Nasza strona do poprawnego działania wymaga włączonej obsługi JavaScript. Bez włączonego JavaScriptu nie można korzystać w pełni możliwości sklepu.
Kiedyś bym polecił ale to co teraz jest w castorama to tragedia nie wytrzymuje nawet pol roku trzyletnia wiertarka lepiej działa niż dwumiesięczną a...
Nie naciągaj na olej firmowy. Znam lepszej jakości olej do H i tańszy - ważne aby parametry były a nie dochód H tylko sie liczył
To są narzędzia jednorazowe po gwarancji można wyrzucić na śmietnik
To jest nauczka, by nie kupować badziewia. Tez mam taki kłopot to są narzędzia jednorazowe Pisałem do Niemiec odpisali mi bym kontaktował sie z OBI a OBI...
Firma solidna i prządna. Ze sprzętu, zadowolony i serwis w porządku a myślałem że się wpakowałem w jakieś badziewie.
Witam, potrzebna do opalenia drzwi w mieszkaniu (szt 6) kaloryfera, a potem pewnie do termokurczy i innych amatorskich prac. Nie chce jakiegoś najgorszego ścierwa, ale im tańsza tym lepiej ;) upatrzyłem takie modele: 1. Celma OP2000 2000W - 90zł, gw d2d, dysze + walizka ,niby Polska (pewnie części China) http://celma.com.pl/produkty/opalarka-op-2000 2. Skil 8004 2000W - 164zł, gw d2d, dysze + walizka, płynna regulacja temperatury + regulacja przepływu powietrza, ogumiony uchwyt, nawet wyświetlacz ma ;) http://www.skileurope.com/pl/pl/diyocs/Elektronarzędzia/1199/1023/opalarki/opalarka 3. STEINEL HL1400S lub HL1610S, 127zł/145zł, znana i podobno dobra firma, ale niskie modele bez akcesoriów, koszt dysz spory (sztuka 30-40zł) regulacja ograniczona ja w Celmie. 4. Skil Masters 8005 (Skil z seri pro) licytacja pewnie ok 180zł http://mistama.com/opalarka-8005-skil-masters-torba-4-dysze.html 5. MAKITA HG550V - uzywana, pewnie z 200zł http://www.makita.sklep.pl/opalarka-makita-hg550vk-p-179.html Skil (tańszy) pod względem możliwości najlepszy, ale może być najmniej wytrzymały, Celma to była dobra w PRL-u gdy miały licencje Boscha, Steinel ma dobrą opinię, ale drogi i też gdzieś w Rumunii robiony. :( Makita pewnie najlepsza, ale brak gw i używana = duże ryzyko.
Witam Jako sprzedawca mogę polecić opalarkę firmy Celma. Sprzęt z dobrym wyposażeniem i dobrą ceną. Koszt w naszym sklepie to niecałe 90,00 zł Jak na skalę sprzedaży - w tym sezonie ok 100 sztuk - nie doszły do nas od klientów informacji o usterkach tego sprzętu. Co do pozostałych sprzętów to odradzam używaną Makitę, niższy model HG5012K można kupić już za ok 210,00 zł. Z pozostałych firm jeszcze godną jest polecenia STEINEL - zajmują się typowo opalarkami, robią je dla boscha a co za tym idzie pewnie i dla SKLA.
Opalarka Celmy fajna, dobra i tania! Nie wiem, czy jeszcze ją mają bo ostatnio nie widziałem, ale warta zakupu, zwłaszcza za tą cenę!
Korzystamy z plików cookies w celu zapewnienia prawidłowego funkcjonowania strony internetowej. Zgadzając się na wszystkie pliki cookies pozwolisz nam na dopasowanie treści do Twoich potrzeb podczas dokonywania zakupów na podstawie Twoich preferencji. W zakładce „Ustawienia” możesz dobrowolnie zdecydować, na który typ plików cookies chciałbyś zezwolić. Klikając „Akceptuję”, wyrażasz zgodę na stosowanie ciasteczek zgodnie z ustawieniami Twojej przeglądarki. W dowolnym momencie, możesz dokonać zmiany swojego wyboru klikając opcję „Ustawienia” w Polityce Cookies.
Poniżej możesz sprawdzić, jakie dane zbieramy w ciasteczkach i po co je zbieramy. Nie na wszystkie musisz się zgodzić.
Są niezbędne, by nasza strona działała prawidłowo, dlatego nie możesz z nich zrezygnować. Są wykorzystywane przez podstawowe funkcję strony.
Ciasteczka, które pozwalają na przesyłanie anonimowych danych o zachowaniu użytkowników na stronie. Dzięki temu możemy ulepszać naszą stronę, aby była łatwiejsza w obsłudze.
Ciasteczka, które przechowują informacje o Twoich wybranych ustawieniach i danych dotyczących personalizacji np. rozmiar opony.
Sprawdzamy co przeglądasz i kupujesz na naszej stronie, aby lepiej dopasować do Ciebie reklamy. Dzięki temu możesz zobaczyć te reklamy, które mogą Ci się przydać i być dla Ciebie interesujące.
Możesz zostawić pytanie na czacie, odpowiemy w najbliższym czasie. Nie zapomnij podać swojego adresu email lub telefonu.