Nasza strona do poprawnego działania wymaga włączonej obsługi JavaScript. Bez włączonego JavaScriptu nie można korzystać w pełni możliwości sklepu.
Kiedyś bym polecił ale to co teraz jest w castorama to tragedia nie wytrzymuje nawet pol roku trzyletnia wiertarka lepiej działa niż dwumiesięczną a...
Nie naciągaj na olej firmowy. Znam lepszej jakości olej do H i tańszy - ważne aby parametry były a nie dochód H tylko sie liczył
To są narzędzia jednorazowe po gwarancji można wyrzucić na śmietnik
To jest nauczka, by nie kupować badziewia. Tez mam taki kłopot to są narzędzia jednorazowe Pisałem do Niemiec odpisali mi bym kontaktował sie z OBI a OBI...
Firma solidna i prządna. Ze sprzętu, zadowolony i serwis w porządku a myślałem że się wpakowałem w jakieś badziewie.
Niedawno natknąłem się na na narzędzia firmy BGS TECHNIC wyglądały solidnie więc postanowiłem poszukać informacji o nich. Okazało się, że są to niemieckie narzędzia, produkowane w Niemczech? (znalazłem taka informacje w internecie) i firma ta ma bardzo duży wybór narzędzi ( http://www.bgstechnic.com/category.php) w rozsądnych cenach. Czy ktoś ma jakieś doświadczenia z tymi narzędziami?
Narzędzia tyle mają wspólnego z Niemcami, co czarnoskóre dziecko urodzone w Polsce ma wspólnego z Afryką. Nie można zarzucić złej jakości tym narzędziom, w miarę są solidne, zależy do jakich potrzeb są używane. Do małego warsztatu/garażu sprawdzą się w 100%. W większym serwisie sprawią już problemy, a w przemyśle nigdy nie powinny się pojawić.
Czyli mają niemieckie geny :) A co wypada korzystniej BGS czy JONNESWAY ?
oczywiscie ze BGS chcesz porozmawiać 502 427 666
witam, dostałem propozycje zakupu kompletu kluczy nasadowe 1/2, 3/8 i 1/4 cala - BGS. zastanawiam sie nad zakupem, czy warto. miałem nasadowe Proxxon i grzechotki były marne ( mimo, iż często chwali się tę firmę w sieci). grzechotkami nikt nie dociągał śrub, nie stawał na nich, ani nie stosowano przedłużek 1m itp. normalna praca z stalowymi rurami do fi 200mm. jak ma sie BGS w stosunku do Proxxona, King Tony albo i nieco lepszych Beta. jakieś alternatywy dla BGS? pozdro i dzięki vincent13
King Tony - w miarę spoko Proxxon - nie wchodziłbym w to. Po sieci krąży dużo opinii, ale chyba pisane przez handlowców, BGS - jak poprzednik pisał: mały warsztat na 100%, duży już może napotkać problemy (biorę pod uwagę jakość ale też rozpatrywanie reklamacji) Beta - kiedyś 1. liga, teraz lipa, odcinają kupony od marki, a nawet głupia nasadka potrafi pęknąć(!), a na bity nie dają już żadnej gwarancji Alternatywy do BGS - marek jest dużo, może Format, na pewno KS Tools (narzędzia dobrej jakości, zero problemów z gwarancją, nawet na bity) Pozdrawiam
Witam, Dzięki za odpowiedź. Ostatecznie kupiłem okazyjnie nasadki Gedore - miałem bardzo dobrą cenę i dodatkowo grzechotkę - Garant. powinno się sprawdzić. Dodam tylko do proxxona: przycisk zwalniania nasadki w grzechotce 1/4 cala zacinał się i trzeba było praktycznie prawie zawsze po kilka razy przyciskać. Nowa, i używana zupełnie sporadycznie! 1/2 cala już lepiej, działała poprawnie. Ale 1/2 cala grzechotka do nasadek przelotowych - zupełna porażka. używana przez miesiąc w laboratorium politechnicznym, bez przeciążania, tylko normalny zakres pracy grzechotki. podczas odkręcania/dokręcania sama "dobrowolnie" przełączała się w pozycję odkręc/dokręc (przy każdym ruchu). pozdro vincent1313
Polecam narzędzia firmy Bahco. Miałem z nimi styczność i jestem bardzo zadowolony z jakości ich wykonania oraz funkcjonalności. Mam nadzieję, że i wam przypadną do gustu.
Bahco to przereklamowane gówno.
Witam , narzędzia BGS nie są złe i maję duże zastosowanie w warsztatach a BGS ma bardzo szeroką ofertę dziwnych narzędzi .Ja osobiście do warsztatu bym polecał Je Tech-a.
Bardzo dobry sprzęt pracuje nim już z 15 lat. Wszystkie elementy całe. Polecam gorąco. Wadto
Mam King Tony Heytec, Heyco BGS i nie mialem problemow tak jak z Wera Wiha
kupilem zestaw narzynek i gwintowników 110 szt okolo Bgsu i oakazalo sie ,ze są z gównolitu ale to najmniejszy problem po przegwintowaniu wspolpracujących gwintóe narzynka i gintownikiem nakrętka przeleciala. znajomi slusarze potwierdzili ...gwintowniki za duże ,nazynki za male . metryczne ok ale wszystko z gówna nie ze stali narzędziowej. jesli ktos ma cos do powiedzenia w sprawie tych narzedzi czekam . czekam na oddanie pieniędzy za badziew...czekam ja i moi znajomi ślusarze którzy widzieli to coś i do dziś niedowierzają .
Korzystamy z plików cookies w celu zapewnienia prawidłowego funkcjonowania strony internetowej. Zgadzając się na wszystkie pliki cookies pozwolisz nam na dopasowanie treści do Twoich potrzeb podczas dokonywania zakupów na podstawie Twoich preferencji. W zakładce „Ustawienia” możesz dobrowolnie zdecydować, na który typ plików cookies chciałbyś zezwolić. Klikając „Akceptuję”, wyrażasz zgodę na stosowanie ciasteczek zgodnie z ustawieniami Twojej przeglądarki. W dowolnym momencie, możesz dokonać zmiany swojego wyboru klikając opcję „Ustawienia” w Polityce Cookies.
Poniżej możesz sprawdzić, jakie dane zbieramy w ciasteczkach i po co je zbieramy. Nie na wszystkie musisz się zgodzić.
Są niezbędne, by nasza strona działała prawidłowo, dlatego nie możesz z nich zrezygnować. Są wykorzystywane przez podstawowe funkcję strony.
Ciasteczka, które pozwalają na przesyłanie anonimowych danych o zachowaniu użytkowników na stronie. Dzięki temu możemy ulepszać naszą stronę, aby była łatwiejsza w obsłudze.
Ciasteczka, które przechowują informacje o Twoich wybranych ustawieniach i danych dotyczących personalizacji np. rozmiar opony.
Sprawdzamy co przeglądasz i kupujesz na naszej stronie, aby lepiej dopasować do Ciebie reklamy. Dzięki temu możesz zobaczyć te reklamy, które mogą Ci się przydać i być dla Ciebie interesujące.
Możesz zostawić pytanie na czacie, odpowiemy w najbliższym czasie. Nie zapomnij podać swojego adresu email lub telefonu.