Nasza strona do poprawnego działania wymaga włączonej obsługi JavaScript. Bez włączonego JavaScriptu nie można korzystać w pełni możliwości sklepu.
Firma solidna i prządna. Ze sprzętu, zadowolony i serwis w porządku a myślałem że się wpakowałem w jakieś badziewie.
Zgadzam sie, pracuje zawodowo koszac boboczy drog oraz rowy ze skarpami od czerwca do sierpnia po 12 godzin lacznie z sobotami uzywamy tylko wykaszarek Husqvarna...
Mam wiertarke akum.Mac Allister ale padły skumulatory. Nie moge dokupić bo wypuścili na rynek nowsze wersje wkrętarek i nowe ulumulatory nie pasują.Starych...
posiadam parkside 1500w z uszkodzonym uchwytem sds a reszta jest sprawna , proponuję sprzedarz swojego lub odkupienie Twojego jaka jest Twoja decyzja?Ten nick to...
Sprzęt kiepski serwis jeszcze gorszy. Miałem obcinarka do gałęzi gdy się zepsuła po gwarancji serwis nie posiadał już do niej części. Od roku używam...
Hej , pila i moze jest chinskiej produkcji i oczywiscie materialu uzyte do jej produkcji sa gorszej jakosci niz w pilarkach "firmowych" jednakze moim zdaniej pilarka nac sps 01-52 ktora posiadam w niczym nie ustepuje pile sthil ms250 ktora posiada moj kuzyn , razem z nim tniemy bale o srednicy max 50cm , na klocki 25cm . Piła sthila owszem jest lzejsza okolo 1,5 kg , jest tez 3 razy drozsza , niby firmowa po regulacji gaznika , ( nowa ma 2 miesiace) i odpalic ja to koszmar czasem i 20 pociagniec zanim zaskoczy , dla porownania nac max 3 pociagniecia , dla niedowiarkow mam nagrany film jak pilarki pracuja , uwazam ze w pilarce nac lancuch jest lepszy niz w sthil ms250 , nac ma metalowy karter , sthil plastikowy , ja w moim nac'u mam zebatke plywajaca , sthil ma zespolona z bebnem , ktory jest w srodku co za tym idzie odbiera wiecej ciepla z kartera szybciej sie zurzywa , leca w niej uszczelniacze , takze nie zawsze firmowka musi byc lepsza , chociaz nie sadze ze [pilarka sthil w wielu kwestiach przewyzsza pilarke nac
Używam pilarki Nac , tej 3,5 Konnej od d lat i przecięła już około 60 m3 drewna. Używamy ją w parze z makitą która kosztowała ponad 1000zł i już było naprawiane sprzęgło kilka razy, w nac-u nic się nie dzieje. Polecam tę pilarkę z czystym sumieniem. Posiadam jeszcze kosę spalinową tej firmy (posiada silnik 1.9 KM od Kawasaki) kosiarkę elektryczną 1800W na kołach łożyskowanych z regulowanym podwoziem (rewelacja) całą metalową i jeszcze pilarkę elektryczną 2000W. Produkty tej marki są naprawdę niezawodne. a do tego maja naprawdę dobrą cenę. Pozdrawiam
w tej chwili nie ma różnicy pomiędzy firmowymi a chińszczyzną chyba że kupicie profesjonalną pilarkę bo renomowane firmy korzystają z podzespołów wyprodukowanych w chinach.jedynym wyjątkiem jest dolmar wiem bo pracuję w tej branży w niemczech jeżeli macie kasę to przepłacajcie.
rafales ale piły elektrycznej k...a nie wezmiesz do lasu
Wczoraj dostałem w prezencie piłę łańcuchową spalinową firmy German Power. Model MS 440. Może mi ktoś powiedzieć , co to za firma i czy produkuje dobrej jakości pilarki?
witam możne ktoś napisze co z tym wyciekającym olejem co na to serwis
witam ja kupiłem taką piłe i rozwaliło misie sprzęgło nie wiem co zrobić w serwisie stihll powiedzieli ze w polsce nie ma do tych pił zadnych części ponieważ to chińska pilarka.
jeszcze raz odnosnie tej pilarki, gdzie mozna dostac do niej czesci ? np lancuch ...
