Nasza strona do poprawnego działania wymaga włączonej obsługi JavaScript. Bez włączonego JavaScriptu nie można korzystać w pełni możliwości sklepu.
Może ktoś mi wyjaśni pewną tajemnicę. Kupiłem "mini pilarkę tarczową" w Action Chciałem zamontować tarczę. Czytam dokładnie instrukcję w...
CAS 12P. Bateria 12 do tego to straszny chłam. Pierwsza działała jakieś 3 mieś. Druga po reklamacji jakieś pół roku (używana sporadycznie). teraz leży...
Witam. Nawet najtańsza markowa pilarka będzie dobra. Ważne, żeby był dostęp do serwisu i części zamiennych. Kurs obsługi pilarki też jest potrzebny,...
PKS Brzeg – usługi mechaniczne to pewność, że Twój samochód zostanie naprawiony przez fachowców. Ich zaangażowanie i profesjonalizm są na najwyższym...
Człowieku, ta wypowiedź prywatnej osoby figuruje w przeglądarce jako opinia nt. Yato! To nic, że pod innym pytaniem użytkownika są nasadowe Yato polecane...
Witam. Chciałbym spytać o odkurzacz przemysłowy do 2000 zl. Jego głównym zastosowaniem bedzie wspołpraca z szlifierką "żyrafą" firmy Dedra do szlifowania gładzi. Myślałem nad Flexem S47 ale jego cena podskoczyła o 400zl wiec juz sie nie miesci w moim przedziale.
Karcher 361 ECO i wszystkie jego odmiany [jest kilka modeli w tej lini różniących sie wielkościa ,mocą itd ] Wszystkie posiadają syatem otrzepywania filtra co jest ważne przy pracy z drobnym pyłem ,filtr schowany jest w głowicy wiec jest mniej narazony na zanieczyszczenie. Otrzepywanie filtra odbywa sie w modelu 361 ECO przez nacisnięcie dźwigni na rurze a w większych modelach automatycznie. Najtańszy z linii -wspomniany 361 ECO to koszt ok 1100 zł.
Wlasnie wiem ze musi miec to otrzepywanie filtra, i dla wygody pracy wolalbym automatyczny. CO do Karcherow słyszalem ze do prac budowlanych nadaja sie tylko te z linii NT. Nie dodałem ze zalezy mi zeby byl bezworkowy i posiadał gniazdo do podlaczania elektronarzedzi, a do kwoty jaka dysponuje Karcher sie chyba nie łapie.
Nie ma lepszego niż odkurzacz VCP 260 E-L firmy Protool atuty: - możliwa praca bezworkowa. --> inwestycja w worek typu LONGLIFE zwraca się w cyklu 8 godzin pracy dziennie, po 2 miesiącach (worek wytrzyma praca z szlifierką minimum rok) - koszt worka typu: LONG LIFE +- 280 PLN - koszt opakowania worków jednorazowych 100 za opakowanie (5 sztuk - da się je ~wyczerpać~) - Posiada możliwość oczyszczania filtrów na zasadzie rozładowania elektrostatycznego. (wywoływany wyłącznie na żądanie użytkownika a nie sam się władcza jak to bywa w nie markowych odkurzaczach) - O parametrach i podciśnieniach nie będę pisał bo to jest napisane w opisie ale są wystarczające i mają spory zapas. - Pełna mobilność. - Odkrzacz jest przystosowany do prac na mokro. Wady: (bo i one są) - uciążliwa zmiana worka LONGLIFE (ciężko go się zakłada) - brak możliwości rozprężenia odkurzacza w innym pomieszczeniu jak to jest w serii odkurzaczy CT firmy FESTTTOL) - wierze że nad tym Protool przcuje. W razie jakichkolwiek pytań oraz sugestii proszę o kontakt do redakcji lub bezpośrednio do mnie 506111375 ;) ps ADMIN2 większość tych szlifierek sprzedaliśmy z tym odkurzaczem i zachęcam do zapasania się z opiniami: zyrafa: linkopinie odkużacz: ink opinie UWAGA ! są to wypowiedzi bezostne ludzi (firm) jacy to stosują za ich treść redakcja nie odpowiada ani nie ma na nie wpływu .
Wlasnie wiem ze musi miec to otrzepywanie filtra, i dla wygody pracy wolalbym automatyczny. CO do Karcherow słyszalem ze do prac budowlanych nadaja sie tylko te z linii NT. Nie dodałem ze zalezy mi zeby byl bezworkowy i posiadał gniazdo do podlaczania elektronarzedzi, a do kwoty jaka dysponuje Karcher sie chyba nie łapie. A dlaczego sie nie łapiesz ? Karcher NT 45/1: http://www.karcher.pl/pl/Produkty/Profesjonalne/Odkurzacze/wielofunkcyjne/11458060.htm ma wszystko czego potrzebujesz-cena ok 1800 zł
Kolego tylko to,chyba że nie zależy Ci na osprzęcie-w karcherze jest za dodatkową opłatą. My zostawiliśmy sobie na wypożyczalnie właśnie S47. Do żyrafy tylko z automatycznym-nie daj Boże z ręcznym otrzepywaniem filtra. A co do S47 jak dobrze poszukasz to może tak dużo cena nie wzrosła P :) Pozdrawiam
A tu mnie zaskoczyliście, nie spodziewałem się, że może być przemysłowy odkurzacz bezworkowy (takie jak np.: ten http://www.morele.net/philips-fc-8144-01-easy-life-312510/ ). Ale skoro tak mówicie, to musi tak być, muszę takiej opcji poszukać.
Post został usunięty w związku z naruszeniem regulaminu forum.
Korzystamy z plików cookies w celu zapewnienia prawidłowego funkcjonowania strony internetowej. Zgadzając się na wszystkie pliki cookies pozwolisz nam na dopasowanie treści do Twoich potrzeb podczas dokonywania zakupów na podstawie Twoich preferencji. W zakładce „Ustawienia” możesz dobrowolnie zdecydować, na który typ plików cookies chciałbyś zezwolić. Klikając „Akceptuję”, wyrażasz zgodę na stosowanie ciasteczek zgodnie z ustawieniami Twojej przeglądarki. W dowolnym momencie, możesz dokonać zmiany swojego wyboru klikając opcję „Ustawienia” w Polityce Cookies.
Poniżej możesz sprawdzić, jakie dane zbieramy w ciasteczkach i po co je zbieramy. Nie na wszystkie musisz się zgodzić.
Są niezbędne, by nasza strona działała prawidłowo, dlatego nie możesz z nich zrezygnować. Są wykorzystywane przez podstawowe funkcję strony.
Ciasteczka, które pozwalają na przesyłanie anonimowych danych o zachowaniu użytkowników na stronie. Dzięki temu możemy ulepszać naszą stronę, aby była łatwiejsza w obsłudze.
Ciasteczka, które przechowują informacje o Twoich wybranych ustawieniach i danych dotyczących personalizacji np. rozmiar opony.
Sprawdzamy co przeglądasz i kupujesz na naszej stronie, aby lepiej dopasować do Ciebie reklamy. Dzięki temu możesz zobaczyć te reklamy, które mogą Ci się przydać i być dla Ciebie interesujące.
Możesz zostawić pytanie na czacie, odpowiemy w najbliższym czasie. Nie zapomnij podać swojego adresu email lub telefonu.