Nasza strona do poprawnego działania wymaga włączonej obsługi JavaScript. Bez włączonego JavaScriptu nie można korzystać w pełni możliwości sklepu.
Sprzęt kiepski serwis jeszcze gorszy. Miałem obcinarka do gałęzi gdy się zepsuła po gwarancji serwis nie posiadał już do niej części. Od roku używam...
Też kupiłem narzędzia tej firmy. Niestety też mam negatywne doświadczenia. Kupiłem obcinarka do gałęzi. Sprzęt zepsuł się po gwarancji, serwis...
Macie do polecenia jakieś zbiorniki na wodę? będę zbierała deszczówkę z dachu 2x4, powinna schodzić na bieżąco, więc nie musi być jakiś duży. miejsce...
Hej ekipo! Mam pytanie do wszystkich, którzy spędzają czas w warsztacie: czy Wasze narzędzia też czasem "znikają" w skrzynkach i szafkach?...
Cześć szukam w miarę taniego kompresora do sporadycznego użytkowania w garażu mianowicie głownie będę używał go do Pompowania kół Samochód/Rower i...
Witam, potrzebuje kupić młotowiertarke klasy 2kg, wyposażoną w funkcje podkuwania, najlepiej z dodatkowym uchwytem szybkomocującym. Główne zastosowania to wiercenie w betonie do 16mm, skuwanie płytek ceram., oraz wykonywanie bruzd pod przewody elektr. Zastanawiam sie nad Boschem GBH 2-26 DFR, Metabo KHE 24 sp i Makitą HR 2450T. Bosch jest co prawda droższy, ale mam możliwość kupienia go taniej. Oczywiscie inne marki wchodzą w gre. Prosze o żetelne opinie. Pozdrawiam
dewalt D25113 lub D25114
Dzięki Mrox, ale może jakieś konkrety ? Jak wygląda serwis i czy masz porównanie z innymi maszynami ?
D25113 i D25114 maja takie same parametry. roznica jest taka ze 114 ma wymienialny uchwyt z SDS+ na tradycyjny a 113 ma staly SDS+. co do parametrow : moc pobierana - 800 W,moc użyeczna - 395 W,pre.obr - 0-1150,czest. udarów - 0-4300,energia uderzenia 0-3,4Jmax w drewnie 30mm,max w metalu 13mm,max w betonie 26mm,koronowe 65mm,masa 2,8kg co do makity HR2450T 780W, 0-1100 ob/min, czest.udar. 0-4500, sla udaeru 2,7J, beton 24mm, metal 13mm, drewno 32mm koronka 65mm 2,6 kg jezeli chodzi o parametry silnika i udaru to dewalt ma lepsze parametry. co do wymiarow wiercenia sa porownywalne. proponuje wyprobowanie jednego i drogiego. serwis dewalta: obecnie: rok gwarancji i rok bezplatnego serwisowania( po 100h pracy odsylasz mlotek na serwis na wymiane szczotek, uszczelniaczy mycie i smarowanie), do tego masz 30 dni gwaranowanej satyswakcji czyli od daty zakupu przez 30 dni, padnie Ci narzedzie i serwis powie ze byla wada fabryczna to dostaniesz drogi nowy mlotek w zamian.
No to dałes mi do myslenia:). Bardzo podoba mi sie ta gwarancja, mimo że trwa rok (wsumie to wrok wychodzą wszystkie zonki ). Zastanowie sie jeszcze nad Boschem, bo mam go po dobrej cenie, a tego DeWalta widziałem narazie tylko w Castoramie a nie chciał bym kupowac takiego sprzetu w markecie. Za posty serdeczne dzieki.
Święta prawda rok gwarancji na Makite w przypadku zakupu na działalność - śmiech na sali. Chyba, że zrezygnuje pan z faktury na firme i kupi na osobę - wtedy Makita to dobry wybór. Co do marketów ... dlaczego by nie sklep jak kazdy inny - a dowód zakupu jest wymagany przez cały okres gwarancji (gdzie by pan tego nie kupił). Dewalt to tez niezły zakup chociaz ja sobie bardziej upodobałem kątówki tej firmy niz młoto-wiertarki. Pozdrawiam
GBH 2-26DFR DH24PC3 HR2230
Korzystamy z plików cookies w celu zapewnienia prawidłowego funkcjonowania strony internetowej. Zgadzając się na wszystkie pliki cookies pozwolisz nam na dopasowanie treści do Twoich potrzeb podczas dokonywania zakupów na podstawie Twoich preferencji. W zakładce „Ustawienia” możesz dobrowolnie zdecydować, na który typ plików cookies chciałbyś zezwolić. Klikając „Akceptuję”, wyrażasz zgodę na stosowanie ciasteczek zgodnie z ustawieniami Twojej przeglądarki. W dowolnym momencie, możesz dokonać zmiany swojego wyboru klikając opcję „Ustawienia” w Polityce Cookies.
Poniżej możesz sprawdzić, jakie dane zbieramy w ciasteczkach i po co je zbieramy. Nie na wszystkie musisz się zgodzić.
Są niezbędne, by nasza strona działała prawidłowo, dlatego nie możesz z nich zrezygnować. Są wykorzystywane przez podstawowe funkcję strony.
Ciasteczka, które pozwalają na przesyłanie anonimowych danych o zachowaniu użytkowników na stronie. Dzięki temu możemy ulepszać naszą stronę, aby była łatwiejsza w obsłudze.
Ciasteczka, które przechowują informacje o Twoich wybranych ustawieniach i danych dotyczących personalizacji np. rozmiar opony.
Sprawdzamy co przeglądasz i kupujesz na naszej stronie, aby lepiej dopasować do Ciebie reklamy. Dzięki temu możesz zobaczyć te reklamy, które mogą Ci się przydać i być dla Ciebie interesujące.
Możesz zostawić pytanie na czacie, odpowiemy w najbliższym czasie. Nie zapomnij podać swojego adresu email lub telefonu.