Również chciałbym bardzo wiedzieć...
Jesli chodzi o elementy: gwiazda napędowa, kółko plywajace, sprzęgiełko, bęben sprzęgła , prowadnica to są standardowe np: z Oregona, Wndsora Carltona i innych więc nie ma tutaj niczego co nie można kupić w każdym sklepie z pilarkami. natomiast trzeba wiedzieć co się kupuje; wiec typ łańcucha, i jego długość. Gdzie to będzie napisane.np. w instrukcji obsługi, zresztą możesz zabrać wymieniany element do sklepu i tam dobrać..... pozdro Slawek
Witam, a ileż może palić przy zbiorniku na paliwo o pojemności 520 ml? Kolega mówi, że na zbiorniku w modelu SPS 02-45 pracuje około 30 minut. Oczywiście zależy to od ostrości łańcucha , twardości drewna, umiejętności obsługującego itp. Ale i tak chyba jest tyle co nic w porównaniu ze sprzętem elektrycznym, który w kosztach obsługi jest dużo droższy. Niech wyrzuci te piłę i kupi Stihl'a albo inną dobrą markę! Stihl Pali dwa razy mniej! Poważnie! Może ma coś nie tak z piłą? Stihl chlapnie więcej oleju, bo zazwyczaj nalewając paliwa, leje też olej do łańcucha. Wydaje się mi, że pali równo jedno i drugie
Witam, a ileż może palić przy zbiorniku na paliwo o pojemności 520 ml? Kolega mówi, że na zbiorniku w modelu SPS 02-45 pracuje około 30 minut. Oczywiście zależy to od ostrości łańcucha , twardości drewna, umiejętności obsługującego itp. Ale i tak chyba jest tyle co nic w porównaniu ze sprzętem elektrycznym, który w kosztach obsługi jest dużo droższy.
kupiłem sthila , 2 lata i szmelc, a nac nie zawodny
napisz czy ten nac to niezawodny czy zawodny ..... nie ..... i jak to rozumieć.. pozdro sławek 1
kupiłem naca sps02-45 i wogole nie chce sie odpalic . iskra jest paliwo jest olej jest a tu lipa mozna ciągnąc i ciągnąc i tak nie zapala ... taka plama nawet jej 1 raz nie zdązyłem uruchomic i juz cos nie tak
Korzystamy z plików cookies w celu zapewnienia prawidłowego funkcjonowania strony internetowej. Zgadzając się na wszystkie pliki cookies pozwolisz nam na dopasowanie treści do Twoich potrzeb podczas dokonywania zakupów na podstawie Twoich preferencji. W zakładce „Ustawienia” możesz dobrowolnie zdecydować, na który typ plików cookies chciałbyś zezwolić. Klikając „Akceptuję”, wyrażasz zgodę na stosowanie ciasteczek zgodnie z ustawieniami Twojej przeglądarki. W dowolnym momencie, możesz dokonać zmiany swojego wyboru klikając opcję „Ustawienia” w Polityce Cookies.
Poniżej możesz sprawdzić, jakie dane zbieramy w ciasteczkach i po co je zbieramy. Nie na wszystkie musisz się zgodzić.
Są niezbędne, by nasza strona działała prawidłowo, dlatego nie możesz z nich zrezygnować. Są wykorzystywane przez podstawowe funkcję strony.
Ciasteczka, które pozwalają na przesyłanie anonimowych danych o zachowaniu użytkowników na stronie. Dzięki temu możemy ulepszać naszą stronę, aby była łatwiejsza w obsłudze.
Ciasteczka, które przechowują informacje o Twoich wybranych ustawieniach i danych dotyczących personalizacji np. rozmiar opony.
Sprawdzamy co przeglądasz i kupujesz na naszej stronie, aby lepiej dopasować do Ciebie reklamy. Dzięki temu możesz zobaczyć te reklamy, które mogą Ci się przydać i być dla Ciebie interesujące.
Możesz zostawić pytanie na czacie, odpowiemy w najbliższym czasie. Nie zapomnij podać swojego adresu email lub telefonu.