Nasza strona do poprawnego działania wymaga włączonej obsługi JavaScript. Bez włączonego JavaScriptu nie można korzystać w pełni możliwości sklepu.
dzień dobry, Chodzi o piłę łańcuchowa Parkside Performance PPKSA40Li (IAN 494217). Gdzie można dostać zdejmowaną część obudowy piły łańcuchowej, tę...
Kiedyś bym polecił ale to co teraz jest w castorama to tragedia nie wytrzymuje nawet pol roku trzyletnia wiertarka lepiej działa niż dwumiesięczną a...
Nie naciągaj na olej firmowy. Znam lepszej jakości olej do H i tańszy - ważne aby parametry były a nie dochód H tylko sie liczył
To są narzędzia jednorazowe po gwarancji można wyrzucić na śmietnik
To jest nauczka, by nie kupować badziewia. Tez mam taki kłopot to są narzędzia jednorazowe Pisałem do Niemiec odpisali mi bym kontaktował sie z OBI a OBI...
Witam. Chciałbym spytać o odkurzacz przemysłowy do 2000 zl. Jego głównym zastosowaniem bedzie wspołpraca z szlifierką "żyrafą" firmy Dedra do szlifowania gładzi. Myślałem nad Flexem S47 ale jego cena podskoczyła o 400zl wiec juz sie nie miesci w moim przedziale.
Karcher 361 ECO i wszystkie jego odmiany [jest kilka modeli w tej lini różniących sie wielkościa ,mocą itd ] Wszystkie posiadają syatem otrzepywania filtra co jest ważne przy pracy z drobnym pyłem ,filtr schowany jest w głowicy wiec jest mniej narazony na zanieczyszczenie. Otrzepywanie filtra odbywa sie w modelu 361 ECO przez nacisnięcie dźwigni na rurze a w większych modelach automatycznie. Najtańszy z linii -wspomniany 361 ECO to koszt ok 1100 zł.
Wlasnie wiem ze musi miec to otrzepywanie filtra, i dla wygody pracy wolalbym automatyczny. CO do Karcherow słyszalem ze do prac budowlanych nadaja sie tylko te z linii NT. Nie dodałem ze zalezy mi zeby byl bezworkowy i posiadał gniazdo do podlaczania elektronarzedzi, a do kwoty jaka dysponuje Karcher sie chyba nie łapie.
Nie ma lepszego niż odkurzacz VCP 260 E-L firmy Protool atuty: - możliwa praca bezworkowa. --> inwestycja w worek typu LONGLIFE zwraca się w cyklu 8 godzin pracy dziennie, po 2 miesiącach (worek wytrzyma praca z szlifierką minimum rok) - koszt worka typu: LONG LIFE +- 280 PLN - koszt opakowania worków jednorazowych 100 za opakowanie (5 sztuk - da się je ~wyczerpać~) - Posiada możliwość oczyszczania filtrów na zasadzie rozładowania elektrostatycznego. (wywoływany wyłącznie na żądanie użytkownika a nie sam się władcza jak to bywa w nie markowych odkurzaczach) - O parametrach i podciśnieniach nie będę pisał bo to jest napisane w opisie ale są wystarczające i mają spory zapas. - Pełna mobilność. - Odkrzacz jest przystosowany do prac na mokro. Wady: (bo i one są) - uciążliwa zmiana worka LONGLIFE (ciężko go się zakłada) - brak możliwości rozprężenia odkurzacza w innym pomieszczeniu jak to jest w serii odkurzaczy CT firmy FESTTTOL) - wierze że nad tym Protool przcuje. W razie jakichkolwiek pytań oraz sugestii proszę o kontakt do redakcji lub bezpośrednio do mnie 506111375 ;) ps ADMIN2 większość tych szlifierek sprzedaliśmy z tym odkurzaczem i zachęcam do zapasania się z opiniami: zyrafa: linkopinie odkużacz: ink opinie UWAGA ! są to wypowiedzi bezostne ludzi (firm) jacy to stosują za ich treść redakcja nie odpowiada ani nie ma na nie wpływu .
Wlasnie wiem ze musi miec to otrzepywanie filtra, i dla wygody pracy wolalbym automatyczny. CO do Karcherow słyszalem ze do prac budowlanych nadaja sie tylko te z linii NT. Nie dodałem ze zalezy mi zeby byl bezworkowy i posiadał gniazdo do podlaczania elektronarzedzi, a do kwoty jaka dysponuje Karcher sie chyba nie łapie. A dlaczego sie nie łapiesz ? Karcher NT 45/1: http://www.karcher.pl/pl/Produkty/Profesjonalne/Odkurzacze/wielofunkcyjne/11458060.htm ma wszystko czego potrzebujesz-cena ok 1800 zł
Kolego tylko to,chyba że nie zależy Ci na osprzęcie-w karcherze jest za dodatkową opłatą. My zostawiliśmy sobie na wypożyczalnie właśnie S47. Do żyrafy tylko z automatycznym-nie daj Boże z ręcznym otrzepywaniem filtra. A co do S47 jak dobrze poszukasz to może tak dużo cena nie wzrosła P :) Pozdrawiam
A tu mnie zaskoczyliście, nie spodziewałem się, że może być przemysłowy odkurzacz bezworkowy (takie jak np.: ten http://www.morele.net/philips-fc-8144-01-easy-life-312510/ ). Ale skoro tak mówicie, to musi tak być, muszę takiej opcji poszukać.
Post został usunięty w związku z naruszeniem regulaminu forum.
Korzystamy z plików cookies w celu zapewnienia prawidłowego funkcjonowania strony internetowej. Zgadzając się na wszystkie pliki cookies pozwolisz nam na dopasowanie treści do Twoich potrzeb podczas dokonywania zakupów na podstawie Twoich preferencji. W zakładce „Ustawienia” możesz dobrowolnie zdecydować, na który typ plików cookies chciałbyś zezwolić. Klikając „Akceptuję”, wyrażasz zgodę na stosowanie ciasteczek zgodnie z ustawieniami Twojej przeglądarki. W dowolnym momencie, możesz dokonać zmiany swojego wyboru klikając opcję „Ustawienia” w Polityce Cookies.
Poniżej możesz sprawdzić, jakie dane zbieramy w ciasteczkach i po co je zbieramy. Nie na wszystkie musisz się zgodzić.
Są niezbędne, by nasza strona działała prawidłowo, dlatego nie możesz z nich zrezygnować. Są wykorzystywane przez podstawowe funkcję strony.
Ciasteczka, które pozwalają na przesyłanie anonimowych danych o zachowaniu użytkowników na stronie. Dzięki temu możemy ulepszać naszą stronę, aby była łatwiejsza w obsłudze.
Ciasteczka, które przechowują informacje o Twoich wybranych ustawieniach i danych dotyczących personalizacji np. rozmiar opony.
Sprawdzamy co przeglądasz i kupujesz na naszej stronie, aby lepiej dopasować do Ciebie reklamy. Dzięki temu możesz zobaczyć te reklamy, które mogą Ci się przydać i być dla Ciebie interesujące.
Możesz zostawić pytanie na czacie, odpowiemy w najbliższym czasie. Nie zapomnij podać swojego adresu email lub telefonu.