ogniwo biecz

G
ela 2014-01-04 22:04

ogniwo biecz

Drugą zimę użytkuję OGNIWO BIECZna ekogroszek i jestem już już wykończona! To jest porażka! do tej pory miałam piec na wszystko, w piwnicy było czysciutko, raz dwa rozpaliłam i w domu było cieplutko jak w bani. Co jest teraz?
- piwnica cała w sadzy,ba, dom cały w sadzy!
- ja bawię się codziennie w kominiarza, a wyglada to tak: przebieram ubranie, wchodzę na taboret i czyszczę piec - bo czyszczenie jest od góry;
- sadzy jest mnóstwo - a wypróbowałam ekogroszek z kilkudziesięciu składów!
- sprzątanie piwnicy non stop!
- po takim czyszczeniu jestem cała czarna!
- codziennie gruntowne kąpanie, a wiec czarna wanna, umywalka, cała łazienka !
- rozedma płuc lub inna choroba gwarantowana po jakimś czasie uzytkowania!
PŁAKAĆ SIĘ CHCE! CHCIAŁAM KUPIC NAJLEPSZY KOCIOŁ! Ponad 10.000 kosztowała mnie wymiana( na kredyt). A miałam bardzo dobry kocioł! Ponieważ pracuję cały dzień, postanowiłam sobie "ułatwić", życie. Niestety, jest cos okropnego! Wszystkie zawory są.
A! na dodatek nie umie nagrzać w domu! 21 st. i choćbym nie wiem co robiła, nie nagrzeje więcej! a w piwnicy 40 st. ciepła! bo ten kocioł daje ciepło tylko w tym miejscu, w którym stoi! Kocioł 25 kw eko plus. Może Pan Producent przyjedzie, to ja zademonstruje to czyszczenie na taborecie! Nie wiem czy by sie smiał, czy płakał? Mnie po 10 godzinach pracy zabawa w kominiarza naprawdę nie bawi! Może ktoś mi coś doradzi?

G
wulkan 2014-01-05 14:02

Re: ogniwo biecz

nie musisz czyscic codziennie, raz na miesiac max. zakapca sie bo dajesz za malo powietrza, mozesz dodawac do wegla sadpal lub cos podobnego

1