Naprawa Sprzętu Parkside

G
Andrzejj 2014-10-03 17:39

Naprawa Sprzętu Parkside

Jestem szczęśliwym posiadaczem akumulatorowej miniwiertarki. Urządenie świetnie działało, aż nagle.... przestało mimo że akumulator był w pełni naładowany. Przez niedopatrzenie zostawiłem urządzenie na stole I po jakimś czasie nie wiedzieć czemu nagle wiertarka sama się uruchomiła na pełnych obrotach. To bardzo dziwne, ale nadal wiertarka działa ale tylko na maxymalnej mocy. Chciałbym ją naprawić bo urządzenie naprawde fajne i przydatne, jednak nie wszystko da się zrobić na maksymalnej szybkości obrotów. Niestety nie umiem znależć serwisu. Przeszukałem internet i NIC. może ktoś mi pomoże :). Mój adres andrzej.jeziorek@gmail.com jestem również użytkownikiem FB. Czekam na info A.

G
Marcin 2014-10-07 08:27

Re: Naprawa Sprzętu Parkside

Takie samoistne uruchamianie się narzędzi to chyba dość duża i niebezpieczna wada? Absolutnie nadaje się do wymiany, kontakt do serwisu masz przecież w instrukcji obsługi, ale to zależy jak dawno ją kupiłeś. Jeśli w ciągu mniej niż 6 miesięcy to polecałbym oddać ją do sklepu gdzie kupiłeś i powołać sie na niezgodność towaru z umową z doświadczenia wiem że tego typu reklamacje produktów są skuteczniejsze niż oddawanie ich na gwarancje.

G
M.M 2023-12-21 13:45

Re: Naprawa Sprzętu Parkside

CZY DOSTAL PAN NAMIARY DO KOGOS KTO NAPRAWIA SPRZENT PARKSIDE?

1