Nasza strona do poprawnego działania wymaga włączonej obsługi JavaScript. Bez włączonego JavaScriptu nie można korzystać w pełni możliwości sklepu.
Kiedyś bym polecił ale to co teraz jest w castorama to tragedia nie wytrzymuje nawet pol roku trzyletnia wiertarka lepiej działa niż dwumiesięczną a...
Nie naciągaj na olej firmowy. Znam lepszej jakości olej do H i tańszy - ważne aby parametry były a nie dochód H tylko sie liczył
To są narzędzia jednorazowe po gwarancji można wyrzucić na śmietnik
To jest nauczka, by nie kupować badziewia. Tez mam taki kłopot to są narzędzia jednorazowe Pisałem do Niemiec odpisali mi bym kontaktował sie z OBI a OBI...
Firma solidna i prządna. Ze sprzętu, zadowolony i serwis w porządku a myślałem że się wpakowałem w jakieś badziewie.
Witam Elektronarzędzia CAT dostępne w juli. Opisane jako "kultowe". Dla mnie CAT to koparki i inny sprzęt ciężki budowlany. Zupełnie nie kojarzę ich elektronarzędzi. Szlifierka mimośrodowa w cenie 399zł. Czyli tanio nie jest. Może ktoś coś już ma i zechce podzielić się opinią :-)
CAT dopiero wchodzi na nasz rynek, a i też w elektronarzędziach dopiero raczkuje na rynku europejskim. Warto wiedzieć, że są dwie odmiany elektronarzędzi do CAT, czarne i żółte (te akurat są nieosiągalne u nas). Żółte występują jeszcze pod brandem PowerMat. W stanach chodzą opinie o czarnych, że CAT sprzedał się i udostępnił jedynie brand. Narzędzia produkują jakieś inne firmy, a nie jest to jedna firma i tylko sygnują się logiem CAT. Ile w tym prawdy, nie wiem, ale sądząc po ilości opinii to jednak może być prawda. Żółte natomiast to pełnoprawny produkt CAT. Osobiście mam wkrętarkę, wiertarko-wkrętarkę, piłę tarczową, wyrzynarkę (kupiłem używaną żółtą), szlifierkę kątową i używałem ich od dłuższego czasu. Sprzęt kupiłem na zachodzie i jakość jest w miarę spoko jak na taką cenę. Oczywiście w Polsce cena to śmiech na sali, dlatego należy czegoś u naszych kruczych sąsiadów lub sąsiadów naszych sąsiadów. Co do jakości to jest odpowiednia, narzędzia średniej półprofesjonalnej półki. Łatwo ze mną nie miały, jedynie awaryjna była piła tarczowa oraz wiertarko-wkrętarka, a tak reszty nie trzeba było naprawiać. Drugi raz bym ich nie kupił. Ostatnio zrobiłem odświeżenie warsztatu. Sprawiłem sobie narzędzia WORX i szczerze bardziej polecam niż te od CAT. Solidniejsze, a i też jak dla mnie półkę wyżej.
Pierwsze info o tych narzedziach trafilem pare miesiecy temu chyba na toolsinaction. Tam tez nic nie wiedzieli o tym kto, gdzie i z kim to produkuje. Teraz juz chyba wiadomo trochę więcej, bo ponoć ma w tym swój udział Positec, czyli producent Worx'a. Tak wiec Hmmmmm, chyba chcą pozycjonować CAT'a wyzej od Worx'a. Bo od kiedy wycofali sie z serii seledynowej to juz nie mają żadnej marki profi. Robili wcześniej jakieś podchody z JCB, ale rynku nie zawojowali. A CAT to już jednak marka legenda i pewnie liczą na to, że poza jakością dla profesjonalisów (choć tego kompletnie nie wiem, tylko zgaduje), złowią też zajawkowiczów i różnych fanbojów marki. Bądź co bądź akurat ta marka ma swój magnetyzm.
Ja posiadam cat wkrętarke super działa jestem bardzo zadowolony.Polecam
Korzystamy z plików cookies w celu zapewnienia prawidłowego funkcjonowania strony internetowej. Zgadzając się na wszystkie pliki cookies pozwolisz nam na dopasowanie treści do Twoich potrzeb podczas dokonywania zakupów na podstawie Twoich preferencji. W zakładce „Ustawienia” możesz dobrowolnie zdecydować, na który typ plików cookies chciałbyś zezwolić. Klikając „Akceptuję”, wyrażasz zgodę na stosowanie ciasteczek zgodnie z ustawieniami Twojej przeglądarki. W dowolnym momencie, możesz dokonać zmiany swojego wyboru klikając opcję „Ustawienia” w Polityce Cookies.
Poniżej możesz sprawdzić, jakie dane zbieramy w ciasteczkach i po co je zbieramy. Nie na wszystkie musisz się zgodzić.
Są niezbędne, by nasza strona działała prawidłowo, dlatego nie możesz z nich zrezygnować. Są wykorzystywane przez podstawowe funkcję strony.
Ciasteczka, które pozwalają na przesyłanie anonimowych danych o zachowaniu użytkowników na stronie. Dzięki temu możemy ulepszać naszą stronę, aby była łatwiejsza w obsłudze.
Ciasteczka, które przechowują informacje o Twoich wybranych ustawieniach i danych dotyczących personalizacji np. rozmiar opony.
Sprawdzamy co przeglądasz i kupujesz na naszej stronie, aby lepiej dopasować do Ciebie reklamy. Dzięki temu możesz zobaczyć te reklamy, które mogą Ci się przydać i być dla Ciebie interesujące.
Możesz zostawić pytanie na czacie, odpowiemy w najbliższym czasie. Nie zapomnij podać swojego adresu email lub telefonu.