Nasza strona do poprawnego działania wymaga włączonej obsługi JavaScript. Bez włączonego JavaScriptu nie można korzystać w pełni możliwości sklepu.
Nie naciągaj na olej firmowy. Znam lepszej jakości olej do H i tańszy - ważne aby parametry były a nie dochód H tylko sie liczył
To są narzędzia jednorazowe po gwarancji można wyrzucić na śmietnik
To jest nauczka, by nie kupować badziewia. Tez mam taki kłopot to są narzędzia jednorazowe Pisałem do Niemiec odpisali mi bym kontaktował sie z OBI a OBI...
Firma solidna i prządna. Ze sprzętu, zadowolony i serwis w porządku a myślałem że się wpakowałem w jakieś badziewie.
Zgadzam sie, pracuje zawodowo koszac boboczy drog oraz rowy ze skarpami od czerwca do sierpnia po 12 godzin lacznie z sobotami uzywamy tylko wykaszarek Husqvarna...
Witam. Jestem nowy na forum i mam zamiar kupić pierwszą pilarkę = jestem zielony w temacie. Patrząc na opisy na necie to stosunkiem ceny do ewentualnych osiągów wygrywa partner 351 XT - ale jest to zdanie człowieka który się nie zna, znaczy sie mnie. Macie może może jakieś sugestie lub opinie na temat tego modelu? piła ma służyć do ciecia drewna na opał i innych przyogródkowych manewrów. Z góry dzięki serdeczne za pomoc.
proponuje post: http://www.narzedzia.com.pl/Forum/pilarka-PARTNER-9384.html
Witaj nie wiem czy to jeszcze aktualne ale ja mam taką pilarkę i powiem tylko tyle. Przygotuj się na wymianę sprężyn amortyzujących ja na 4 lata użytkowania raz musiałem wymieniać. Ma skłonność do gaszenia się na wolnych obrotach podobno nie każdy model ale mój miał i znajomego też. A co najważniejsze DBAJ O PRAWIDŁOWĄ MIESZANKĘ PALIWA tak jak zalecają do mojej lali chyba za mało oleju i zatarła się biedaczka. Podsumowując dobry sprzęt za przystępną cenę.
Kup pilarkę o mocy powyżej 2KM ( 2-2,6KM), żadnej chininy. Mylę , że chcąc się posługiwać pilarką przez parę.... więc dołóż parę złotych i kup coś porządniejszego. Sąsiad kupił jako pierwszą piłę sthila 017 - używał 2 lata, następnie Ikrę ( wersję twojego wyboru) i używał 2 lata . Wydal na to 1300złotych i następny zakup to już Sthil MS230. Pieniądze z poprzednich zakupów to wyrzucenie ich na śmietnik. Gdyby kupił od razu 023 to by uzywał jej do tej pory bez nerwów i kosztów!!!! Przemyśl zakup i pamiętaj - tanie mięso psi jedzą!!!!! Slawek
witam. ja używam pilarki husqwarna 357xpg i 365xp. nie są to może mocne pilarki ale dość trwałe i niedrogie jak dla początkujących to dadzą rade
Korzystamy z plików cookies w celu zapewnienia prawidłowego funkcjonowania strony internetowej. Zgadzając się na wszystkie pliki cookies pozwolisz nam na dopasowanie treści do Twoich potrzeb podczas dokonywania zakupów na podstawie Twoich preferencji. W zakładce „Ustawienia” możesz dobrowolnie zdecydować, na który typ plików cookies chciałbyś zezwolić. Klikając „Akceptuję”, wyrażasz zgodę na stosowanie ciasteczek zgodnie z ustawieniami Twojej przeglądarki. W dowolnym momencie, możesz dokonać zmiany swojego wyboru klikając opcję „Ustawienia” w Polityce Cookies.
Poniżej możesz sprawdzić, jakie dane zbieramy w ciasteczkach i po co je zbieramy. Nie na wszystkie musisz się zgodzić.
Są niezbędne, by nasza strona działała prawidłowo, dlatego nie możesz z nich zrezygnować. Są wykorzystywane przez podstawowe funkcję strony.
Ciasteczka, które pozwalają na przesyłanie anonimowych danych o zachowaniu użytkowników na stronie. Dzięki temu możemy ulepszać naszą stronę, aby była łatwiejsza w obsłudze.
Ciasteczka, które przechowują informacje o Twoich wybranych ustawieniach i danych dotyczących personalizacji np. rozmiar opony.
Sprawdzamy co przeglądasz i kupujesz na naszej stronie, aby lepiej dopasować do Ciebie reklamy. Dzięki temu możesz zobaczyć te reklamy, które mogą Ci się przydać i być dla Ciebie interesujące.
Możesz zostawić pytanie na czacie, odpowiemy w najbliższym czasie. Nie zapomnij podać swojego adresu email lub telefonu.