Nasza strona do poprawnego działania wymaga włączonej obsługi JavaScript. Bez włączonego JavaScriptu nie można korzystać w pełni możliwości sklepu.
Kiedyś bym polecił ale to co teraz jest w castorama to tragedia nie wytrzymuje nawet pol roku trzyletnia wiertarka lepiej działa niż dwumiesięczną a...
Nie naciągaj na olej firmowy. Znam lepszej jakości olej do H i tańszy - ważne aby parametry były a nie dochód H tylko sie liczył
To są narzędzia jednorazowe po gwarancji można wyrzucić na śmietnik
To jest nauczka, by nie kupować badziewia. Tez mam taki kłopot to są narzędzia jednorazowe Pisałem do Niemiec odpisali mi bym kontaktował sie z OBI a OBI...
Firma solidna i prządna. Ze sprzętu, zadowolony i serwis w porządku a myślałem że się wpakowałem w jakieś badziewie.
Witam. Jestem nowym na forum wiec prosze o wyrozumialosc... Posiadam pilarke spalinowa SOLO 644 i mam z nia pewien problem. Pila zostala na zime odstawiona i nie odpalana, i na wiosne chcialem opalic i troche pocicac a tu klapa. Pila ani nie drgnie... :( W po dobrych 20 min probowania zapalenia jej sprawidzilem, ze moze swieca jest zala... A tu sie okazalo ze prawdopodobnie gaznik nie podaje mieszanki... :( Dodam ze pila nie jest nowa... ma juz kila latek... Oraz byla wczesniej naprawiana i zostal wymieniony gaznik i wstawionu od Husqwarny ( nie pamietam jaka to byla przyczyna)... Czy to wina gaznika ? Czy innych czesci ? Jak to sprawdzic ? Mam nadzieje ze ktos bedzie znal odpowiedz na moje pytanie. Pozdrawiam Johnycompl
Hej! Najprościej jest wymienić membrany w gażniku,cena kompletu w zależności od modelu to ok 40-50zł,przy okazji można przedmuchać gażnik powietrzem.Da się to zrobić samemu. Ale najpierw sprawdż czy jest iskra. Odrobina paliwa wlana bezpośrednio do gażnika powinna uruchomić piłe,jednak to nie rozwiązuje problemu.Jeśli wciąż nie daje się uruchomić,sprawdż czy nie jest zatarty tłok-odkręć tłumik,zobaczysz od razu stan tłoka.Jeśli to nie pomoże,pisz,pomyślimy co dalej.
Niewczas po co Ty się tu w ogóle oszuście wypowiadasz? rafal_740129 podobno miałeś sobie COŚ zrobić, a jakoś całkiem nieźle funkcjonujesz! Teraz szukasz taniej rozrywki w necie????
kurw@ o co tu chodz?
może być tłok za tarty lub sylinber sprawić czy ma kompresje jak nie ma to jest zatarty silnik
wymień uszczelki pży gaźniku i przedmuchaj gaźnik i to powino pomóc
spradź gażnik filtr paliwa cylinder i szczelność
Post został usunięty w związku z naruszeniem regulaminu forum.
Korzystamy z plików cookies w celu zapewnienia prawidłowego funkcjonowania strony internetowej. Zgadzając się na wszystkie pliki cookies pozwolisz nam na dopasowanie treści do Twoich potrzeb podczas dokonywania zakupów na podstawie Twoich preferencji. W zakładce „Ustawienia” możesz dobrowolnie zdecydować, na który typ plików cookies chciałbyś zezwolić. Klikając „Akceptuję”, wyrażasz zgodę na stosowanie ciasteczek zgodnie z ustawieniami Twojej przeglądarki. W dowolnym momencie, możesz dokonać zmiany swojego wyboru klikając opcję „Ustawienia” w Polityce Cookies.
Poniżej możesz sprawdzić, jakie dane zbieramy w ciasteczkach i po co je zbieramy. Nie na wszystkie musisz się zgodzić.
Są niezbędne, by nasza strona działała prawidłowo, dlatego nie możesz z nich zrezygnować. Są wykorzystywane przez podstawowe funkcję strony.
Ciasteczka, które pozwalają na przesyłanie anonimowych danych o zachowaniu użytkowników na stronie. Dzięki temu możemy ulepszać naszą stronę, aby była łatwiejsza w obsłudze.
Ciasteczka, które przechowują informacje o Twoich wybranych ustawieniach i danych dotyczących personalizacji np. rozmiar opony.
Sprawdzamy co przeglądasz i kupujesz na naszej stronie, aby lepiej dopasować do Ciebie reklamy. Dzięki temu możesz zobaczyć te reklamy, które mogą Ci się przydać i być dla Ciebie interesujące.
Możesz zostawić pytanie na czacie, odpowiemy w najbliższym czasie. Nie zapomnij podać swojego adresu email lub telefonu.