Nasza strona do poprawnego działania wymaga włączonej obsługi JavaScript. Bez włączonego JavaScriptu nie można korzystać w pełni możliwości sklepu.
Kiedyś bym polecił ale to co teraz jest w castorama to tragedia nie wytrzymuje nawet pol roku trzyletnia wiertarka lepiej działa niż dwumiesięczną a...
Nie naciągaj na olej firmowy. Znam lepszej jakości olej do H i tańszy - ważne aby parametry były a nie dochód H tylko sie liczył
To są narzędzia jednorazowe po gwarancji można wyrzucić na śmietnik
To jest nauczka, by nie kupować badziewia. Tez mam taki kłopot to są narzędzia jednorazowe Pisałem do Niemiec odpisali mi bym kontaktował sie z OBI a OBI...
Firma solidna i prządna. Ze sprzętu, zadowolony i serwis w porządku a myślałem że się wpakowałem w jakieś badziewie.
mam pytanko ..jestem zainteresowany pila sp.ryobi slyszalem o modelu RCS4446C2 I PODOBNO dosc dobrze sie sprawoje ...macie jakies opinie co do tego modelu?
Daj sobie spokój z taką piłą to jest sprzęt dla marketów części póżniej nawet banalną zapalarkę nie wiem gdzie znajdziesz podobnie kiedyś było z Macullochem szajs jakich mało .
Odpuść sobie zakup piły spalinowej Ryobi. Zrobiłem ten błąd i po dwóch godzinach pracy nawaliła. Złozyłem reklamacje a serwis odpowiedział, że zatarty silnik z mojej winy - zbyt uboga mieszanka. Kiedy ja wlałem zgodnie z przykazaniem odpowiednią ilość oleju do paliwa lecz teraz udowodnij, że tak było. Pozostaje tylki droga sądowa.
A patrzyłeś w sklepach internetowych?? Zgadzam się z opinią,że jeśli kupisz piłę z marketu to będziesz miał same problemy.
tak samo jak sie nagrzeje nie schodzi z wolnych obrotow a po krotkim pilowaniu trzeba ostrzyc lancuch, ODRADZAM ZAKUP TEKO PLATIKU
Witam. Od dziś jestem posiadaczem piły spalinowej nac 02-45. Po rozpakowaniu i złożeniu wszystkiego do kupy mialem problem z odpaleniem piły. Odpaliła po godzinie szarpania. Wyciąłem małe drzewko, wypaliłem zbiornik paliwa, i po zalaniu następnego znów problem z odpaleniem. Co robie nie tak że mam taki problem?
Jacku , nie powinno tak być jak opisujesz, ze godzinę szarpania i uruchamiasz piłę. Po pierwsze piła powinna być uruchomiona w sklepie, a po drugie to zwróć się do sklepu o pomoc a w ostateczności oddaj piłę - powód brak możliwości uruchomienia jako niezgodność towaru z umową.. Slawek1
Korzystamy z plików cookies w celu zapewnienia prawidłowego funkcjonowania strony internetowej. Zgadzając się na wszystkie pliki cookies pozwolisz nam na dopasowanie treści do Twoich potrzeb podczas dokonywania zakupów na podstawie Twoich preferencji. W zakładce „Ustawienia” możesz dobrowolnie zdecydować, na który typ plików cookies chciałbyś zezwolić. Klikając „Akceptuję”, wyrażasz zgodę na stosowanie ciasteczek zgodnie z ustawieniami Twojej przeglądarki. W dowolnym momencie, możesz dokonać zmiany swojego wyboru klikając opcję „Ustawienia” w Polityce Cookies.
Poniżej możesz sprawdzić, jakie dane zbieramy w ciasteczkach i po co je zbieramy. Nie na wszystkie musisz się zgodzić.
Są niezbędne, by nasza strona działała prawidłowo, dlatego nie możesz z nich zrezygnować. Są wykorzystywane przez podstawowe funkcję strony.
Ciasteczka, które pozwalają na przesyłanie anonimowych danych o zachowaniu użytkowników na stronie. Dzięki temu możemy ulepszać naszą stronę, aby była łatwiejsza w obsłudze.
Ciasteczka, które przechowują informacje o Twoich wybranych ustawieniach i danych dotyczących personalizacji np. rozmiar opony.
Sprawdzamy co przeglądasz i kupujesz na naszej stronie, aby lepiej dopasować do Ciebie reklamy. Dzięki temu możesz zobaczyć te reklamy, które mogą Ci się przydać i być dla Ciebie interesujące.
Możesz zostawić pytanie na czacie, odpowiemy w najbliższym czasie. Nie zapomnij podać swojego adresu email lub telefonu.