Narzędzia Parkside

G
zadowolony 2012-08-13 15:47

Narzędzia Parkside

Mam dużo narzędzi tej firmy i jeszcze się nie zawiodłem.Do prac domowych lepszych nie trzeba!!!NP.WKRĘTAK Bosch poszedł mi po kilku tygodniach a narzędzia Parkside PRACUJĄ B.DOBRZE.Mam paru kumpli, którzy używają tych narzędzi profesjonalnie i są zadowoleni.Dziwi mnie gadka tych co używają, określeń typu firma kogucik używa tych narzędzi.BZDURA SĄ ONE DOBRE NOWOCZESNE I W PRZYSTĘPNEJ CENIE.Polecam tą markę.A jeżeli chodzi o obsługę i reklamacje to Lidl wywiązuje się b.dobrze.Przykład uszkodził mi się sprzęt z lidla.Zaniosłem,oddałem i dostałem NOWY.BRAWO LIDL TAK TRZYMAĆ.Aha w czwartek lecę kupić wiertarkę akumulatorową z lidla.!!!!!!

G
edel 2012-08-13 17:33

Re: Narzędzia Parkside

Czy pozostali Czytelnicy także zauważyli, że te osły z Lidla zawsze aktywują się przed tygodniem narzędziowym w markecie?

Czy marketerzy i prowcy z lidla nie zauważyli, że narzędzia parszajs są na tym forum traktowane z należnym brakiem szacunku?

G
Opinia od kolegi. 2012-08-21 22:51

Kolega kupił niedawno - w czwartek - wkrętak Parksaida.
Akumulatorowy, Litowo-Jonowy.

Opinie podał taką, że nie może dokręcić nim wkrętów
w miękie drzewo sosnowe bo wkrętek nie ma siły i zatrzymuje się silnik.

... a wkręty chyba 3 czy 4 i krótkie...

... i tyle

G
John Doe 2012-08-27 14:36

Gościu o niku "zadowolony" co ty pociskasz, parkszrot lepszy od bosch-a, makity, metabo, AEG, dewalt... Powinni karać za takie wypowiedzi. Mam a w sumie miałem szlifierkę kontową parkside o mocy 1200W ma tarcze 125 mm. Dwie z czterech śrub trzymających przekładnię kontową ze śrubą M14 wypadły w trakcie pracy (sprzęt używany sporadycznie). Okazało się że fabrycznie gwinty były pozrywane. Dobrze, że pozostałe 2 śrubki trzymały, bo nie chcę myśleć co mogło się stać. Opinia jest taka, parkszajs jest tyle warty co pozostałe narzędzia z marketu.....

G
M.K. 2012-08-27 23:39

Zwróćcie uwagą na gazetkę z Biedronki, od 3 września będzie tam dostępna młotowiertarka za 199 zł. Wygląda identycznie jak parksajd oprócz koloru, biedronkowa ma drugą część obudowy pomarańczową. Nawet walizka i osprzęt taki sam, jedynie dodatkowy uchwyt wiertarski jest na kluczyk (parksajd - samozaciskowy). Dodam że sam używam młotowiertarki parksajda i jak na moje potrzeby daje radę, skuwałem tydzień temu tynk dłutem płaskim 40 mm i szło gładko. Nie to żebym ten sprzęt kochał, bo jakbym miał więcej gotówki to bym kupił jakiegoś boscha czy inną makitę, ale jak na tą kasę działa bez zarzutu.

G
mitolo 2012-09-03 00:02

jaką energię uderzenia mają te lidlowo biedronkowe plastikowe sprzęty. ktoś ma jakas dokladniejsza specyfikacje ?

G
Narzedziowy_pl 2012-09-12 18:34

Ja powiem w prost,dla mnie jest to nic innego jak starta pieniędzy. Narzędzia z marketu są z reguły na 2-3 sezony i koniec. Więc czy jest sens wydawać na nie cokolwiek jeśli jakość jest słaba? Moim zdaniem nie.

G
kowal 2015-04-15 12:26

Mam kupę tego sprzętu i wszystko co chodzi po kablu jest OK . To co z akumulatora to faktycznie szajs . Po naładowaniu już na drugi dzień jest do dupy . Muszą się nauczyć robić lepsze . I jeden akumulator to nieporozumienie .Tarcze tnące też kalectwo .

G
byniu 2019-03-12 20:48

we wrzesniu wymienili mi wiertarke parkside na nową rozleciał sie uchwyt jutro zanosze ponownie do reklamacji podczas wiercenia odkreca sie wiertło strach cokolwiek robic straszna tandeta

1