więcej. Tarcze znajdziesz bez problemu: do cięcia, szlifowania, polerowania, a nawet do czegoś jeszcze. Sugeruję także, żebyś o narzędzia spalinowe pytam w odpowiednim dziale, bo coś mi się wydaje, że Twoją maszynkę trudno będzie zaliczyć do elektronarzędzi.

G
Sławomir Kalinowski 2009-10-13 00:00

Sears marka raczej trochę u nas egzotyczna. CraftsMan takie piły mozna spotkac na targowiskach, nie widziałem w sklepie, więc serwis raczej chyba problematyczny. Nie spodziewaj się wielkich pieniędzy za piłę bez prowadnicy i łańcucha, tym bardziej ,że nic nie piszesz o jej sprawnosci.
Popytaj na forum "FiS" z Kamiennej Gory
pozdrawiam Sławek

G
Gość_1 2009-10-14 00:00

Jeśli nie wiesz co z nią zrobić, ja chętnie od Ciebie ją odkupię. Podaj cenę za jaką ją kupiłeś. Jeśli będzie mi odpowiadała dam Ci znak. A na przyszłość kup sobie znaną i lubianą markę.

G
Rafał 2009-10-14 00:00

gg: 4434096
e-mail: papamorgana@gmail.com

G
Niewiadomski.com.pl 2009-10-17 00:00

Możesz dokupic do niej tarcze i bedziesz miał sprawna wiertarke. Poszukaj w sklepach stacjonarnych lub internetowych. Jeśli dobrze sie sprawuje to nie widze sensu sprzedawac jej.

1