Nasza strona do poprawnego działania wymaga włączonej obsługi JavaScript. Bez włączonego JavaScriptu nie można korzystać w pełni możliwości sklepu.
Kiedyś bym polecił ale to co teraz jest w castorama to tragedia nie wytrzymuje nawet pol roku trzyletnia wiertarka lepiej działa niż dwumiesięczną a...
Nie naciągaj na olej firmowy. Znam lepszej jakości olej do H i tańszy - ważne aby parametry były a nie dochód H tylko sie liczył
To są narzędzia jednorazowe po gwarancji można wyrzucić na śmietnik
To jest nauczka, by nie kupować badziewia. Tez mam taki kłopot to są narzędzia jednorazowe Pisałem do Niemiec odpisali mi bym kontaktował sie z OBI a OBI...
Firma solidna i prządna. Ze sprzętu, zadowolony i serwis w porządku a myślałem że się wpakowałem w jakieś badziewie.
Mam pytanie odnośnie elektronarzędzi BTI, macie może jakieś ogólne informacje na temat narzędzi tej "firmy", gdzie są produkowane, czy na zlecenie jakiejś większej firmy np Makity
Napewno biorą narzędzia od firm Dewalt i Bosch. P.P.
Firma BTI wchodzi w skład holdingu marki BERNER.
Bardzo dobre narzedzia
to sa bardzo dobre narzedzia,bazują przeważnie na boschu i dewalcie ,osobiscie mam pare mierników do prądu firmy bti ,naprawde super sprzet,
bti sa to bardzo popularne narzędzia w Niemczech uwarzane sa za wyzsza pulke np.od makity tak jak np. narzędzia firmy mafel które mafo kto zna.pozdrawiam
Post został usunięty w związku z naruszeniem regulaminu forum.
Pracowałem tymi narzędziami w Niemczech jako elektryk,uważam że są o klasę lepsze od Boscha - za porównanie biorę maszyny tych samych rozmiarów np. . młot wiercąco kujący w rozmiarze 2 lub 3 - taką numerację wielkośći pr zyjął Bosch - narzędziami BTI wydaje mi się wykonywałem pracę szybciej i z mniejszym wysiłkiem . Poza tym rzuca się w oczy soloidność obudowy narzędzi . Jeden problem w Polsce brak serwisu .tak mi się wydaje . W małym mieśćie gdzie mieszkam bez problemu naprawię Boscha, Makitę itd.
Po przejrzeniu sieci stwierdzam, że BTI to zwyczajna marka handlowa która sprzedaje narzędzia dewalta boscha i feina pod swoją nalepką, z tego co widziałem nie ma żadnego swojego narzędzia wszystko to brandowane maszynki więc nie ma sensu kupowania
Korzystamy z plików cookies w celu zapewnienia prawidłowego funkcjonowania strony internetowej. Zgadzając się na wszystkie pliki cookies pozwolisz nam na dopasowanie treści do Twoich potrzeb podczas dokonywania zakupów na podstawie Twoich preferencji. W zakładce „Ustawienia” możesz dobrowolnie zdecydować, na który typ plików cookies chciałbyś zezwolić. Klikając „Akceptuję”, wyrażasz zgodę na stosowanie ciasteczek zgodnie z ustawieniami Twojej przeglądarki. W dowolnym momencie, możesz dokonać zmiany swojego wyboru klikając opcję „Ustawienia” w Polityce Cookies.
Poniżej możesz sprawdzić, jakie dane zbieramy w ciasteczkach i po co je zbieramy. Nie na wszystkie musisz się zgodzić.
Są niezbędne, by nasza strona działała prawidłowo, dlatego nie możesz z nich zrezygnować. Są wykorzystywane przez podstawowe funkcję strony.
Ciasteczka, które pozwalają na przesyłanie anonimowych danych o zachowaniu użytkowników na stronie. Dzięki temu możemy ulepszać naszą stronę, aby była łatwiejsza w obsłudze.
Ciasteczka, które przechowują informacje o Twoich wybranych ustawieniach i danych dotyczących personalizacji np. rozmiar opony.
Sprawdzamy co przeglądasz i kupujesz na naszej stronie, aby lepiej dopasować do Ciebie reklamy. Dzięki temu możesz zobaczyć te reklamy, które mogą Ci się przydać i być dla Ciebie interesujące.
Możesz zostawić pytanie na czacie, odpowiemy w najbliższym czasie. Nie zapomnij podać swojego adresu email lub telefonu.