Odśnieżarka z napędem czy bez?

G
Tomasz K. 2014-09-12 11:27

Odśnieżarka z napędem czy bez?

Od początku lata zamieszkaem w domku jednorodzinnym i okazało się, że problemów jedynie prybywa. Całe życie w bloku spowodowało, że musze teraz skorzystac z pomocy osób bardziej doświadczonych. jaką odśnieżarkę powinieniem wybrać, trochę tego będzie podjazd jest do syć długi i a z tego co się orientowałem nikt odśnieżaniem się tam nie zajmuje. Pytanie mam jedno odśnieżarkę kupować z napędem cyz bez? Domyślam się, że napend będzie wygodniejszy, ale czy koła nie będą się bnardziej śłizgać niż w wersji bez napędu.

G
Forumowista 2014-09-12 12:43

Re: Odśnieżarka z napędem czy bez?

Korzystam od tam tej zimy Odśnieżarka spalinowa Snow Line 560 II jest doskonała. Żona nawet jest zadowolona :D :)

G
Waldek 2014-09-12 13:55

Jesli tak jak mówisz masz duza powiezchnie to aprawde wez z napedem. Ułtwi Ci to znacznie prace i komfort jest nieporownywalny. Co to Twojego pytania to nie sliska sie wogule bo ma duzo mocniejsze kola. Generealnie do duzych powierzchni naped jest niezbedny. Z tego co moge Ci polecic to na pewno spalinówkaa naca MS5580. Jest solidna, fajny 4suwowy silniczek i daleki wyrzut. W ogole nac ma dobry sprzet. Moj sasiad w zeszlym roku kupil stiga 18-2859-3, nie podam szczególow, ale on mowi ze jest dobra.

G
Opticos 2014-09-15 12:16

Mogę Tobie polecić odśnieżarkę Faworyt ZBS 650/56 z napędem. Bardzo ładnie odgarnia śnieg i nie ślizga się na oblodzonym chodniku. Jeżeli masz dość spory teren to myślę że i u Ciebie sprawdzi się taka odśnieżarka.

1