Nasza strona do poprawnego działania wymaga włączonej obsługi JavaScript. Bez włączonego JavaScriptu nie można korzystać w pełni możliwości sklepu.
dzień dobry, Chodzi o piłę łańcuchowa Parkside Performance PPKSA40Li (IAN 494217). Gdzie można dostać zdejmowaną część obudowy piły łańcuchowej, tę...
Kiedyś bym polecił ale to co teraz jest w castorama to tragedia nie wytrzymuje nawet pol roku trzyletnia wiertarka lepiej działa niż dwumiesięczną a...
Nie naciągaj na olej firmowy. Znam lepszej jakości olej do H i tańszy - ważne aby parametry były a nie dochód H tylko sie liczył
To są narzędzia jednorazowe po gwarancji można wyrzucić na śmietnik
To jest nauczka, by nie kupować badziewia. Tez mam taki kłopot to są narzędzia jednorazowe Pisałem do Niemiec odpisali mi bym kontaktował sie z OBI a OBI...
CO SĄDZICIE O MYJCE MAKITA HW 131 KRK
Witaj Nie napisałeś do jakich zastosowań i jak często chciałbys jej używać. Jeśli chciałbyś raz na tydzień spłukać auto to OK. Natomiast z doświadczenia wiem, że zakup myjek Makity do mocniejszych prac nie jest najlepszym wyborem. Tak to jest jak firmy z branży elektronarzędziowej(notabene produkujacych w tym segmencie świetny sprzęt,) w celu maksymilizacji zysków, biorą się również za inne dziedziny,jak urządzenia wysokociśnieniowe, ogrodowe,agregaty ect. Nie mają w tym doświadczenia, a często nie sa producentami tych urządzeń a jedynie markują je swoim logo. Pozdrawiam Marcin
Makita zdaje się myjek samodzielnie nie robi a zamawia je chyba u Włochów z Annovi Reverberi. To może i są dobre myjki tyle że może być potem problem z akcesoriami i serwisem pogwarancyjnym. Warsztaty które naprawiają narzędzia Makity nie zawsze chcą parać się myjkami! Ja postawiłbym jednak na Karchera ze względu na rozbudowany serwis i powszechnie dostępne akcesoria.
Jak Sasza napisał są to włoskie myjki http://www.annovireverberi.it/en/cleaners/blueclean-ar Co do modelu HW131 kupił go u mnie znajomy mający serwis samochodów ciężarowych w celu mycia elementów przed naprawą (felgi, elementy podwozia, itd.) myjka pracuje coś ponad dwa lata 5-6dni w tygodniu średnio po jakieś 10-15min na dzień. Generalnie jest zadowolony, ale niedosyt pozostaje, teraz kupiłby coś z podgrzewaniem wody tylko czeka aż się HW131 zepsuje. Ciekawe jak długo będzie czekał? ;) Praca zarobkowa - bierz K Zabawa przed domem, w ogrodzie - bierz M
misiollo ale temat wykopałeś 07.09.2008 lol
Wituus To co napisałeś jest potwierdzeniem, również moich słów. Praca przez dziesięć/pietnaście minut dziennie i myjka chodzi 2 lata. OK. Ale ciekawe jak długo by pożyła, gdyby miała popracować od czasu do czasu przez parę godzin non stop :) Pozdr Marcin
Jeśli profesjonalna myjka to KARCHER modele z serii HD będą wytrzymywać pracę po kilka godzin dziennie.
witam mam problem kupilem uszkodzana myjke dalem do naprawy i teraz pytanie gdy nie spuszczam z niej wody podczas pracy ona nie powinna się sama wyłączyć? przestać bić wode?
ja mam taka myjke juz dwa lata. uzywana jest tak przewaznie raz na dwa tygodnie i pracuje po 5-6 godzin.z jakoscia jej pracy rewelacji nie ma.i mam z nia problemy podczas pierwszego rozruchu po postoju.silnik bardzo ciezko ma zeby ruszyc
czy normalne jest to ze ta myjka caly czas dziala ? to znaczy nawet po puszczeniu pistoletu silnik pracuje ?
Trzeba przeczytać instrukcję obsługi i to wystarczy by myjka pracowała prawidłowo
Korzystamy z plików cookies w celu zapewnienia prawidłowego funkcjonowania strony internetowej. Zgadzając się na wszystkie pliki cookies pozwolisz nam na dopasowanie treści do Twoich potrzeb podczas dokonywania zakupów na podstawie Twoich preferencji. W zakładce „Ustawienia” możesz dobrowolnie zdecydować, na który typ plików cookies chciałbyś zezwolić. Klikając „Akceptuję”, wyrażasz zgodę na stosowanie ciasteczek zgodnie z ustawieniami Twojej przeglądarki. W dowolnym momencie, możesz dokonać zmiany swojego wyboru klikając opcję „Ustawienia” w Polityce Cookies.
Poniżej możesz sprawdzić, jakie dane zbieramy w ciasteczkach i po co je zbieramy. Nie na wszystkie musisz się zgodzić.
Są niezbędne, by nasza strona działała prawidłowo, dlatego nie możesz z nich zrezygnować. Są wykorzystywane przez podstawowe funkcję strony.
Ciasteczka, które pozwalają na przesyłanie anonimowych danych o zachowaniu użytkowników na stronie. Dzięki temu możemy ulepszać naszą stronę, aby była łatwiejsza w obsłudze.
Ciasteczka, które przechowują informacje o Twoich wybranych ustawieniach i danych dotyczących personalizacji np. rozmiar opony.
Sprawdzamy co przeglądasz i kupujesz na naszej stronie, aby lepiej dopasować do Ciebie reklamy. Dzięki temu możesz zobaczyć te reklamy, które mogą Ci się przydać i być dla Ciebie interesujące.
Możesz zostawić pytanie na czacie, odpowiemy w najbliższym czasie. Nie zapomnij podać swojego adresu email lub telefonu.