pila spalinowa

G
piotr 2010-01-30 21:08

pila spalinowa

mam pytanko ..jestem zainteresowany pila sp.ryobi slyszalem o modelu RCS4446C2 I PODOBNO dosc dobrze sie sprawoje ...macie jakies opinie co do tego modelu?

G
Wicio 2010-02-02 21:40

Re:pila spalinowa

Daj sobie spokój z taką piłą to jest sprzęt dla marketów części póżniej nawet banalną zapalarkę nie wiem gdzie znajdziesz podobnie kiedyś było z Macullochem szajs jakich mało .

G
Wiktor 2010-03-08 21:22

Odpuść sobie zakup piły spalinowej Ryobi. Zrobiłem ten błąd i po dwóch godzinach pracy nawaliła. Złozyłem reklamacje a serwis odpowiedział, że zatarty silnik z mojej winy - zbyt uboga mieszanka. Kiedy ja wlałem zgodnie z przykazaniem odpowiednią ilość oleju do paliwa lecz teraz udowodnij, że tak było. Pozostaje tylki droga sądowa.

G
Luminar 2010-03-12 17:39

A patrzyłeś w sklepach internetowych?? Zgadzam się z opinią,że jeśli kupisz piłę z marketu to będziesz miał same problemy.

G
monrem 2010-04-28 01:23

Re: pila spalinowa

tak samo jak sie nagrzeje nie schodzi z wolnych obrotow a po krotkim pilowaniu trzeba ostrzyc lancuch, ODRADZAM ZAKUP TEKO PLATIKU

G
Jacek 2010-04-28 22:10

Witam. Od dziś jestem posiadaczem piły spalinowej nac 02-45. Po rozpakowaniu i złożeniu wszystkiego do kupy mialem problem z odpaleniem piły. Odpaliła po godzinie szarpania. Wyciąłem małe drzewko, wypaliłem zbiornik paliwa, i po zalaniu następnego znów problem z odpaleniem. Co robie nie tak że mam taki problem?

G
Sławek1 2010-04-30 09:16

Jacku , nie powinno tak być jak opisujesz, ze godzinę szarpania i uruchamiasz piłę.
Po pierwsze piła powinna być uruchomiona w sklepie, a po drugie to zwróć się do sklepu o pomoc a w ostateczności oddaj piłę - powód brak możliwości uruchomienia jako niezgodność towaru z umową..
Slawek1

1