młotowiertarki

G
Maariusz 2013-11-12 19:24

Re: młotowiertarki

Masz chyba rację pisząc o młotach z Chin. Pewnie jednak kupię coś firmowego bo nie lubię pożyczać tak od siebie jak i dla siebie. Jak mam swoje to biorę z półki i robię robotę wtedy kiedy mam czas i ochotę na to. Pewnie wybiorę coś z pionowym silnikiem z oferty Boscha, Kressa, Makity lub DeWalta

G
Bel-ami 2013-11-17 22:33

Młotowiertarki od Kress'a to razem z ich frezarkami prostymi to ich produkty flagowe i absolutny top w swoich klasach. Ścisła czołówka wśród wszelkich marek profesjonalnych. Tak więc jeżeli interesujesz się tą marką pod kątem zakupu młotowiertarki to gorąco polecam, sprawdzone i pewne narzędzia. Z resztą cała oferta Kress'a to elektronarzędzia na wysokim poziomie. Jedynie ta linia Prokressiv jakoś mnie nie przekonuje. U nas sprzedawane jako pełnoprawny Kress, ale na zachodzie to taka ich tania marka, konkurent dla zielonego Bosch'a.

G
Maariusz 2013-11-19 19:28

Będąc w niedzielę na Dniach Bohatera w hipermarkecie LM kupiłem Graphite 58G858. Kosztował 349 zeta. Kress kosztował ponad 900 zeta, więc ciut za drogo by go kupić i dwa razy do roku z niego korzystać. Makitę będę używał tylko do wiercenia

G
Maariusz 2013-12-06 17:11

Będąc przedwczoraj w sklepie widziałem najnowsze młotowiertarki Hitachi. Podobno są to całkowicie przekonstruowane modele.

G
Mike 2013-12-07 13:11

Może i przekonstruowane ale czy kiedykolwiek Hitachi robiło dobre młoty?
A tak na marginesie w jakim sklepie już je mają bo sam bym się im przyglądnął - może coś się zmieniło na lepsze... chodź wątpię.

G
Maariusz 2013-12-08 16:25

Ja byłem w Tarnobrzegu i zaglądnąłem do tamtejszej Elektrotechniki, która jest przedstawicielem Hitachi. Na A.... sprzedawca lg15 też je już wystawił.

1 2